YDinopoulos Δεκέμβριος 19, 2012 #1141 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION] Μισες δουλειες ρε. Ακομα μπαινει απο το γραφειο λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 19, 2012 #1142 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 [MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION] δοκίμασε να κάνεις ένα flushdns 1. Κλείνεις όλους τους browsers, και γενικά καλό είναι να κλείσεις ότι χρησιμοποιεί το νετ. 2. Ανοίγεις το command prompt 3. γράφεις ipconfig /flushdns 4. ξαναδοκιμάζεις να μπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 19, 2012 #1143 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION] Μισες δουλειες ρε. Ακομα μπαινει απο το γραφειο λεει... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Vh78T--ZUxY]We're not worthy - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 19, 2012 #1144 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 [MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION] δοκίμασε να κάνεις ένα flushdns1. Κλείνεις όλους τους browsers, και γενικά καλό είναι να κλείσεις ότι χρησιμοποιεί το νετ. 2. Ανοίγεις το command prompt 3. γράφεις ipconfig /flushdns 4. ξαναδοκιμάζεις να μπεις nop nothing και όπως είπα, δοκίμασα και από άλλο pc και το ίδιο :/ οποτε δεν νομίζω να είναι θέμα του pc μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 19, 2012 #1145 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Τι isp έχεις σπίτι και τι στη δουλεια;Επίσης, πήγαινε μία στο command prompt και γράψε nslookup www.thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 19, 2012 #1146 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2012 Άκυρο, έκανα rr το router και έστρωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Δεκέμβριος 21, 2012 #1147 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 Ευχαριστω οποιον ειναι ο thelab.gr στο facebook για την βοηθεια σημερα το πρωι.Εδω και δυο μερες δεν ειχα προσβαση στο site.Τελικα ηταν θεμα isp, πηρα ενα τηλεφωνο στην cyta, το δηλωσα και απο οτι φαινεται το εφτιαξαν.Υποπτευομαι μηπως δεν ειναι τυχαιο που υπηρξε το προβλημα ταυτοχρονα με τον dunkel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 21, 2012 #1148 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2012 Ευχαριστω οποιον ειναι ο thelab.gr στο facebook για την βοηθεια σημερα το πρωι. Παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Δεκέμβριος 24, 2012 #1149 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2012 Μολις μου το εβγαλε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 27, 2012 #1150 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2012 Μάλλον κάποια διαφήμιση θα ήταν, στο έβγαλε ξανά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Δεκέμβριος 27, 2012 #1151 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2012 Μάλλον κάποια διαφήμιση θα ήταν, στο έβγαλε ξανά; Εκείνη τη ημέρα μου το έβγαζε συνέχεια. Τωρα ειναι ολα ενταξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Ιανουάριος 6, 2013 #1152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 ο χαζοςΠροτεινω αριστερα των απαντησεων μας, κατω απο το avatar, περα απο τα γνωστα, να εμφανιζοβται και οι καρτες μας χαχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιανουάριος 7, 2013 #1153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Αυτο που πραγματικα μου λειπει ωρες - ωρες, διπλα στο Like , ενα κουμπι για dislike Οποιος δεν συμφωνει ας κανει dislike το post Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 7, 2013 #1154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Είχαμε βάλει στην αρχή αλλά πολλοί δεν άντεχαν την κριτική και το βγάλαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιανουάριος 