Jump to content

dimitris-7-

Recommended Posts

Καλησπερα, προκειται να γινει μια αγορα ενος υπολογιστη και θα ηθελα τη συμβουλη σας.

Καταρχην η τιμη να μην ξεπερνα τα 650euro να προσθεσω επισης πως δεν χρειαζομαι καινουργιο tower και οθονη.

Περισσοτερο θα χρησιμοποιειται για παιχνιδια,ταινιες,ιντερνετ και λιγοτερο για αλλες λειτουργιες

Εχετε κατι να προτεινετε ;;

καλησπερα φιλε μου.... και εγω θελω να φτιαξω ενα δευτερο pc.... κυριως για παιχνιδια... αλλα μου βγαινει γυρο στα 800 ευρω... δεν εχει και τα καλυτερα πραγματα πανω του.... αλλα θα κανουν τη δουλεια τους.

cpu: amd phenom ii x2 555

mobo: asus m4a89gtd pro

psu: corsair gaming series gs 700

cpu cooler: corsair a50

ram: kingston KHX1333C9D3B1K2/4G 4GB

vga: sapphire 6850

hdd: Western Digital Caviar Black WD5002AALX 500GB HDD

optical driver: LG DVD-RW GS22NS50 Sata

windows 7 64 bit

δεν θυμαμαι αν ξεχασα κατι.... δες τις επιλογες μου και πες....

εκτος αν θες πιο καλο pc... αλλα απο οτι ειδα θες περιπου στα 700 ευρω

Μπορείς να μας πεις τι παιχνίδια παίζεις και σε τι ανάλυση για να σε βοηθήσουμε καλύτερα, επίσης σκοπεύεις να κάνεις overlock;

Να μία σύνθεση λίγο κάτω από τα λεφτά που διαθέτεις:

unled1cm.jpg

καλο build του προτεινεις.... αν και θα διαφωνησω σε 2 πραγματακια.... δεν ειναι μικρο το τροφοδοτικο??? θα τον αντεξει???? αντε 1 650 το λιγοτερο προτεινω... και θα ελεγα να παρει kingston μνημες αντι για corsair.... αλλα συμφωνω μαζι σου, πρεπει να μας πει τι παιχνιδια παιζει.... εσυ για το δικο μου το build τι λες???? βασικα ειμαι σε δειλημα... να μαζψω περισσοτερα λεφτα και να περιμενω να βγουν οι μπουλντοζες και να εχω ενα καλυτερο pc απο αυτο που εχω τωρα.... ή να παω για αυτο????

Με έναν phenom τετραπύρηνο κάνεις την δουλειά σου σε παιχνίδια και εφαρμογές εκτός αν μιλάμε για πολύ απαιτητικά πράγματα, π.χ video editing κτλ.

Τότε καλύτερα να περιμένεις τις μπουλντόζες αν και δεν νομίζω πως θα έχουν τρελές διαφορές σε παιχνίδια απ'ότι οι deneb.

Όσο για το 550W τροφοδοτικό νομίζω επαρκεί, καθώς εγώ για το σύστημά μου με το οverclock που έχω το 625άρι τα πάει μια χαρά...

Εξάλλου η 6850 ζητάει 450W τροφοδοτικό και καταναλώνει γύρω στα 230W σε load.

Ας μας δώσει περισσότερες πληροφορίες ο dimitris-7- και εδώ είμαστε.

