An4RCHy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2004 Λιπον... Παρτε Καθαρο οινοπνευμα... και οπος ειναι το μπουκαλακι παρε ενα μαρκαδορακη οτι χρωμα θελετε και βγαλτε το σκληρο μερος του μαρκαδορου...... οχι μονιμο μαρκαδορο αλλα Carioca Jumbo Κλπ Κλπ... και παρτε το φιλτρακι του χρωματος απο μεσα και βαλτετο στο οινοπνευμα μεσα... σιγα σιγα θα παρει το χρωμα που εβαλατε το υποπνευμα.... και ειναι αφοβο για το συστιμα w/c! Try It! Παρτε και μερικες φοτο να δειτε!
An4RCHy Ιούνιος 1, 2004 Author #7 Ιούνιος 1, 2004 Ιδου το αποτελεσμα.... You Like??? :turn: Φανταστιτε το με τα Leds mesa...
An4RCHy Ιούνιος 1, 2004 Author #9 Ιούνιος 1, 2004 Διακρηνο ειρωνια... σε λιγο θα μου ριξετε και καμεια ντοματα τιν κοβο τιν κατασταση :P Ευχαριστο που κοιταξατε!
An4RCHy Ιούνιος 1, 2004 Author #10 Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Καμια φωτο του WC σου θα μας δειξεις? Ειμαι στο εξοχικο μου mate.. Οταν ερθω θα στιλω...
chroma Ιούνιος 1, 2004 #11 Ιούνιος 1, 2004 Φυσικά, διότι αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι σωλήνες μπορεί μακροπρόθεσμα να έχουν πρόβλημα με το οινόπνευμα μέσα. Είναι δοκιμασμένη λύση, έχεις κάποια φωτό από το κύκλωμα σου;
DJD Ιούνιος 1, 2004 #12 Ιούνιος 1, 2004 Το δοκιμάσαμε όταν στήσαμε το w/c του LL_Neo αυτό με μαρκαδόρο πράσινο υπογράμμισης (ξέρετε αυτά τα φωσφοριζέ), το οποίο και διαλύσαμε μέσα στο νερό. Το αποτέλεσμα κάτω από UV λάμπα ήταν αρκετά όμορφο
eleven Ιούνιος 1, 2004 #13 Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από An4RCHy σιγα σιγα θα παρει το χρωμα που εβαλατε το υποπνευμα.... και ειναι αφοβο για το συστιμα w/c! Try It! Παρτε και μερικες φοτο να δειτε! To οτι ειναι αφοβο πως το εχει συμπερανει?Το εχεις δοκιμάσει για μεγαλο διαστημα στο δικο σου σύστημα και εισαι σίγουρος η το υποθέτεις?
An4RCHy Ιούνιος 1, 2004 Author #14 Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από eleven To οτι ειναι αφοβο πως το εχει συμπερανει?Το εχεις δοκιμάσει για μεγαλο διαστημα στο δικο σου σύστημα και εισαι σίγουρος η το υποθέτεις? Το εχω ετσι για κανα 2 μηνες τωρα... μια χαρα ειναι...
An4RCHy Ιούνιος 1, 2004 Author #15 Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Το δοκιμάσαμε όταν στήσαμε το w/c του LL_Neo αυτό με μαρκαδόρο πράσινο υπογράμμισης (ξέρετε αυτά τα φωσφοριζέ), το οποίο και διαλύσαμε μέσα στο νερό. Το αποτέλεσμα κάτω από UV λάμπα ήταν αρκετά όμορφο Thanx Ενα ατομο που δεν νομιζει πως ειμαι τρελος! λολ
LL_NEO Ιούνιος 1, 2004 #16 Ιούνιος 1, 2004 α ωστε έτσι κωστάκι ε; Στου κασίδα το κεφάλι πειράματα ε; :P :P :P
eleven Ιούνιος 1, 2004 #17 Ιούνιος 1, 2004 Μάλιστα ........... Θα μπορούσες να μας πεις και τι είδος λάστιχα (εταιρία ,διαστάσεις,υλικό κατασκευής) γιατί η αντοχή τους εξαρτάται απο το υλικό κατασκευής τους κατα κύριο λόγο
chroma Ιούνιος 1, 2004 #18 Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Το δοκιμάσαμε όταν στήσαμε το w/c του LL_Neo αυτό με μαρκαδόρο πράσινο υπογράμμισης (ξέρετε αυτά τα φωσφοριζέ), το οποίο και διαλύσαμε μέσα στο νερό. Το αποτέλεσμα κάτω από UV λάμπα ήταν αρκετά όμορφο Αρχική απάντηση από An4RCHy Thanx Ενα ατομο που δεν νομιζει πως ειμαι τρελος! λολ Η ένσταση μου είναι στο οινόπνευμα, σιλικονούχοι σωλήνες και οινόπνευμα συνήθως δε τα πάνε πολύ καλά.
icy20 Ιούνιος 1, 2004 #19 Ιούνιος 1, 2004 Anarchy εδω δεν ειναι n00bwars αγορι.Προσεχε τι ποσταρεις γιατι δεν σε βλεπω καλα...
YDinopoulos Ιούνιος 1, 2004 #20 Ιούνιος 1, 2004 Η ένσταση μου είναι στο οινόπνευμα, σιλικονούχοι σωλήνες και οινόπνευμα συνήθως δε τα πάνε πολύ καλάΚαι πίστευα το ακριβώς αντίθετο...... Παιζει να διαβρώσει και Tygon σωλήνες δηλαδη ;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.