ganja Ιούνιος 28, 2011 Author #81 Ιούνιος 28, 2011 εμενα κατι μου λεει ισως για PSu και mobo.αυτος / αυτη που σου ελενξαν το mobo σου ειπαν οτι ειναι οκ ???κανε μια δοκιμη και αν εχεις καποιον φιλο η καποιο αλλο pc με το ιδιο socket και κανε σκατζα μονο το mobo αλλα με τον ιδιο CPU/PSU/RAM για να εισαι σιγουρος...εγω ακόμη πιστεύω πως είναι μνήμες και πως πρέπει να κάνει μόνος του τεστ με το memtestΕκανα Memtest....το τροφοδοτικο το εχω αλλαξει ετσι και αλλιως γιατι και πριν κολληματα μου εκανε...μητρικη λενε στο πλαισιο οτι ειναι μια χαρα σαν καινουργια και οτι την δοκιμασαν με δικα τους πραγματα και ειναι οκ...
Sup3RvisoR Ιούνιος 28, 2011 #82 Ιούνιος 28, 2011 Εκανα Memtest....το τροφοδοτικο το εχω αλλαξει ετσι και αλλιως γιατι και πριν κολληματα μου εκανε...μητρικη λενε στο πλαισιο οτι ειναι μια χαρα σαν καινουργια και οτι την δοκιμασαν με δικα τους πραγματα και ειναι οκ...ε τοτε ο επεξεργαστης εμεινε η στο πλαισιο μαλλον Μ@******αν...δεν υπαρχει αλλη περιπτωση...μπορεις να βρεις καποιο pc ενος φιλου σου που να εχει ιδιο socket CPU για να τον τσεκαρης ??(αν και εγω επειμενο στο θεμα μητρικη ).
ganja Ιούνιος 28, 2011 Author #83 Ιούνιος 28, 2011 ε τοτε ο επεξεργαστης εμεινε η στο πλαισιο μαλλον Μ@******αν...δεν υπαρχει αλλη περιπτωση...μπορεις να βρεις καποιο pc ενος φιλου σου που να εχει ιδιο socket CPU για να τον τσεκαρης ??(αν και εγω επειμενο στο θεμα μητρικη ).θα παω τον επεξεργαστη αν δεν ειναι και αυτος θα το δωσω το 20αρικο
Sup3RvisoR Ιούνιος 28, 2011 #84 Ιούνιος 28, 2011 θα παω τον επεξεργαστη αν δεν ειναι και αυτος θα το δωσω το 20αρικοεχεις ΠΜ.
dbasilis Ιούνιος 28, 2011 #85 Ιούνιος 28, 2011 ρε γαμώτο κάτι τέτοιο έχω πάθει και εγώ με το ζόρι καταφέρνω να τρέξω ubuntu για κανα 20λεπτο αλλά μετά απλώς κολλάει. μου έχει κολλήσει και μέσα στο bios. Run Ubuntu Live=FAILInstall Windows 7=FAILΜόνο μια RAM άλλου μηχανήματος σε διάφορα slot :FAILRAM= OK (και από άλλο σύστημα)SSD=OKBIOS UPDATE=OKreset to defaults=OKbattery removal= not yetPSU=OK (και από άλλο σύστημα)MOTHERBOARD=??GPU=??CPU= δεν νομίζω...τώρα έβγαλα τη Motherboard για να τη πάω Πλαίσιο.
ganja Ιούνιος 29, 2011 Author #87 Ιούνιος 29, 2011 καινούργια πάστα στο cpu ?του χω αλλαξει και ψυκτρα και παστα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.