AeroCool Vs-9 Pro Middle Tower no PSU Black (ποιοτικό και φτηνό κουτί)

CASE :: AeroCool Vs-9 Pro Middle Tower no PSU Black - Visionstudio.gr

ή

Xigmatek Asgard II CPC-T45UC-U01 Midi Tower no PSU Black

CASE :: Xigmatek Asgard II CPC-T45UC-U01 Midi Tower no PSU Black - Visionstudio.gr

XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail high power +12V rail (up to 53A/636W) (πάρα πολύ καλό και ποιοτικό τροφοδοτικό)

PSU :: XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3 125W Box Black Edition (HDT90ZFBGRBOX) (εξαπύρηνος επεξεργαστής με ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή σε πολύ καλή τιμή)

PROCESSOR :: AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3 125W Box Black Edition (HDT90ZFBGRBOX) - Visionstudio.gr

Asrock Socket AM3 880G Pro3 Vga GLan Audio Raid (ΑΜ3+ μητρική πλήρως αναβαθμίσιμη σε μελλοντική γενιά επεξεργαστών της AMD 8-CORE BULLDOZER με native SATA III, USB III, E-sata III υποστήριξη.)

MOTHERBOARD :: Asrock Socket AM3 880G Pro3 Vga GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) (Kit 2 x 2048) ( γρήγορη μνήμη)

MEMORY :: Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9AD3B1K2/4G) (Kit 2 x 2048) - Visionstudio.gr

Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB (από τους ποιο γρήγορους συμβατικούς σκληρούς δίσκους)

HDD :: Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB - Visionstudio.gr

ATI Radeon HD6950 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX) (HD-695X-ZNFC) (πολύ δυνατή κάρτα γραφικών για την τιμή της. Μπορείς να παίξεις οτιδήποτε game σε FULL-HD χωρίς ειδιαίτερους συμβιβασμούς !!)

VGA :: ATI Radeon HD6950 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX) (HD-695X-ZNFC) - Visionstudio.gr

-----------------------------------------------------------------------------------

Σύνολο: 655€ !

Περισσοτερο FPS games και προς το παρων σε 1280*1024.

Οσο αναφορα το overclock σκοπευω να ασχοληθω μιας και μεχρι τωρα δεν το εχω κανει...

Επισης βλεπω προτεινετε AMD επεξεργαστες και θυμαμαι πριν 3 χρονια που ειχα παρει pc λεγαν ειναι κακοι εχει αλλαξει κατι σε σχεση με τους intel;

Τελος ATI ή Nvidia;;

Σε τέτοια ανάλυση μια χαρά θα σε βολέψει η 6850, ίσως και η 6770(πιο φθηνή).

Όσο για τους επεξεργαστές έχουν αλλάξει προς το καλύτερο(ειδικά οι AMD). O τετραπύρηνος που σου προτείνω είναι υπερ-αρκετός για το σύστημα που θες να φτιάξεις.

Φιλε μου να σου προτεινω και εγω ενα καλο συστηματακι και πιστευω οτι θα εισαι κομπλε.Ομως πρεπει να το σκεφτεις σοβαρα να αλλαξεις και οθονη καποια στιγμη:hmm:

AMD Phenom II x4 965 (AM3, 3.4GHz, Cache 8MB, Box)

Corsair CPU Cooler Air Series A70 (Intel 775,1156,1366 & AMD AM2/AM3)

MSI 870A-G54 (sAM3, 870, DDR3)

Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (2x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMZ8GX3M2A1600C9)

CoolerMaster GX Series 750W PSU (RS750-ACAAE3-EU)

Sapphire 6850 (PCI-Express, GDDR5, 1GB)

Ολα αυτα βγαινουν 624,37ευρα βαζεις και τον σκληρο που ειπε ο adpanos δηλαδη πας γυρω στα 670 και εισαι μια χαρα:dance3:Το συστηματακι θα πεταει:crazy_pilot:

Ριξε μια ματια και στο skroutz παιζει χαλαρα να τα βρεις ενα 50αρι λιγοτερο ;)

8GB και 750W τι να τα κάνει ρε συ geo18p; :hang3:

Zenor σκεφτηκα οτι εφοσον ειμαστε μεσα στο badget μπορουμε να βαλουμε 8gb και δεν θα χρειαστει πιστευω να ξαναβαλει μνημη.Τουλαχιστον οχι συντομα.Τωρα το 750w πιστευω ειναι καλο να μπει για τι πες οτι θελει αργοτερα να βαλει μια ακομα 6850 τοτε θα του χρειαστει σιγουρα ενα 700αρι ανετα να μην χρειαζεται να αλλαξει το psu για να κανει οποιαδηποτε αναβαθμηση:)

