STINK Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2011 Σαν συνέχεια του http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/gigabyte-8800gt-kai-enoxlitiko-fan-91098.html#post1062977593 καθώς μιλάμε για την ίδια κάρτα.Εντυπώσεις για την ψήκτρα του προηγούμενου θέματος δεν μπόρεσα να έχω γιατί κατάλαβα ότι υπάρχει άλλο ένα πρόβλημα. Η κάρτα παίζει μόνο όταν είναι κουμπωμένη στην δεύτερη PCI-Express x8.Σε διαφορετική περίπτωση φτάνει στο σημείο που φορτώνουν τα windows και μετά μαύρη οθόνη και δεν δίνει σήμα.Να πω ότι έχω άλλη μία ίδια κάρτα με ίδιο bios που όταν την βάζω στο x16 στο ίδιο pc παίζει τέλεια.Τα φώτα σας παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Καποια ασυμβατοτητα ισως?επισης εχεις κανει φορματ αλλαγη drivers κτλ και συνεχισε να το κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούνιος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Τα έχω κάνει όλα και όπως είπα και παραπάνω ασυμβατότητα δεν παίζει. Έχω μια ολόιδια (ίδιο μοντέλο, εταιρία, pcb,bios) κάρτα που δουλεύει τέλεια εκτός αν υπάρχει και κάποιος άλλος παράγοντας που δεν γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 μπορει να εχουν προβλημα τα lanes της καρτας (χ16) δοκιμασε την σε αλλο μηχανημα.για δοκιμασε να δωσεις λιγο ακομα ρευματακι στο MCH (northbridge) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.