syma Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2011 Καλησπερα,εδω και περιπου 5 ωρες δεν μπορω να μπω στην σελιδα Free File Hosting, Online Storage & File Upload with FileServe οπου εχω κανει και primium account. Το παραξενο ειναι οτι με τον firefox δεν μπαινει (δεν ανοιγει καθολου την σελιδα)ενω με τον internet explorer μπαινει!!! επισης δοκιμασα και απο αλλον υπολογιστη που εχω σπιτι με τον chrome και εμπαινε!θα τρελαθω!εκανα restart pc ,restart router,restart fιrefox (3.6)αλλα αρνειται πεισματικα να ανοιξει.Καμμια ιδεα? εχει συμβει σε εσας ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Ιούνιος 12, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 ...κανεις τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Clear cache/cookies κτλ έχεις δοκιμάσει στον firefox; Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Ιούνιος 13, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Clear cache/cookies κτλ έχεις δοκιμάσει στον firefox;Sorry για την ανταποκριση αλλα τωρα το ειδα.οχι η αληθεια ειναι οτι δεν το δοκιμασα.θα το δοκιμασω και θα σου πω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 proxy; Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Ιούνιος 13, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Τελικα τα πραγματα ηταν τοσο απλα.δεν πηγε καθολου το μυαλο μου γτ σε ολα εμπαινε εκτος απο fileserve.Ενα απλο delete cokies ,και ολα βαινουν ομορφα....Thanx user DJD:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.