Να γλυτώσει κάνα ευρώ να πάρει οθόνη geo :)

Εννοειται οτι θα χρειαστει μια καλη οθονη αλλα δεν νομιζω να σωζεται με 10-20 ευρω.Αλλωστε δεν μας εχει πει οτι θελει να παρει οθονη τωρα.Οπως και να χει εμεις προτεινουμε διαφορα πραματα απο κει και περα η επιλογη ειναι δικη του για να δει τι εχει περισσοτερο αναγκη:)

Επειδη σκεφτομαι και το ενδεχομενο του να αλλαξω μονο καρτα γραφικων και οθονη θα ηθελα να ρωτησω αν στο pc που ηδη εχω ειναι δυνατο να γινει αυτο και αν θα ηταν μια καλη λυση αντι να παρω εναν καινουργιο.

Intel core 2 duo e8400 3.00ghz

ATI radeon hd 4870

Asus P5Q

Corsair 4Gb ddr2

Corsair 620W

Επειδη σκεφτομαι και το ενδεχομενο του να αλλαξω μονο καρτα γραφικων και οθονη θα ηθελα να ρωτησω αν στο pc που ηδη εχω ειναι δυνατο να γινει αυτο και αν θα ηταν μια καλη λυση αντι να παρω εναν καινουργιο.

ATI radeon hd 4870

Asus P5Q

Corsair 4Gb ddr2

Corsair 620W

Φιλε δημητρη εννοειται οτι αν μπορεις να κανεις γενικη αναβαθμιση θα εισαι καλυτερα.Ομως απο οτι βλεπω το συστηματακι σου μπορει να σε κρατησει ακομα για καποιο καιρο χωρις προβλημα.Αμα τελικα πας για καρτα και οθονη μονο,ποσα διαθετεις?

ATI radeon hd 4870

Asus P5Q

Corsair 4Gb ddr2

Corsair 620W

Αφού δεν έχεις αλλάξει τόσο καιρό πλατφόρμα να υποθέσω πως δεν το "κυνηγάς" και πολύ;

Πάρε μια καλή οθόνη (πχ Dell Ultrasharp U2311H), μια κάρτα γραφικών (πχ ATI Radeon HD 6950 2GB) και ένα Solid State Drive μεταξύ Corsair - Intel - OCZ, και εξάντλησε τελείως τον χρόνο ζωής της πλατφόρμας που είσαι τώρα.

Αργότερα τα μεταφέρεις αυτά μαζί ίσως με το PSU που ήδη έχεις στο καινούργιο σου PC και είσαι πολλαπλά κερδισμένος...

• 1 month later...

Για αρχη σκεφτομαι να ξεκινησω με την αγορα καρτας γραφικων και αργοτερα για Monitor

οπως λεει και ο φιλος για 6950 αλλα βλεπω στο πλαισιο

Sapphire 6950 (PCI-Express, GDDR5, 2GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Sapphire PCI-X 6950 2GB Dual Fan - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

2 ''ιδιες'' καρτες αλλα η μια με δυο ανεμιστηρες

Πια λετε να προτιμησω ?

Για αρχη σκεφτομαι να ξεκινησω με την αγορα καρτας γραφικων και αργοτερα για Monitor

οπως λεει και ο φιλος για 6950 αλλα βλεπω στο πλαισιο

Sapphire 6950 (PCI-Express, GDDR5, 2GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Sapphire PCI-X 6950 2GB Dual Fan - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

2 ''ιδιες'' καρτες αλλα η μια με δυο ανεμιστηρες

Πια λετε να προτιμησω ?

Ψαξε να δεις ποια εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να ξεκλειδωσει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.