Jump to content

Δελαμπιτικη συμμαζωξη φωτο-τεστ ver5

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Ξέχνα τα αεροπλάνα για την v.5.0, αφού μόνο εγώ θέλω. Άλλη φορά θα πάμε για αεροπλάνα. Για τώρα πείτε καμιά ιδέα.

ρε ναι, οκ. Και να φωτογραφίσουμε ΤΙ ξαναρωτάω; Αεροπλάνα που θα κάνουν το ίδιο πράγμα (απογειωση/προσγείωση) επί Χ ώρες και το μόνο που θα αλλάζει θα ειναι το μεγεθος και τα λογοτυπά τους ;

Σα να λέμε οτι πάμε και στηνόμαστε στο φάρο του Πειραιά, και φωτογραφίζουμε τα καραβια που μπαινοβγαίνουν (που αυτό παίζει και να 'χει και περισσότερο ενδιαφερον/δραση γιατι πιάνεις και ενα ηλιοβασίλεμα που λέει ο λόγος)

• 2 weeks later...

Το κακό είναι ότι μίκρυνε η μέρα. Βέβαια ίσως σκεφτεί κάποιος κανένα ωραίο μέρος που μπορούν να βγουν και νχυτερινές φωτογραφίες ή με χαμηλό φως γενικά.

Παιρνουμε και κανα τριποδι! Ψηνομαι για πυροτεχνηματα αλλα πρεπει να ξερουμε ωρα και μερος!

• 2 weeks later...

Μπορούμε να μαζευτούμε καμιά Παρασκευή γύρω στις 9, κάπου καθαρά για νυχτερινή φωτογράφιση, star trails κτλ. Τρίποδα, μπύρες και καλαμάκια νομίζω συνδυάζονται όμορφα :snap:

Ίσως κάπου στην Πάρνηθα αρκετά μετά το καζίνο; Απλά θα πρέπει να μαζευτούμε πριν βραδιάσει τελείως ώστε να βρούμε το σημείο και να βολευτούμε άνετα.

Πεμπτη που εχω ρεπο ;;;

η περιμενετε να γυρισω πρωινα λιαν συντομως :D

η αλλιως περιμενετε να βγαλει τιμη ο δαμκαλιδης για D600 :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.