lefterissim Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2011 Kαλησπέρα guys. Πήρα τελικώς τον ι5 και τώρα πάω για μητρική. Σκέφτομαι της ASROCK fatality p67 από e-shop Την Sabertooth p67 της ASUS από e-shop και την gigabyte z68-ud4-b3 από πλαίσιο. Ποιά λέτε εσείς? Εγώ κλείνω προς την fatality αλλά επειδή εσείς τα ψάχνεται καλήτερα θα εκτιμούσα πολύ την γνώμη σας!! ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούνιος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Σε ενδιαφέρει το CF ;Μέχρι ποσά διαθέτεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterissim Ιούνιος 12, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 μέχρι 250 το πολύ.Οταν εννοείς CF?Με ενδιαφέρει να έχει καλέςδυνατότητες για overclocking.Gaming rig θα είναι το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούνιος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 crossfire εννοώ.Αν θέλεις να πας στο z68 έχεις και την Asrock Z68 Extreme4 που είναι στα ίδια επίπεδα με την gigabyte .Αν θέλεις να πας σε P67 chipset τότε πας εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούνιος 12, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Η Asus P8Z68-V δειχνει ωραια, αλλα δε ξερω γιατι εχει φαει τετοιο embargo στην Ελλαδα...Ειδικα η non-PRO ειναι και σε αρκετα συμφερουσα τιμη, αφου η pro δε προσφερει τιποτα σπουδαιο, απλα 2 extra sata3 απο εναν marvel controller... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Ιούνιος 12, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Έχω την Asrock P67 Extreme4. Κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιούνιος 12, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 την Fatal1ty (επειδή την έχω), ο μόνος λόγος να την προτιμήσεις είναι το IDE port, αν δε το χρειάζεσαι, πήγαινε για την Extreme6, Extreme4 (με αυτή τη σειρά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterissim Ιούνιος 13, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 ευχαριστώ guys!Mάλλον για extreme 6 θα πάω!!:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούνιος 13, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 Τελικα παντως, απ'οσο τις εψαξα, η Asrock Z68 extreme4 αποτελει εξαιρετικη προταση.Εχει PLL για καλυτερη διαχειρηση των pci express lanes του chipset με συνεπεια να εχεις ταυτοχρονα 4x pci-e slot, τις μονες pci-e και τα front usb3, κατι που σε asus το κανει μονο η deluxe των 220 ευρω....στις φτηνοτερες, αμα θες 4x τριτη pci-e απενεργοποιουνται ολα τα παραπανω! Επισης σου δινει το front usb3 bracket το οποιο εχει και ρολο θεσης για τον SSD σου. Καλη φαση για 175 ευρω...Μονο διαβασα οτι η asus ειναι ελαχιστα καλυτερα στο OC (στο tom's hardware πιασανε 50mhz παραπανω πχ με τον ιδιο επεξεργαστη) που το αποδιδουν στη σταθεροτητα των ρευματων που δινουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούνιος 17, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Πάρε Extreme4 να τελειώνεις μια χαρά είναι . Εντάξει δεν νομίζω να τον φτάσεις στα όρια του τον επεξεργαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
KryosRevenge Ιούνιος 17, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Asus Sabertooth P67 ή Asus Maximus IV Gene-Z..! :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefterissim Ιούνιος 17, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Guys έχω κάποιες απορίες.Εψαξα λίγο και κάποιοι λένε ότι ηASROCK έχει καλές μητρικές απο θέμα overclocking αλλά από θέμακατασκευής βάζει δεύτερα materials κτλ.Και δεν έχουν αντοχή στο χρόνο.Παίζει κάτι τέτοιο?Για msi p67 gd80 b3 τι λέτε?Η msi σαν εταιρία αξίζει?sorry άμα σας ζαλίζω αλλά δενξέρω τι να πάρω τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Ιούνιος 17, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Φίλε μου ο καθένας τα δικά του λέει. Δε βγάζεις άκρη. Πάρε την πιο φθηνή που θα βρεις και με την οποία κάνεις τη δουλειά σου. Ειδικά για αυτά που λες για την asrock εγώ ξέρω το αντίθετο ότι είναι σκυλιά, αλλά δεν θα πιάσεις τα τελευταία 100 Mhz ενδεχομένως που θα έπιανες με μια asus. Για τις msi λένε ότι έχει ανέβει πολύ στο θέμα overclocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Ιούνιος 19, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2011 Asrock P67 Extreme4 | Skroutz.gr Αρκετά καλο, όπως λέει και από πάνω ο amoustakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.