Jump to content

Turbox bluetooth problem

Kosmos

Recommended Posts

Καλησπερες και καλη εξετατικη στους ομοιοπαθεις!

Αντιμετωπιζω και εγω το κλασικο-σπαστικο προβλημα με την αναβαθμιση του λειτουργικου του λαπιτοπ ...Περασα τα windows 7 και τωρα δεν λειτουργει το intergrated bluetooth.To laptop ειναι το Turbox M765TU...στο site της clevono για οδηγους για bluetooth εχει ενα προγραμμα, το bluesoleil. Περασα 3 διαφορετικες εκδοσεις του αλλα συνεχεια τα ιδια, ενω περναει τον οδηγο του bluetooth και στην διαχειριση συσκευων αναγνωριζεται ως Bluetooth PAN Network Adapter, μολις τρεξω το προγραμμα και επιλεξω να ανοιξει τα blueooth μου βγαζει μηνυμα "Bluetooth hardware cannot be found".

Επισης στην διαχειριση συσκευων υπαρχει μια συσκευη που δεν μπορει να βρει οδηγους "Ελεγκτης απλων επικοινωνιων PCI". Και σκεφτομαι μηπως αυτο ειναι το bluetooth και το αλλο το BT PAN ειναι καμμια εικονικη συσκευη που φτιαχνει το bluesoleil.

Καμμια ιδεα κανεις?

Κατέβασε κάποιο προγραμματάκι όπως το Driver Genius ή ακόμη και αυτό και άστο να σκανάρει το σύστημα σου να τους βρει !!:)

Ακριβως!

Απλα στο driver genius μπορεις να κατεβαζεις μεχρι 2 οδηγους δωρεαν την ημερα.

Για παραπανω (που δεν νομιζω μα χρειαζεσαι), πρεπει να πληρωσεις.

Καλησπερες και καλη εξετατικη στους ομοιοπαθεις!

Αντιμετωπιζω και εγω το κλασικο-σπαστικο προβλημα με την αναβαθμιση του λειτουργικου του λαπιτοπ ...Περασα τα windows 7 και τωρα δεν λειτουργει το intergrated bluetooth.To laptop ειναι το Turbox M765TU...στο site της clevono για οδηγους για bluetooth εχει ενα προγραμμα, το bluesoleil. Περασα 3 διαφορετικες εκδοσεις του αλλα συνεχεια τα ιδια, ενω περναει τον οδηγο του bluetooth και στην διαχειριση συσκευων αναγνωριζεται ως Bluetooth PAN Network Adapter, μολις τρεξω το προγραμμα και επιλεξω να ανοιξει τα blueooth μου βγαζει μηνυμα "Bluetooth hardware cannot be found".

Επισης στην διαχειριση συσκευων υπαρχει μια συσκευη που δεν μπορει να βρει οδηγους "Ελεγκτης απλων επικοινωνιων PCI". Και σκεφτομαι μηπως αυτο ειναι το bluetooth και το αλλο το BT PAN ειναι καμμια εικονικη συσκευη που φτιαχνει το bluesoleil.

Καμμια ιδεα κανεις?

cd με οδηγούς (έστω και για το προηγούμενο λειτουργικό) δεν είχε ο υπολογιστής ;

To driver genius το δοκιμασα, αλλα δεν ειχε κανενα αποτελεσμα...

Cd με οδηγους εχει ναι....αλλα δεν αναγνωριζεται απο το dvd-rom:hang3:.Αλλα και να δουλευε, τα ιδια drivers κατεβασα και απο το site της clevo...ολα για Vista ειναι. Δεν εχει για 7.

Επισης παρ'οτι περασα και οδηγους για το card reader, ουτε αυτο λεει να δουλεψει...JMicron γαρ.

Με βλεπω να του περναω παλι Vista...γιατι ετσι δουλεια δεν γινεται.:wall:

Δεν δουλεύει το dvd-rom δηλαδή; Αυτό οκ, μπορείς να το ξεπεράσεις πηγαίνοντας σε κάποιο γνωστό και αντιγράφοντας τους οδηγούς που σε ενδιαφέρουν σε ενα στικάκι.

Αν μετά, κατά την εγκατάσταση σου βγάλει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας, θα ορίσεις από τις ιδιότητες του εκάστοτε οδηγού (στην καρτέλα compatibility) να τρέξει σε συμβατότητα με Windows Vista και κατά πάσα πιθανότητα θα περαστεί κανονικά.

Το compatibility το δοκιμασα ηδη αλλα τπτ...Θα το δοκιμασω ομως και με τις πιο παλιες εκδοσεις του προγραμματος μπας και γινει τπτ.

Αυτο για το cd θα το κανω αυριο μαλλον...

πηγαινε στο Device manager και στην συσκευη που δεν σου αναγνωριζει τους drivers ειτε δεν τους βλεπει εγκατεστημενους right click > Properties >Details

ακριβως κατω απο το details εκει που λεει "Property" επιλεγεις το "hardware ids"

στην λιστα που θα σου βγαλει απο κατω μας ενδιαφερουν τα ακολουθα που εχω μαρκαρισμενα στην photo.

devicemanagera.jpg

Uploaded with ImageShack.us

παραδειγμα σε εμενα ----> VEN_10DE

----> DEV_0622

VEN = Vendor του chip ( 10DE = Nvidia )

DEV = Device id/Model ( 0622 = GeForce 9600 GT )

μετα θα πας σε αυτο το site : PCI Vendor and Device Lists

και στα κουτακια που εχει για search θα βαλεις οτι γραφει η συσκευη που ψαχνεις να βρεις drivers

Π.Χ.

device2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

κανεις την αναζητησει σου και βρισκεις πιανεις εταιριας κ τη μοντελο ειναι η συσκευη που ψαχνεις.

προσοχη εκει γραφεις μονο τα 4 νουμερα/γραμματα που σου εχει μετα την κατω παυλα " _ "

οπως κανω εγω στην φωτο.

Ελπιζω να βοηθησα.:)

Σε ευχαριστω, το δοκιμασα και τελικα το unknown pci device ηταν το intel management interface.To bluetooth απο την αλλη στο device manager δεν εχει παρομοιo vendor και device id...Εχει ενα μακρυ string με παυλες (-).

Σε ευχαριστω, το δοκιμασα και τελικα το unknown pci device ηταν το intel management interface.To bluetooth απο την αλλη στο device manager δεν εχει παρομοιo vendor και device id...Εχει ενα μακρυ string με παυλες (-).

κανε μου μια χαρη και βγαλτο photo ολω αυτο το string για να επιβεβαιοσω γιατι μαλλον θα φοραει απο toshiba bluetoth μηπως καταφερω και τους βρω απο αλλο laptop.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.