Jump to content

WD15EARS 1.5TB CAVIAR GREEN

predator7

Recommended Posts

ειχα τον συγκεκριμενο δισκο εδω κ ενα χρονο κ ξαφνικα εβγαλε καμια 800αρια bad sectors,ετσι κ γω λοιπον εκανα τα δεοντα κ τον πηγα στο e-shop για αντικατασταση, περιμενω απαντηση μεσα στην εβδομαδα αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα τον αλλαξουν το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει κατι της προκοπης για αγορα σκεφτομουνα να παρω αυτον

HITACHI 1.5TB DESKSTAR 7K3000 HDS723015BLA642 SATA3 - - E-SHOP.GR ξερει κανεις τι ρολο βαραει?

εχω τον fals 1tb κ ειχα κ 2 500αρηδες, ειναι αρκετα καλοι δισκοι δε λεω αλλα κανουν φασαρια κ ειναι αρκετα ζεστοι σε σχεση με τους αλλους που εχω, τον wd τον ειχα για αποθηκη οποτε ειτε θα παω για κατι σε 1.5 tb ειτε σε 2 tb.

Και γώ θέλω να πάρω κάνα 2TB για αποθήκη και βλέπω τους GREEN WD και Seagate. O WD στο e-shop βγαίνει 94 ευρώ ενώ στο Visionstudio 74 με κάπου στα 6.80 ευρώ τα μεταφορικά 80 και κάτι.

Θα σου πρότεινα τον Seagate...με κάποια επιφύλαξη, όμως, γιατί δεν τον έχω αρκετό καιρό...

Τους WD 2TB δε, που τους έχω αρκετούς μήνες μπορώ να σε συμβουλεύσω να τους αποφύγεις...

Από τους τρεις WD που αγόρασα (1 x WD20EADS, 2 x WD20EARS 3-platter, advanced format) μου παρουσίασαν bad sector και οι τρεις μέσα σε λίγους μήνες...κι απ' ότι έχει πάρει το μάτι μου στα διάφορα φόρουμ (φόρα, εξκιούζ μι), δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο...

Γι αυτό πήρα τώρα πάλι Seagate (7 χρόνια συμβίωσης μαζί τους δεν είχα ποτέ τα προβλήματα, ούτε σε αριθμό ούτε σε μέγεθος, που αντιμετώπισα με τους WD), τον νέο δίσκο sata3 στα 2ΤΒ και 5900 στροφές...εξίσου ήσυχος και δροσερός (δεν περίμενα τόσο καλές επιδόσεις σ' αυτούς τους τομείς)...όσον αφορά την αξιοπιστία, αυτό θα δείξει...

Είναι μόνο μερικές μέρες που τον έχω συνδέσει..

..ξερω όμως ότι χόρτασα WD...ας τους ψωνίσει και κανάς άλλος, να μην τους πάρουμε μονότερμα...

Το e-shop είχε δύο προσφορές πρόσφατα, τόσο τους Samsung όσο και τους Seagate, στα 69,90€...μικρή η διαφορά με τα 74€...

ειδα κατι συγκριτικα για τον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301867http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301867 k φαινεται πολυ καλος γενικα κ χτυπαει στα ισα κ τον samsung μαλλον γι αυτον θα παω με επιφυλαξη βεβαια λογω το οτι ειναι seagate,ειχε φερει μια περιοδο το e-shop τον samsung αλλα τωρα δεν εχει καν samsung στους δισκους.

[MENTION=230]vgiozo[/MENTION] βασικά έχω έναν 500αρι, εναν 300αρι και εναν 1500αρι seagate, ξέρω ότι είναι θηρία τα χω αρκετό καιρο αλλά θηρίο είναι ο Raptor που τον έχω 6 χρόνια:p

Δεν προτείνεις να δοκιμάσω και ένα τέρας WD 2TB ε? Άμα τσιμπήσω και άλλον Seagate θα είναι αυτός μάλλον SEAGATE ST2000DL003 2TB BARRACUDA GREEN SATA3 - - E-SHOP.GR

[MENTION=230]vgiozo[/MENTION] βασικά έχω έναν 500αρι, εναν 300αρι και εναν 1500αρι seagate, ξέρω ότι είναι θηρία τα χω αρκετό καιρο αλλά θηρίο είναι ο Raptor που τον έχω 6 χρόνια:p

Δεν προτείνεις να δοκιμάσω και ένα τέρας WD 2TB ε? Άμα τσιμπήσω και άλλον Seagate θα είναι αυτός μάλλον SEAGATE ST2000DL003 2TB BARRACUDA GREEN SATA3 - - E-SHOP.GR

Από την δική μου εμπειρία, θα σου έλεγα να τους αποφύγεις...πάντα υπάρχουν "τυχερά", αλλά νιώθω ηδη αρκετά τυχερός για να τους ξαναδοκιμάσω...ίσως κάποιο άλλο μοντέλο...ο WD15EARS που έχω δουλεύει μια χαρά χωρίς προβλήματα...

Εγώ πήρα πρόσφατα δύο τέτοιους Seagate στην τιμή των 139,80 (χρειαζόμουν να αντιγράψω τα δεδομένα από τους δίσκους που παρουσίασαν bad sectors επειγόντως, θα τους δώσω για αντικατάσταση και θα πουλήσω τους καινούριους μάλλον) με τη προσφορά του e-shop...

Samsung 2Tb Ecogreen, από τα χαμηλότερα failure rates σε δίσκους.

Στο Amazon.co.uk οι τιμές ξεκινάνε από τις 54 λίρες (61 ευρώ + μεταφορικά).

Αν προτιμήσεις Samsung, φρόντισε να είναι οι F4 (όχι F3)...κάπου είχα δει πρόσφατα για αναβάθμιση firmware θαρρώ για τους F4...κάνε μια αναζήτηση καλού-κακού πριν το αποφασίσεις (δεν τό'ψαξα παραπάνω)

Στην Ελλάδα τους βρίσκει κανείς πλέον με λιγότερα από 72€

Samsung EcoGreen F4 2TB | Skroutz.gr

τελικα παρειγγειλα αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301867, διαβασα καλες κριτικες κ ειδα κ καλες επιδοσεις,τωρα τι να πω τους seagate γενικα δεν τους πολυεμπιστευομαι,αυτος αγοραστηκε λογο ελειψης επιλογης στα 2 tb.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.