the_Scientist Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2011 Οπως λέω και στο τίτλο,ψάχνω εδώ και πολύ καιρο χάρτες για το GPS μου ΜLS Destinator 3900ΒΤ. Θέλω να μου προτείνετε αν ξέρετε κάποιο site που μπορώ να τους κατεβάσω (δωρεάν παντα :fist:) ή αν κάποιος απο εσάς εχει μλσ αν θέλει και μπορεί να μου στίλει τους δικούς του,απλα να μου πεί και θα του στείλω πμ το email μου..(θα του χρώσταγα μεγάλη χάρη ), ευχαριστώ!:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 edit: Μάλλον έκανα λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Αν εχεις το κουτι του gps πας και το δηλωνεις στο σιτε της ΜΛΣ και κατεβαζεις απο εκει χαρτες μεσω ενός προγραμματος που εχουνΑλλιως παρε τους τηλ γιατι δεν γινεται νομιμα αυτο που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Ιούνιος 11, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 :triniti: δεν χρειάζεται να ειναι νόμιμα! :dance3: δεν έχω τη κάρτα μνήμης ομως,λές με το κουτί και να τους δώσω καρτα,θα μου περάσουν τους χάρτες? (ευχαριστώ που απαντήσατε τοσο γρήγορα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 11, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 δεν χρειάζεται να είναι νόμιμα και thelab δεν πάνε μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Ιούνιος 11, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 δεν χρειάζεται να είναι νόμιμα και thelab δεν πάνε μαζί haha....τοτε οποιος εχει μλς και την καλοσύνη να μου στίλει τους χάρτες οχι για χρηση!...για backup!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.