wesker Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Η μητρική μου είχε μέσα της drivers για τα windows. Κατέβασα από το site τις νέες εκδόσεις τους, όπως και νέες εκδόσεις για utilities και πληκτρολόγιο, ποντίκι, κάρτα ήχου. Όλα αυτά θέλω να τα κάψω σε ένα cd, αλλά θέλω να το κάνω με μενού κλπ. Δηλαδή να κάνεις κλικ σε ένα εικονίδιο που να λέει Motherboard, άλλο μενού Audio Drivers, άλλο μενού Utilities κλπ. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Visual Basic ξέρεις καθόλου ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 11, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Visual Basic ξέρεις καθόλου ??Όχι καθόλου. Γιαυτο έψαχνα κάποιο πρόγραμμα έστω και trial να κάνω την δουλειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 με visual basic μπορεις να το κανεις παντως, ουτε εγω ξερω καποιο προγραμμα (νομιζω δεν θα υπαρχει και κατι που να σε καλυπτει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 11, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Macromedia Director έχεις δουλέψει ποτέ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 11, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Macromedia Director έχεις δουλέψει ποτέ ??Όχι ποτέ μου. Γενικα δεν έχω ιδέα τέτοιου είδους προγράμματα γι'αυτο ψάχνω κάποιο. Δηλαδή να υπάρχει ένα κουμπακι στην αρχική οθόνη Motherboard και αυτο να ανοιγει μια άλλη οθόνη που να λεει Intel, LAN κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 11, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Κάποια απλά είναι αυτά.... HamRadioUSA.net - [Compact AutoRunner v1.0 build 100] Autorun Maestro - Autorun CD Menu/Autoplay Software Το Director το έχω δουλέψει προσωπικά, μπορείς να κάνεις τα πάντα και στο τέλος να βγάλεις ένα εκτελέσιμο αρχείο, το οποίο να ξεκινάει με autorun.txt/inf το οποίο να στο τρέχει χωρίς εγκαταστάσεις, δοκίμασε και τα από πάνω και βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούνιος 11, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Δοκιμάζω το Maestro τώρα, αν και δεν μου φαίνεται και πολύ ευκολο. Μου ζητάει direcotries στον σκληρό, ενώ όλα τα .exe μου θα είναι σε cd. Επιπλέον δεν μπορώ με τίποτα να φτιάξω menu μεσα σε menu. Δηλαδή ο Φάκελος Motherboard θα έχει 3 φακέλους μέσα του, Βios, Chipset και LAN, και οι Chipset kai LAN άλλους 2 φακέλους Drivers και Utilities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 11, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Είχες drivers, αλλά κατέβασες καινούριους για να βάλεις.Στο μέλλον γιατί δεν θες να κατεβάζεις πάλι τους καινούριους, αλλά να βάζεις τους παλιούς; Εκτός αν με κάθε νέο driver που βγαίνει καις και άλλο CD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 11, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Αυτό είναι επίσης πολύ σωστό αλλά αν θέλει να το κάνει μόνο για την εμπειρία είναι πολύ καλό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιούνιος 17, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2011 Επίσης μπορείς πολύ εύκολα να το κανείς με την msdos . Εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο άλλα για τα προγράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.