Heatspreader Ιανουάριος 4, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 LOL, την ώρα που τρέχω 3Dmark, το γράφω ξεκάθαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 4, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 και επαναλαμβανω λοιπον τοτε....Riva Tuner...κραταει σε γραφημα history με το hardware monitor και μπορεις να δεις ΑΦΟΥ εχεις ολοκληρωσει το bench τη διακυμανση...προφανως κ δεν μπορεις να δεις την ωρα που τρεχει ο μαρκησιος 8ερμοκρασιες αφου ειναι full screen app.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιανουάριος 4, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Α, ok σε ευχαριστώ. Αύριο θα το κοιτάξω και θα σας πω. Μάλιστα έχω προμηθευτεί και θερμόμετρο για να μετράω τη θερμοκρασία δωματίου ψηφιακό. Λοιπόν, πάω να κοιμηθώ γιατί δεν τη παλεύω! Τα λέμε αύριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Ιανουάριος 4, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 δεξι κλικ πχ στο core temp, επιλογη Show core temp in on screen display, κλικ στο Run Server. (ιδια διαδικασια για οποιοδηποτε plugin υποστηριζει το riva). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιανουάριος 4, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Γίνομαι κουραστικός, αλλά και τη θερμοκρασία του Q6600 πως μπορώ να τη δω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Ιανουάριος 4, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Το coretemp κραταει ενα templog..όσο τρέχει καταγραφει θερμοκρασιες ανα second(default) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Ιανουάριος 4, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Γίνομαι κουραστικός, αλλά και τη θερμοκρασία του Q6600 πως μπορώ να τη δω?(ιδια διαδικασια για οποιοδηποτε plugin υποστηριζει το riva).Αυτο το διαβασες????????? Αν το διαβαζες θα εψαχνες και θα εβρικες :http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1545 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Ιανουάριος 4, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 LoL, που θες να φανταστώ ότι με το Riva Tuner μπορώ να δω θερμοκρασία CPU.Ελπίζω να μην είναι offensive το μήνυμά σου.Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Ιανουάριος 4, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Για να παμε παλι ον τοπικ Με το τελευταίο bios(16B03 καπως ετσι το λενε,στο xs το βρηκα) ειμαι 24/7 εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
after Ιανουάριος 6, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Harogeo εχεις δει καποια διαφορα με αυτο το bios?Εχει κυκλοφορησει και το 16b04 παντωςΑν θες στειλε το mail σου να στο στειλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 6, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Για να παμε παλι ον τοπικΜε το τελευταίο bios(16B03 καπως ετσι το λενε,στο xs το βρηκα) ειμαι 24/7 εδωΠόση ώρα prime95? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 6, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Mε το beta04 είδα να παίζει καλύτερα τις μνήμες μου αλλά είχε κάποιο πρόβλημαμε το vdimm δεν το έδειχνε σωστά. Δε νομίζω να δείτε άλλες διαφορές.Α παίζει και λίγο καλύτερα ο 1:1.25 αλλά όχι ακόμα όπως οι άλλοι διαιρέτες.Εγώ κάποια στιγμή έχασα την μητρική με αυτό το bios αλλά δε ξέρω αν έφταιγε όντως αυτό. Καλύτερα το beta 03 για την ώρα (Αν και δεν το δοκίμασα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Ιανουάριος 6, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Harogeo εχεις δει καποια διαφορα με αυτο το bios?Εχει κυκλοφορησει και το 16b04 παντως Αν θες στειλε το mail σου να στο στειλω Διαφορα άλλη δεν είδα να σου πω την αληθεια(εκτος του οτι παιζει τις μνημες 1:1 καλύτερα)Δεν το έχω ψαξει και πολυ να σου πω την αλήθεια.To 04 το βρηκα και γω αλλα δεν πρόλαβα να το δοκιμασω ακομη Πόση ώρα prime95? Χρήστο καμια ωρίτσα το αφησα συνολικα να τρέξει.Τώρα δοκιμάζω εδω με στόχο να είμαι stable καπου στα 3.7με 1.51v με 8 multi και 1:1 τις μνημες.Θα δείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Ιανουάριος 6, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Ωραίος...άντε για σταθερότητα τρέξε F@H... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.