paris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2011 Aν και εχω μηδενισει το pagefile (μηδεν), τo diskSpace Explorer μου λεει οτι υπαρχουν 8GB δεσμευμενα...Πως μπορω να ελεγξω αν οντως εχω pagefile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούνιος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Start=>γράψε view advanced system settings, στο performance πάτα settings =>advanced, κάτω έχει το setting για το page file, άμα λέει 0 τότε το έχεις μηδενίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Ιούνιος 12, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Που να το γραψω το view advanced system settings ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούνιος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Που να το γραψω το view advanced system settings ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Ιούνιος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Φιλε ευχαριστω για το image, αυτο το εγραψα μεν αλλα δε μου βγαζει αποτελεσμα.Αν παντως μου λες να τσεκαρω το "Ρυθμισεις συστηματος για προχωρημενους-Για προχωρημενους-Επιδοσεις-Ρυθμισεις-Για προχωρημενιος-Εικονικη μνημη", εκει ειναι 0, αφου 0 το εχω ορισει:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.