7, 2013 #1155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Ok δεν το ειχα προλαβει μαλλον. Παντως πρακτικα νομιζω θα γλυτωνε πολλα threads απο quotes αντιπαραθεσεων. Ποσο διαφορετικο ειναι δλδ να παρω ενα dislike απο το να παραθεσεις το ποστ μου και να διαφωνησεις; Εν πασει περιπτωσει αφου προτιμηθηκε η αφαιρεση του, δεν κρινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 7, 2013 #1156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Προσωπικά πιστεύω ότι το πρόβλημα δεν ήταν τα dislikes. Το πρόβλημα ήταν το reputation που εμφανιζόταν κάτω από κάθε χρήστη. Ακόμα θυμάμαι το αξέχαστο "Tabula Rasa" του ουδέτερου Reputation Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 8, 2013 #1157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 και γω είμαι υπέρ του dislike χωρίς reputation ....Να επικροτούμε /κατακρίνουμε απόψεις χωρίς αντίκτυπο πουθενά....απλά για το κάθε ποστ....:turn:Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας στην επαναφορά του ΑΜΕΣΑ!:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 10, 2013 #1158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Γιατί δεν έχουμε σε κάθε κατηγορία από ένα θέμα με νέα για την κατηγορία. Όπως πχ το Android Mobiles και Android Apps στο Mobile Computing. Για ειδήσεις που ίσως δεν χρειάζονται ούτε front page post, ούτε ξεχωριστό νήμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 11, 2013 #1159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Ok δεν το ειχα προλαβει μαλλον. Παντως πρακτικα νομιζω θα γλυτωνε πολλα threads απο quotes αντιπαραθεσεων. Ποσο διαφορετικο ειναι δλδ να παρω ενα dislike απο το να παραθεσεις το ποστ μου και να διαφωνησεις; Εν πασει περιπτωσει αφου προτιμηθηκε η αφαιρεση του, δεν κρινω. και γω είμαι υπέρ του dislike χωρίς reputation ....Να επικροτούμε /κατακρίνουμε απόψεις χωρίς αντίκτυπο πουθενά....απλά για το κάθε ποστ....:turn:Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας στην επαναφορά του ΑΜΕΣΑ!:thank_you2: Η ίδια η κοινότητα έδειξε σε λίγες μέρες ότι η ύπαρξη αρνητικής αξιολόγησης ήταν πρόβλημα, είτε λόγω abuse είτε παρεξήγησης. Το ίδιο και με το φανερό reputation. Ελληνική πραγματικότητα και τίποτα παραπάνω Γιατί δεν έχουμε σε κάθε κατηγορία από ένα θέμα με νέα για την κατηγορία. Όπως πχ το Android Mobiles και Android Apps στο Mobile Computing. Για ειδήσεις που ίσως δεν χρειάζονται ούτε front page post, ούτε ξεχωριστό νήμα. Ενδιαφέρουσα ιδέα, ευχαριστούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιανουάριος 11, 2013 #1160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Η ίδια η κοινότητα έδειξε σε λίγες μέρες ότι η ύπαρξη αρνητικής αξιολόγησης ήταν πρόβλημα, είτε λόγω abuse είτε παρεξήγησης. Το ίδιο και με το φανερό reputation. Kαταρχας διευκρινιζω οτι απλως συνεχιζω την κουβεντα για "κουβεντα να γινεται" & οχι οτι επιμενω στη προταση του dislike.Οπως ειπα δεν το προλαβα το συστημα αλλά αν καταλαβα απο τα συμφραζομενα των επομενων, υπηρξε καποιο συστημα αξιολογησης χρηστων, σαν το μετρητη REP που εχουν αλλα fora, το οποιο ως φανερο κιολας, ενοχλησε.H προταση που εκανα πιο πανω δεν ειχε καμια σχεση με αυτο.Προτεινα ενα απλο dislike κουμπι που θα αφορα μονο και μονο καθε ενα συγκεκριμενο ποστ και δεν θα εχει κανενα αντικτυπο πουθενα αλλου στον χρηστη ή στο profile του, ακριβως οπως ειναι τωρα το like.Ακομα και αν υπηρχε μετρητης οπως υπαρχει στα likes, δεν υπαρχει κανενας λογος να προκυπτει κατι απο αυτα τα δυο, likes & dislikes, οπως μεσος ορος, αθροισμα κλπ και αυτο να μεταφραζεται και σε αξιολογηση χρηστη.Bασικα επειδη δεν εχω στο μυαλο μου τα παραδειγματα που εχεις εσυ δεν μπορω να σε καταλαβω απολυτα, οποτε παω πασο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.