GoMaR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13, 2011 Η 4 εγινε απο λιγα ατομα στο hotel xenia και την μετραω γιατι ειχε γινει θεμα και ετσι κανονιστηκε.Οποτε παμε στην 5η τωρα..Αντε εχουμε σκουριασει..Αλλα οχι ομως παλι θησειο , μοναστηρακι σαββας ακροπολη και πρεζονια.Κατι διαφορετικο.Η εστω απογευμα προς βραδυ.Καπου να παμε με αμαξι..Στις 25-26 Ιουνιου ΜΑΛΛΟΝ εχω ρεπο.(γιατι ΜΑΛΛΟΝ θα ερθει ο καλαματιανος φιλος ονοματι Τασος , Αθηνα και θα παιξει φιλοξενια) Για να μη γκρινιαζει λεω να κανονισουμε την φωτοβολτα τοτε.Ακουω μερη και αν ειστε μεσα !
PetrosD Ιούνιος 13, 2011 #2 Ιούνιος 13, 2011 Κάπου με αμάξι = ναι, βάζω και το δικό μου μέσα.Νύχτα = όχι, δεν ανεβάζουμε όλοι τρελά ISO...
hayabusa Ιούνιος 13, 2011 #4 Ιούνιος 13, 2011 κάποια στιγμή είχα σκεφτεί το Αττικό Πάρκο, μια που όλοι σχεδόν έχουμε πλέον τηλεφακούς αλλά το εισιτήριο είναι ακριβό και μάλλον δεν αξίζει. Για βραδυνές είναι καλή ιδέα, αλλά που;PS: Αμάξι ίσως να μπορώ να διαθέσω και εγώ αλλά δεν είναι βέβαιο
GoMaR Ιούνιος 13, 2011 Author #6 Ιούνιος 13, 2011 οχι αλλο καρβουνο. με καθε διαφορετικη γκομενα παω και αττικο παρκο. εκτος αν θελετε να σας δω ετσι
hayabusa Ιούνιος 13, 2011 #7 Ιούνιος 13, 2011 Εισιτήρια -Επισκεφτείτε μας -Αττικό Ζωολογικό Πάρκο άκυρο ε; Για νυχτερινές εγώ θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή στην Ελευσίνα, σε εκείνο το ναυάγιο που είχα τραβήξει πριν λίγο καιρό. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει και άλλα σημεία ενδιαφέροντος εκεί γύρω αλλά το συγκεκριμένο αξίζει με χίλια. Για βενζίνη υπολογίζω γύρω στο δεκάρικο (€, όχι λίτρα) πήγαινε-έλα.
DarkSaga Ιούνιος 13, 2011 #8 Ιούνιος 13, 2011 αν σας ενδιαφέρει το πάρκο επικοινωνήστε και δηλώστε πόσα άτομα είστε να σας κάνει ομαδικό, όλα τα θεάματα κάνουν κάτι ανάλογο
ARMAGEDDON Ιούνιος 13, 2011 #9 Ιούνιος 13, 2011 DarkSaga έγραψε: αν σας ενδιαφέρει το πάρκο επικοινωνήστε και δηλώστε πόσα άτομα είστε να σας κάνει ομαδικό, όλα τα θεάματα κάνουν κάτι ανάλογοδεν ακούγετε άσχημη ιδέα ...
ARMAGEDDON Ιούνιος 13, 2011 #11 Ιούνιος 13, 2011 PetrosD έγραψε: Είπαμε τελικά όχι πάρκο. Κάπου κοντά, για λίγες ώρες. εντάξει μην βαράτε ΟΧΙ Πάρκο το καταλάβαμε
PetrosD Ιούνιος 13, 2011 #12 Ιούνιος 13, 2011 Συγνώμη, δεν το εννοούσα έτσι.Είπαμε=Συννενοηθήκαμε τελικά μεταξύ μας.Όλα καλά;:fun:
GoMaR Ιούνιος 13, 2011 Author #14 Ιούνιος 13, 2011 ρωτησα την δουλεια μου για ρεπο εκεινπ το σαβκο κ μου ειπαν πολυ δυσκολο.οποτε θα μαθω την τεταρτη και για το αν θα ειμαι ευκαιρος κ για το αν θα μπορει να ανεβει ο τασος
Dolly Ιούνιος 16, 2011 #15 Ιούνιος 16, 2011 Οπα μην σας τουτ το τουτ τουτ τουτ.α) Αμάξι βάζω και εγώ)β) Για τον Πέτρο μόνο και τα ψηλά ΙΣΟ θα έρθω με D50.γ) Στο Αττικό πάρκο θα πρέπει να κεράσω και ποτό τον Ιάσονα οπότε δεν με συμφέρει.δ) Επειδής γίνετε της ιερόδουλης απο γάμους και βαπτήσεις, γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι για το ΠΟΥ / ΠΟΤΕ. ε) Ζανή και λοιποί που είστε φοιτιτές, ΜΗΝ ακούσω πάλι κανένα "Τρίτη πρωί στις 9.00 εκεί" γιατί ξέρω που μένετε οι περισσότεροι!
GoMaR Ιούνιος 16, 2011 Author #16 Ιούνιος 16, 2011 Λοιπον τελικα εχω ρεπο το σαβκο εκεινο Παρασκευη σχολαω 23:30. Προτεινω σαββατο απογευματακι προς βραδυ δλδ μετα τις 6-7 να πετυχουμε το φως της δυσης Μερος ΔΕΝ προτεινω αττικο παρκο γιατι θα θελω τον κλεισθενη παρεα :love: παμε σουνιο ;
Dolly Ιούνιος 16, 2011 #17 Ιούνιος 16, 2011 Μπαλαμούτι στους στύλους?Μέσα.Λέμε για το επόμενο Σαββατο σωστά?
hayabusa Ιούνιος 16, 2011 #20 Ιούνιος 16, 2011 Dolly έγραψε: ε) Ζανή και λοιποί που είστε φοιτιτές, ΜΗΝ ακούσω πάλι κανένα "Τρίτη πρωί στις 9.00 εκεί" γιατί ξέρω που μένετε οι περισσότεροι! Κλεισθένη και λοιποί, που είστε τραπεζίτες, εργαζόμενοι κλπ μην ακούσω καμιά βλακεία γιατί έχω εξεταστική atm. Άντε μην αμολήσω τον Αστρολάβο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.