Borg Ιούλιος 20, 2011 #801 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 θα υπάρξει μελλοντικά υποστήριξη soundcloud σε posts?να ακούς το κομμάτι και όχι να σε πάει στη σελίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 20, 2011 #802 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Τελικά υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί η ειδοποίηση για likes/quote?Όχι ακόμα και δεν έχω δει κάποια ενημέρωση για το πότε.θα υπάρξει μελλοντικά υποστήριξη soundcloud σε posts?να ακούς το κομμάτι και όχι να σε πάει στη σελίδαΔηλαδής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 20, 2011 #803 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Δηλαδής;πχ τα τραγούδια απο το soundcloud όταν τα βάζεις στο fb τα ακούς απευθείαςενώ εδώ απλά σου βγάζει το λινκ και σε καθοδηγεί στο site Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 20, 2011 #804 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 [MENTION=23]DJD[/MENTION] πάνω σε αυτό που λέει ο Lakisss, νομίζω θα ήταν πιο εύχρηστο (αν γίνεται) η εκάστοτε ειδοποίηση να μηδενίζεται εκτός από την περίπτωση που παω και βλέπω από το προφίλ μου τα like/quotes κλπ και όταν διαβάζω το thread ή το ποστ που έχει γινει liked. Αν δηλαδή πχ τώρα εσύ μου κάνεις like το ποστ θα ήθελα να μπορεί να φυγει η ειδοποίηση όταν μπω ξανα στο thread για να δω ότι θα μου απαντήσεις πως δεν γίνεται ( ) Ελπίζω να τα είπα κατανοητά Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 20, 2011 #805 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 το συστημα με τα likes πρεπει να φτιαχτει στον safari... παταει πανω στην παραθεση και τα αλλα κουμπιακαι το κουμπι που βλεπεις ολα τα like του θεματος παταει πανω στις σελιδες και δεν μπορεις να αλλαξεις απο αριθμο... φιξ ιτ πλζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 20, 2011 #806 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Να μην χρησιμοποιείς σαφάρι φίλοC Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 20, 2011 #807 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 εγω το λεω για να διορθωθει ο λαμπης.. γιατι δεν γινεται να λετε σε οσους εχουν σαφαρι να μην μπαινουν η να βαλουν αλλο... στην συγκεκριμενη περιπτωση το σαφαρι ειναι προεγκατεστημενο σε εμενα γιατι ειμαι σε μακ και δεν σηκωνει κατι αλλο (κολλαει ηδη με τον σαφαρι) και δεν θελω να εγκαταστησω κατι παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 20, 2011 #808 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 Ξέχασα το smiley. Τελοσπάντων, το θέμα φυλλομετρητής είναι μια πονεμένη υπόθεση γιατί ακόμα δεν έχει συμφωνηθεί μια ενοποιημένη τυποποίηση όσον αφορά την εκτέλεση της html με αποτέλεσμα οι σελίδες να εμφανίζονται διαφορετικά σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το έχουμε και εμείς υπόψη και προσπαθούμε να έχουμε την μέγιστη συμβατότητα με όλους τους φυλλομετρητές ιστού. Ο safari πάντα είναι ο συνήθης ύποπτος προβλημάτων και με το που θα βρούμε κάποια λύση θα την εφαρμόσουμε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 20, 2011 #809 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2011 αυτο με την συμβατοτητα το ξερω καθως απο εκει βγαζω το χαρτζιλικι μου... εγω απλα το λεω.. και αν θελετε βοηθεια με css κωδικα για τον σαφαρι μπορω να βοηθησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 24, 2011 #810 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2011 γιατι καλε δεν μπορουμε να δουμε τους συνδεμενος χρηστες?Νομιζω οτι γινοταν πριν λιγο καιρο αν δεν κανω λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 27, 2011 #811 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 Όταν κάνω αναζήτηση για μία λέξη και μου βγάζει τα νήματα στα οποία βρίσκεται, υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω ακριβώς στο ποστ ή στη σελίδα όπου αναφέρεται η λέξη;Edit: Άκυρο. Found it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιούλιος 27, 2011 #812 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 ναι εχει δυο λινκ.. το ενα πανω στο αλλο.. αμα πατησεις το πανω σε παει στο νημα... αμα πατησεις το κατω σε παει στο ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 27, 2011 #813 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2011 Όχι άμα έχεις επιλέξει "Εμφάνιση σαν: Θέματα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 16, 2011 #814 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Γίνεται η φράση που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα να γραφτεί ή στα ελληνικά ή στα αγγλικά; Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος αλλά μου χτυπάει πολύ άσχημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 25, 2011 #815 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Θα φύγετε ομαδικώς στην μαύρη τρύπα.Haya είναι hardcoded αυτό και δε μπορώ (/δε ξέρω) να το αλλάξω δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 4, 2011 #816 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Υπάρχει τρόπος να δούμε πόσα likes έχει μαζέψει συνολικά κάποιος (πχ ο DJD) σε κάποιο θέμα (πχ http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/thelab-gr-worklog-61647.html ) Αν όχι (που όντως νομίζω πως δεν γίνεται), θα μου φαινόταν αρκετά ωραίο. Ουσιαστικά ένας μικρός εμπλουτισμός του μετρητή που υπάρχει πάνω δεξιά σε κάθε θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 5, 2011 #817 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 Μια πολύ καλή προσθήκη θα ήταν πιστεύω αν έμπαινε η δυνατότητα σελιδοποίησης στην ενότητα: Οι δικές σας παρουσιάσεις Έτσι θα ήταν και πολύ πιο συμμαζεμένα τα reviews και σίγουρα είναι λιγότερο κουραστικό και πιο εύκολο στην ανάγνωση από το ατέλειωτο scrolling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 8, 2011 #818 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 1. Έχω στα notifications, likes & quotes. Αν πατήσω να δω τα likes, το tab με τα quotes δε φαίνεται. Αν πατήσω πρώτα τα quotes, το tab likes φαίνεται.2. Έβαλα σε spoiler μόνο ένα link και μετά δεν το άνοιγε. Το έκανα edit, έβαλα και κείμενο, πάλι τίποτα. Έβγαλα το spoiler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Σεπτέμβριος 21, 2011 #819 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2011 Γίνεται να φτιάξετε ένα trollface smilie ??? :baby: Edit: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 26, 2011 #820 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Σας κάνει σαμποτάζ η Cyta. Επι 2 ώρες δεν μπορούσα να μπω. Τα άλλα site κομπλέ. Παίχτηκε τίποτα; (καμιά μανούρα πχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.