Jump to content

ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ME PC

ganja

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ THE LAB...

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

amd phenom x6 1055t @2.8ghz cpu

Gigabyte 880 GM UD2H mobo

ati radeon 5770 1gb gpu

hdd 320 gb seagate

τροφοδοτικο corsair 500W

μνημη 4gb

το θεμα ειναι οτι το pc αν και πολυ καλο τρωει κολληματα στα ξαφνικα τελειως...

και μετα μονο με ρεσταρτ μπορει να ξεκολλησει μεχρι τωρα εχει φαει 2 φορματ και αλλαγη παστας. τι μπορει να φταει? δεν γουσταρω να το πηγαινω στο πλαισιο να μου περνουν 20ευρα ετσι οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων!!

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

ξέχασα κατέβασε και Everest Home (Computer-->Sensor έχει θερμοκρασίες για cpu, ram, mobo, HD) για να βλέπεις θερμοκρασίες και αν χρειαστείς να μας πει τι σύνθεση έχεις.

Editγια τον σκληρό πρέπει να μου πεις μάρκα πριν σου δώσω link για tool.(πρέπει να μάθω να διαβάζω....)

Seatools

Εdit 2 με πρόλαβες :p

ξέχασα κατέβασε και Everest Home (Computer-->Sensor έχει θερμοκρασίες για cpu, ram, mobo, HD) για να βλέπεις θερμοκρασίες και αν χρειαστείς να μας πει τι σύνθεση έχεις. για τον σκληρό πρέπει να μου πεις μάρκα πριν σου δώσω link για tool.

τα γραφω στο αρχικο ποστ θες αλλα?

και πιστεύω ενα κύριο θέμα είναι η κ μάρκα του τροφοδοτικού σου

δηλαδη ειναι μαπα το καρπουζι?:confused::confused:

edit...

ειχε ενα μαπα 400W και το αλλαξα με αυτο της corsair το 500W

Mπορεί να κάνω λάθος!!! καλύτερα να βρεις τα specs για σιγουριά!

Απλά αναφέρω κάποιες θερμοκρασίες σε full load που αν έβλεπα πάνω από αυτές θα ανησυχούσα...

Cpu 60 (ο Phenom II X4 955 max βαθμούς νομίζω πάει 62 ),

HDD 50 καλύτερα κάτω από 48.

Motherboard 55-60 (δεν ξέρω η Gigabyte τι βαθμούς αντέχει),

Gpu δεν ξέρω...

Οi θερμοκρασίες που λέω δεν είναι απόλυτες, αλλάζουν από hardware σε hardware, δεν το έψαξα γιαυτά που έχεις, είναι από μνήμης και μπορεί να θυμάμαι λάθος!

αν έχεις ένα noname τροφοδοτικό όλα είναι πιθανά! τέσπα κάνε τώρα τα tests και βλέπουμε

αν έχεις ένα noname τροφοδοτικό όλα είναι πιθανά! τέσπα κάνε τώρα τα tests και βλέπουμε

αφου εχω αλλαξει και εχω ενα CORSAIR!!!

Νο name το corsair ?

ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ DESKTOP ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΟΥΝΗΣΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΑ Ι ΚΟΛΛΗΣΕ...

ΤΟ ΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟ SAFE MODE WITH NETWORKING KAI ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΤΗΣ ΨΥΚΤΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΝΑΡΞΗΣ(LOG IN SCREEN)

EDIT:

SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Πόσα ντιμάκια μνήμης έχεις? Άσε μόνο 1 επάνω και δοκίμασε.

Το ανεμιστηρακι δουλεύει φούλ είτε λόγω θερμοκρασίας, είτε λόγω ενδεχόμενης απενεργοποίησης του cool n quiet από το bios.

Πόσα ντιμάκια μνήμης έχεις? Άσε μόνο 1 επάνω και δοκίμασε.

Το ανεμιστηρακι δουλεύει φούλ είτε λόγω θερμοκρασίας, είτε λόγω ενδεχόμενης απενεργοποίησης του cool n quiet από το bios.

2 dimm ακια εχω αλλα το windows ειναι 64-bit θα τρεξει μονο με το ενα?

Βεβαιότατα!

Δες κ το bios την ρύθμιση cool n quiet και πες μας τι γράφει. Επίσης μπες στο health status ή hardware monitor του bios να μας πεις τι θερμοκρασίες έχεις.

λοιπον

cpu temp 45

sys temp 39

cpu fan speed 5200 περιπου...

το δοκιμασα με μια μνημη φορτωσε μεχρι το desktop και κολλησε οταν κουνησα το ποντικι..τωρα δοκιμαζω με την αλλη..

εντιτ: με την αλλη μνημη εχει κολλησει ακομα πιο πριν στην οθονη φοτωσης των windows...

Φίλε,είπες οτι εχεις κάνει 2 format αλλα μετα εχεις βάλει πάλι τα ίδια windows?..Δεν ενοώ Vista ή 7...ενοώ CD...δοκίμασε και με κάποιο άλλο cd...μπορεί να ακούγεται χαζό...αλλα και τα pc χαζά είναι...;) :fist:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.