kender Μάρτιος 25, 2005 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Για τα tools θα μπορούσαμε να βγαίνει ένα pop up όπως ο lab assistant που να λέει και να δείχνει τα tools και τα λινκσ τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 27, 2005 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Θεωρό το σβήσιμο αυθαίρετη και απολυταρχικού τύπου διαδικασία.Αν η απάντηση φαντάζει «λίγη» στα μάτια κάποιου ευφυούς διαχειριστή, υπάρχει η μαύρη τρύπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάρτιος 27, 2005 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Ειναι of topic αλλα να μην ανοιγω αλλο θεμα για κατι ασημαντο...... η ωρα του thelab θα αλλαξει μονη της η την αλλαζουμε απο το προφιλ μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 27, 2005 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Θεωρό το σβήσιμο αυθαίρετη και απολυταρχικού τύπου διαδικασία.Αν η απάντηση φαντάζει «λίγη» στα μάτια κάποιου ευφυούς διαχειριστή, υπάρχει η μαύρη τρύπα. Τι συνέβει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 27, 2005 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 15:36] Τι συνέβει; Θέλω να πιστεύω λάθος συνέβη.Ας σταματήσει εδώ, πριν γίνουμε ρόμπες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 27, 2005 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 το γνωστό δημιουργικό moderation?? στην πυρά! ο chosen το κανε??? :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 27, 2005 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Λοιπον, μαλλον θα αναφερεται σε μενα και στη διαγραφη των ποστ που εκανα στο θρετ στο θεμα " καινουργιες εκδοσεις ". Αυτο εκρινα σωστο και αυτο εκανα.....Αυτο το θρετ μαζι με το "χρησιμα Links" ειναι 2 θρετ που θελω να τα κρατησω 'καθαρα' χωρις περριτα ποστ... Αν το προβλημα σου ειναι το οτι διεγραψα τις καταχωρησεις και δεν τις εβαλα στο off-topic archieve εχεις δικιο αλλα το να θεωρεις οτι η απαντηση σου μου φανηκε 'λιγη' κανεις τεραστιο λαθος......Ας σταματήσει εδώ, πριν γίνουμε ρόμπες!! Μου το εξηγεις λιγο αυτο σε παρακαλω .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 27, 2005 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Διεφθαρμενοι mods παντου :P . Τωρα στο θεμα της διαγραφης εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα αν σβηνονται τα "ασχετα" posts, αλλωστε και στο black hole να πανε το ιδιο πραγμα ειναι για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 27, 2005 #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Τα ποστ δεν ήταν άσχετα ήταν προτάσεις για τη βελτίωση ενός thread το οποίο θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 27, 2005 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Ποιες ηταν προτασεις , για εξηγησε μου σε παρακαλω.....Το οτι πρεπει να υπαρχει περιγραφη καθε φορα του προγραμματος . Σου απαντησα νομιζω οτι θα μπαινουν γνωστα προγραμματα που χρησιμοποιουν ενα μεγαλο ποσοστο των χρηστων εδω μεσα οποτε αυτο ειναι ανουσιο .Αλλα και παλι υπαρχει το καταρεμενο το google που μπορεις με 2 κλικλ να βρεις οτι γουσταρεις και να μαθεις περρισοτερες πληροφοριες για το προγραμμα ......................Οσο για τον ΓιαγκΤ και με το προβλημα στην γλωσσα, τι μπορω να κανω εγω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 27, 2005 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 thread όπως αυτά καλό είναι να παραμένουν καθαρά, ειδάλλως δεν είναι πρακτικά. αν θέλετε να κάνετε παρατηρήσεις, ανοίξτε ένα ΝΕΟ thread με τίτλο π.