Jump to content

dimitris-7-

Recommended Posts

Φίλε μου εγω σου προτεινω να πας σε AMD λόγο κόστους. Απο εκει και περα για μητρικη σου προτεινω κατι σε 990. Ειναι το καινουργειο chipset της AMD, οποτε θα εχεις στο μέλλον την ευκαιρια να αναβαθμισεις αν θες με πολυ μικρο κοστος. Η προταση μου για μητρικη ειναι η Gigabyte 990x-ud3 στα 105 ευρω περιπου. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εκτος απο AM3+ ξεχασε το. Για μνημες παρε 4 gb οτι ποιο φτηνο βρεις, δεν εχει μεγαλη σημασια στις επιδοσεις αρχιζουν απο 35 ευρω περιπου. Κάρτα γραφικων θα σου προτεινα την 560 Ti εχει γύρω στα 230 ευρω. Σκληρο εναν γυρω στα 50 ευρω αν μπορεις παρε western digital black λογο ταχυτητας. Κουτι ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ και παρε το Cooler Master Elite 430. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ κουτι στα 50 ευρω περιπου. Τωρα για τροφοδοτικο, ενα στα 600 Watt σου αρκει και για μελλοντικες αναβαθμισεις. Για επεξεργαστη ο phenom ii x4 955 στα 115 ευρω που παιζει ειναι μεγαλο δελεαρ. Αν δεν σηκωνει η τσεπη ενας τριπηρινος athlon ii στα 60 ευρω παλι καλος ειναι (κοιτα στο πλαισιο τους εχουν προσφορα). Απο εκει και περα καποια παιδια σου ειπαν να κρατησεις την πλατφορμα που εχεις. Δεν ειναι κακη ιδεα απο την στιγμη που ειναι επαρκης για της αναγκες σου. Μην πετας τα ευρωπουλα ετσι.........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.