pastelidis.n.s. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2011 Παιδες εσεις που τα ξερετε με ποιο προγραμμα φταχνετε πανοραμικες φοτος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 Microsoft ICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 έχω δοκιμάσει και το pt lens gui νομίζω βγάζει αποτέλεσμα που υστερεί ποιοτικά. το ice είναι γρήγορο εύκολο αλλά και αυτό χαλάει τις εικόνες αισθητά αρκετές φορές. αρκετοί δουλεύουν και το Auto Pano Giga προσωπικά δεν έχω αξιωθεί να το δοκιμάσω αν κάποιος έχει κανα παράδειγμα από τα παραπάνω/ συγκρτικό η whatever ας το παραθέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 microsoft ICE δε θες κατι παραπανω αν ξερεις να τραβας πανοραμα δε χαλαει τπτ το ICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 12, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 αν ξερεις να τραβας πανοραμαΥπάρχει κάποια ιδιαίτερη τεχνική????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 12, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2011 πιο πολυ το ειπα για να τον πειραξω βεβαια δεν εχω καταλαβει τι εννοει χαλαει τις εικονες , αλλα γενικοτερα το πανοραμα ναι θελει τεχνικη που εχει υπωθει αρκετες φορες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 WTF MEN? Και εγώ τόσο καιρό έψαχνα και δοκίμαζα κάτι προγράμματα της ....... και τελικά υπάρχει α) FREE β) Σφαιράτο γ) Αλάνθαστο πρόγραμμα; απλά WTF MEN Συγνώμη για τα wtf, αλλά είμαι εκσταστιασμένος από το δημιούργημα του Μπιλάρα. [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]: Μάλλον εννοεί αυτό που κάνει το 2ο πρόγραμμα στην σύγκριση μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 κάτσε να δεις σε λίγο και εμένα (100 mp panorama πόσο resize να του κάνω ? )ICE ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΑ ΣΠΆΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΕεεεει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 13, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2011 10 φώτο ή παραπάνω; Μην ξεχνάς ότι η επικάλυψη αφαιρείται στο συνολικό μέγεθος Όταν την ανεβάσεις κάνε 90%, αλλά για σένα κράτα και τα 100MP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.