TreckeR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2004 Χθές εμαθα οτι τα 2Κ υποστηρίζουν το HT αν βαλεις το SP4.Επειδη θα ηθελα να επιστρεψω στο μαματο αυτο λειτουργικο το οποίο αφησα χαρην ενος 3.0HT(επειδη καποιος μ....ς μου ειπε οτι μονο τα ΧΡ υποστηρίζουν ΗΤ), θελω να ρωτήσω αν αυτο ισχύει. Αν οντως ισχύει θα χρειαστει να βαλω πρώτα το SP3 και μετα το SP4 ή κατευθείαν το τελευταίο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Κατευθείαν το 4. Κι εγώ πρώτα έβαλα τα XP και μετά έμαθα οτι το υποστηρίζουν. Αλλά μέχρι να το μάθω τα είχα συνηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Νομίζω πως κάθε SP, έχει ενσωματομένες και τις αλλαγές όλων των προηγούμενων SP's. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Γεια χαρά, υποστήριξη για HT, είχαν τα 2000 από εποχής SP1.Όταν λέω υποστήριξη, αναφέρομαι στο ότι το λειτουργικό έβλεπε κανονικά τους 2 επεξεργαστές, και το pc ώς acpi multiprocessor.Όμως, σε 4 workstations στο γραφείο με sp3, ενεργοποιήσαμε το HT(από την μαμά ήταν disabled) και κατά την διάρκεια πολύ βαριών εφαρμογών(visual studio, compiling) κλπ, άρχισαν να χτυπάνε πολλά λάθη... μας πήρε λίγο καιρό να καταλάβουμε το τι φταίει... απενεργοποιώντας το ΗΤ, τα workstations δουλέυουν μια χαρά χωρίς προβλήματα.Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι θα πρέπει να σιγουρευτείς 100% ότι με το sp4 δουλεύει σωστά το ΗΤ, μιας και από την αρχή δούλευε(δεν είχε πρόβλημα το λειτουργικό να δει τους 2 επεξεργαστές) αλλά στην πράξη βγήκαν προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreckeR Ιούνιος 1, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Ευχαριστώ πολυ για την γρήγορη ανταπόκριση.......Βούρ για 2000......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Έπεσες σε καλλή ώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 2003 γιατι δε μπαζετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Ιούνιος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Γεια χαρά, υποστήριξη για HT, είχαν τα 2000 από εποχής SP1. Όταν λέω υποστήριξη, αναφέρομαι στο ότι το λειτουργικό έβλεπε κανονικά τους 2 επεξεργαστές, και το pc ώς acpi multiprocessor. Όμως, σε 4 workstations στο γραφείο με sp3, ενεργοποιήσαμε το HT(από την μαμά ήταν disabled) και κατά την διάρκεια πολύ βαριών εφαρμογών(visual studio, compiling) κλπ, άρχισαν να χτυπάνε πολλά λάθη... μας πήρε λίγο καιρό να καταλάβουμε το τι φταίει... απενεργοποιώντας το ΗΤ, τα workstations δουλέυουν μια χαρά χωρίς προβλήματα. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι θα πρέπει να σιγουρευτείς 100% ότι με το sp4 δουλεύει σωστά το ΗΤ, μιας και από την αρχή δούλευε(δεν είχε πρόβλημα το λειτουργικό να δει τους 2 επεξεργαστές) αλλά στην πράξη βγήκαν προβλήματα. Θα συμφωνησω και εγω.Το ιδιο προβλημα εχω στα μηχανηματα που κανουν render με το HT enable.Απο τοτε που το πηρα χαμπαρι ειναι disable το ΗΤ στα 2000... :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Oντως....τα 2003 γιατι δεν τα δοκιμαζετε...;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Είστε τρελλοί?? προϊόν μ$oft χωρίς να έχει βγει τουλάχιστον 1 SP, δεν μπαίνει σε pc, :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 1, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 ROTFLMAO !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 1, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka 2003 γιατι δε μπαζετε? Γιατι θελουμε να παιξουμε και κανα παιχνιδακι βρε αδερφε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2004 Γιαννη κανε και μια μεταφραση πλιζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.