χ. "παρατηρήσεις πάνω στο θέμα χρήσιμα Links " και πείτε εκεί το μακρύ σας και το κοντό σας, για την αγγλική γλώσσα, την επιρροή της στην σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία και για τον άκρατο καπιταλισμό του κεφαλαίου ( της m$ για να μην ξεχνιόμαστε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 28, 2005 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Χθες, στις 19:44] Λοιπον, μαλλον θα αναφερεται σε μενα και στη διαγραφη των ποστ που εκανα στο θρετ στο θεμα " καινουργιες εκδοσεις ". Αυτο εκρινα σωστο και αυτο εκανα.....Αυτο το θρετ μαζι με το "χρησιμα Links" ειναι 2 θρετ που θελω να τα κρατησω 'καθαρα' χωρις περριτα ποστ... Αν το προβλημα σου ειναι το οτι διεγραψα τις καταχωρησεις και δεν τις εβαλα στο off-topic archieve εχεις δικιο αλλα το να θεωρεις οτι η απαντηση σου μου φανηκε 'λιγη' κανεις τεραστιο λαθος......Μου το εξηγεις λιγο αυτο σε παρακαλω .......... Αν έκανες τον κόπο και μου έστελνες πμ θα το έσβηνα μόνος μου.Ρόμπες γινόμαστε όταν οι διαφωνίες που μπορούν να λυθούν σε φιλικό επίπεδο, βγαίνουν δημόσια σαν κουτσομπολίστικες εκπομπές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 28, 2005 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 20:02] Διεφθαρμενοι mods παντου :P . Τωρα στο θεμα της διαγραφης εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα αν σβηνονται τα "ασχετα" posts, αλλωστε και στο black hole να πανε το ιδιο πραγμα ειναι για μενα. Σβήσιμο σημαίνει εξαφάνιση της πνευματικής σου δημιουργίας. Στην μαύρη τρύπα υπάρχει, για να κριθής εσύ και αυτός που την μετέφερε. Κάποια θέματα μπορεί να μην τα διαβάσω αν βιάζομε, δεν παραλείπω όμως ποτέ την μαύρη τρύπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 28, 2005 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Snips2. Να καταργηθεί η OFF TOPIC ενότητα....Προσφέρει κάτι στην τελική;; Συμφωνώ και επαυξάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 30, 2005 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Νομίζω θα εξυπηρετήσει πολλούς από μας. ΝΑ έμπαινε έν αντίγραφο της μπάρας που επισυνάπτω, και στο κάτω μέρος του forum ώστε να μην χρειάζεται συνέχεια να ρολλάρουμε προς τα πάνω για να χρησιμοποιήσουμε κάποια από τις αναγραφόμενες εντολές...και ιδίως ..την "ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 30, 2005 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 παιδιά το νέα θέματα υπάρχει και σαν thelab.gr/nea.htm για εύκολη πληκτρολόγηση από την url bar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 4, 2005 #137 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 επειδή το φόρουμ σπάνια ειδοποιεί με ποπαπ για τα πμ, θα έλεγα αν γίνεται να ενσωματωθεί το σκριπτάκι του module που υπάρχει στην κεντρική σελίδα σε κάποιο μέρος της σελίδας (πχ κάτω κάτω ή αλλού που θα βόλευε) γιατί είναι σπαστικό να σου έχουν στείλει κάτι και να το λαμβάνεις μέρες μετά ή να κάνεις ριφρες μπας και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 4, 2005 #138 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas επειδή το φόρουμ σπάνια ειδοποιεί με ποπαπ για τα πμ, θα έλεγα αν γίνεται να ενσωματωθεί το σκριπτάκι του module που υπάρχει στην κεντρική σελίδα σε κάποιο μέρος της σελίδας (πχ κάτω κάτω ή αλλού που θα βόλευε) γιατί είναι σπαστικό να σου έχουν στείλει κάτι και να το λαμβάνεις μέρες μετά ή να κάνεις ριφρες μπας και... Συμβαινει κ σε αλλους? Εμενα παντα βγαζει pop-up Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 4, 2005 #139 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Συμβαινει κ σε αλλους? Εμενα παντα βγαζει pop-up ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Απρίλιος 4, 2005 #140 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:42] Συμβαινει κ σε αλλους? Εμενα παντα βγαζει pop-up Εμένα 1 στις 10 πετάει pop-up... (και πολυ λέω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.