voudas Απρίλιος 4, 2005 #141 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 λογικά η updated έκδοση του vBulletin δεν θα έχει προμπ, αλλά άντε να μεταφράζεις πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 4, 2005 #142 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Εμένα πάντα μου πετάει pop-up απλώς καμιά φορά αγρεί και μέχρι να το πετάξει έχω πάει στις νέες απαντήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Απρίλιος 12, 2005 #143 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Όταν πατάω για εκτυπώσιμη έκδοση σε κάποιο thread γίνεται να εμφανίζονται και οι εικόνες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 8, 2005 #144 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Στο προφιλ του καθε χρηστη μπορεις να γραψεις στα στοιχεια για ICQnumber,ΑΙΜ,Υahoo messenger....δεν βαζετε και το MSN messenger ρε παιδια?Αρκετοι το χρησιμοποιουν μαζι κι εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 8, 2005 #145 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 εμ... Το στοιχείο που χρειάζεσαι για να βρεις κάποιον στο MSN είναι το mail του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 8, 2005 #146 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Ναι σωστα τα λες,αλλα δεν χρησιμοποιουν ολοι το μαιλ που εχουν καταχωρησει(ή δεν..) παρα καποιο αλλο τυχαιο μονο και μονο για να εχουν προσβαση στο messenger.Τεσπα...οκ μια σκεψη εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 8, 2005 #147 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Don't apologize man! Κι εμένα μου έχει περάσει αυτή η σκέψη απ'το μυαλό... Πάντως έχεις δίκιο, δεν το είχα σκεφτεί έτσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 8, 2005 #148 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 Ναι σωστα τα λες,αλλα δεν χρησιμοποιουν ολοι το μαιλ που εχουν καταχωρησει(ή δεν..) παρα καποιο αλλο τυχαιο μονο και μονο για να εχουν προσβαση στο messenger.Τεσπα...οκ μια σκεψη εκανα. Σωστο αυτο που λες, αλλα αν ο αλλος θελει να σου δωσει το MSN του υπαρχουν πολλοι τροποι. Δεν υπαρχει λογος να το βγαλει σε δημοσια/κοινη θεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 8, 2005 #149 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αληθεια με τα polls της κεντρικης τι γινεται, εχω την εντυπωση οτι εχει πααααααρα πολυ καιρο να ανανεωθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 8, 2005 #150 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Αληθεια με τα polls της κεντρικης τι γινεται, εχω την εντυπωση οτι εχει πααααααρα πολυ καιρο να ανανεωθει Το μονο poll που μπορει να γινει πλεον, ειναι: "Καιγεστε με το WoW?" Ναι/Οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Μάϊος 8, 2005 #151 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Αληθεια με τα polls της κεντρικης τι γινεται, εχω την εντυπωση οτι εχει πααααααρα πολυ καιρο να ανανεωθει Ναι ρε παιδιά σίγουρα χρειάζεται μια ανανέωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 8, 2005 #152 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Όχι, βάλτε ερώτηση L2 ή WoW; Προσωπικά ψηφίζω Final Fantasy... ’σχετο: Εμένα πότε θα με κάνετε Admin???? :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 8, 2005 #153 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 να ρωτισο κατι περι πμς????στα ποσα γεμιζει το inbox???παιζουν ρολο και τα σταλμενα μηνιματα η οχι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 8, 2005 #154 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis’σχετο: Εμένα πότε θα με κάνετε Admin???? :hehe: Το αγίου π****** sorry Θωμά ήθελα να πώ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 8, 2005 #155 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Το μονο poll που μπορει να γινει πλεον, ειναι: "Καιγεστε με το WoW?" Ναι/Οχι? Η εγκαταλειψη σε ολο της το μεγαλειο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 9, 2005 #156 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Το μονο poll που μπορει να γινει πλεον, ειναι: "Καιγεστε με το WoW?" Ναι/Οχι? καλη φαση :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 9, 2005 #157 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 23:28] Η εγκαταλειψη σε ολο της το μεγαλειο :hehe: Μην κρινετε, για να μην κριθειτε... βρειτε τις διαφορες... CoD freak------WoW freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 9, 2005 #158 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Μην κρινετε, για να μην κριθειτε... βρειτε τις διαφορες... CoD freak------WoW freak Ασε ρε απλε θνητε, μην πιανεις στην γλωσσα σου πραγματα που δεν μπορεις να κατανοησεις :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 9, 2005 #159 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Παιδί μου διάλεξε! L2, WoW ή HL2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάϊος 17, 2005 #160 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αληθεια μηπως θα επρεπε να υπαρχουν πιο πολλα νεα στην κεντρικη για να μην καταντησει το Thelab απλως ενα forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.