hayabusa Αύγουστος 12, 2012 #1081 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Αν χρησιμοποιείς το Tapatalk μπορεις να τα βλέπεις από εκεί. Σε αυτό εμφανίζονται όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Αύγουστος 12, 2012 #1082 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 ^^Ναι το χρησιμοποιω αρκετα κιολας…Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 12, 2012 #1083 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Προτεινω λοιπον να αλλαξει αυτο και να εμφανιζονται ολα τα μηνυματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 19, 2012 #1084 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Για ένα περίεργο λόγο, έχει αρχίσει να μου χάνει και να μη δουλεύει κιόλας το scrollbar. Το κάνει μόνο στο Λάμπη και το κάνει στον Chrome και στο γραφείο και στο σπίτι (δεν έχω δοκιμάσει με άλλους) Ξεκίνησε εδώ και 10 μέρες περίπου. Και να πατήσω πάνω του, δεν προχωράει, σα να γίνεται disable... Κάποιες φορές διορθώνεται αν κλείσω και ανοίγω άλλο tab, αλλά δε διορθώνεται αν κλείσω όλο τον Chrome και τον ανοίξω πάλι (θυμάται τα tabs). Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Αύγουστος 19, 2012 #1085 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Πέτα το σαπιο-Chrome και χρησιμοποίησε έναν browser της προκοπής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Αύγουστος 20, 2012 #1086 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Για ένα περίεργο λόγο, έχει αρχίσει να μου χάνει και να μη δουλεύει κιόλας το scrollbar.Το κάνει μόνο στο Λάμπη και το κάνει στον Chrome και στο γραφείο και στο σπίτι (δεν έχω δοκιμάσει με άλλους)Ξεκίνησε εδώ και 10 μέρες περίπου.Και να πατήσω πάνω του, δεν προχωράει, σα να γίνεται disable...Κάποιες φορές διορθώνεται αν κλείσω και ανοίγω άλλο tab, αλλά δε διορθώνεται αν κλείσω όλο τον Chrome και τον ανοίξω πάλι (θυμάται τα tabs).Τί άλλαξε σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες στον browser σου. Έβαλες ή έβγαλες κάποιο πρόσθετο/ έκανες κάποια ενημέρωση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 20, 2012 #1087 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Τί άλλαξε σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες στον browser σου. Έβαλες ή έβγαλες κάποιο πρόσθετο/ έκανες κάποια ενημέρωση ? Γύρισα από τις διακοπές... Τώρα, για ενημερώσεις, αυτόματα τις κάνει, οπότε δεν κοιτάω τις εκδόσεις καθημερινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 20, 2012 #1088 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Ο Chrome είναι πιο buggy κι από αυτό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 31, 2012 #1089 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Παρατήρησα πρόσφατα ότι στο myphone πχ έχουν search του forum μέσω google. Μήπως να κάναμε και εδώ κάτι αντίστοιχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 31, 2012 #1090 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Γράφεις ένα post σεντόνι και ξαφνικά πέφτει το ρεύμα (ενώ δεν έχεις ups), παγώνει το pc, κάνεις βλακεία και κλείνεις τον browser (από άστοχο συνδυασμό πλήκτρων) κτλ.Το post χάνεται. Υπάρχει τρόπος να γίνεται save (όπως στο google docs) την ώρα που γράφεις? Φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο, απλά πετάω την ιδέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Σεπτέμβριος 1, 2012 #1091 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Λίστα με τα συγκεντρωτικά θέματα των ειδήσεων και των παρουσιάσεων κάθε μήνα. Πολύ χρήσιμο, μπράβο Μπράβο σε όλους τους αρθρογράφους κ σε σένα Ζαννή Hταν να το έγραφα στο θρεντ αλλα κάποιος γατόφιλος το κλείδωσε :P ΕΔΙΤ: Οσον αφορά τις ΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Γίνεται να εμφανίζονται πρώτα οι top 10 ειδήσεις του μήνα και στη συνέχεια η λίστα??? Το θέμα είναι να μπορούμε να βλέπουμε τις σημαντικότερες 10-15 ειδήσεις του κάθε μήνα ... όπως επήσεις να γραφόταν κ η "ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ" ώστε κάθε μήνας να συνδέετε με ένα ορόσημο στην τεχνολογία/πληροφορική Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 1, 2012 #1092 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2012 Nα ΄σαι καλά για τα ενθαρρυντικά σου σχόλια Γιάννη Θα το έχω υπόψην αυτό που λες και θα προσπάθήσω να το έχουμε από το επόμενο κιόλας συγκεντρωτικό (αν δεν γινει διορθωση στο τρέχον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 2, 2012 #1093 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 Γράφεις ένα post σεντόνι και ξαφνικά πέφτει το ρεύμα (ενώ δεν έχεις ups), παγώνει το pc, κάνεις βλακεία και κλείνεις τον browser (από άστοχο συνδυασμό πλήκτρων) κτλ.Το post χάνεται. Υπάρχει τρόπος να γίνεται save (όπως στο google docs) την ώρα που γράφεις? Φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο, απλά πετάω την ιδέα...Δοκίμασε αυτό. Δεν το έχω τεστάρει προσωπικά αλλά έχω ακούσει καλά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Σεπτέμβριος 9, 2012 #1094 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Σκέφτηκα να το πω στο ΠΟΘ, αλλά καλύτερα εδώ imho.... Παιδία "σήμερα" (9 Σεπτέμβρη) μπήκαν πολύ καλές ειδήσεις - και δεν μιλώ μονάχα για το περιεχόμενο αλλά μπήκε κ καλή "ποικιλία" ειδήσεων Μπράβο ρε παιδιά, να'χουμε κι άλλες μέρες σαν κι αυτήν Zαννή, :flower: [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 9, 2012 #1095 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Γιάννη, και πάλι σε ευχαριστούμε (και εγώ προσωπικά φυσικά) για σχόλια και το feedback σου. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη ώθηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 9, 2012 #1096 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Γράφεις ένα post σεντόνι και ξαφνικά πέφτει το ρεύμα (ενώ δεν έχεις ups), παγώνει το pc, κάνεις βλακεία και κλείνεις τον browser (από άστοχο συνδυασμό πλήκτρων) κτλ.Το post χάνεται. Υπάρχει τρόπος να γίνεται save (όπως στο google docs) την ώρα που γράφεις? Φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο, απλά πετάω την ιδέα... Το έχω συναντήσει σε άλλο φόρουμ και όντως βολεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Σεπτέμβριος 10, 2012 #1097 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 για οταν καποιος μας κανει παραθεση η like απο Tapatalk δεν περνουμε ειδοποιηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 10, 2012 #1098 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Γιατι δεν εχουν βαλει την τελευταια εκδοση ή το εχουν disabled... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 10, 2012 #1099 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 για την παράθεση δεν ξέρω, like όμως από το tapatalk δεν μπορεις να κάνεις ούτε να σου κάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 10, 2012 #1100 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Ένα tab στην πάνω μπάρα για τις Αγγελίες, ώστε να μην τις ψάχνουμε κάτω κάτω στο forum κάθε φορά. ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.