Nick61 Ιανουάριος 28, 2011 #681 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Ή και από αυτό τον σύνδεσμο βλέπεις όλους όσους είναι online και τί κάνουνhttp://www.thelab.gr/activeusers/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 28, 2011 #682 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 σε αυτό το λινκ δεν έχουμε πρόσβαση για κάποιο λόγο εμείς. είναι το ίδιο με αυτό που προανέφερε ο φίλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 28, 2011 #683 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Μια πρόταση για τον χώρο των reviews.Δεν θα ήταν καλύτερο, το CPU cooler database και το PSU database να εμφανίζονται πρώτα στα reviews? Ή τουλάχιστον σε κάποιο link δεξιά ή αριστερά. Αυτή την στιγμή για να τα βρούμε πρέπει να ψάξουμε στις σελίδες. Άσε που, τουλαχιστον εγώ προσωπικά, αρκετές φορές ανοίγω την database και μπαίνω από εκεί στο review που με ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 28, 2011 #684 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 Είναι τεχνικά δύσκολο να γίνει αυτό. Θα υπάρχει link στην κεντρική και για τα δύο σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 29, 2011 #685 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Ελπιζω να μην γινομαι φορτικος... Εχω αλλη μια επισημανση. Στα statistics στην member page γραφει : # Find all thanked posts by qbiefox # Find all posts thanked by qbiefox Εγω παντα μπερδευομαι με αυτα τα 2. Μηπως θα ηταν καλυτερο το 1ο να μετονομαστει σε Find all thanked qbiefox's posts. Ή καπως αλλιως τελος παντων. Το ψειριζω πολυ ε? Ειναι μαλλον επειδη βαριεμαι πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 29, 2011 #686 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 εγώ λέω να το κάνουμε και τα δύο # Find all thanked posts by qbiefox για περισσότερες συγκινήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 29, 2011 #687 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 +:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Φεβρουάριος 2, 2011 #688 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Βλεπω οτι το link απο το thumbs up εχει security token Αν κλικαρετε εδω κανει στο πανω Post του Πετρου ή ειναι προσωπικο link με token για τον καθενα..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Φεβρουάριος 2, 2011 #689 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Σε εμένα δεν κάνει. Μου βγάζει ότι δεν έχω πρόσβαση στη σελίδα, οπότε υποθέτω ότι είναι προσωπικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 2, 2011 #690 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Στα review θα ήταν πιο ωραίο όταν πατάς next page, για να δεις την επόμενη σελίδα του review, να φορτώνει μόνο εκείνο το κομμάτι της σελίδας κι όχι ολόκληρη η σελίδα. Δε ξέρω βέβαια πόσο θα επιβαρύνει το server, αν και νομίζω πως δεν επιβαρύνει και γλιτώνετε και τον όγκο των δεδομένων που στέλνει ο server (δεν είμαι και ειδικός ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 2, 2011 #691 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Bug : Προσπαθόντας να δείτε κάποιο ποστ που έχει μετακινιθει από ένα θέμα, κάνει τον ΙΕ να φορτώνει και να ξαναφωρτώνει την σελίδα. Πχ με αυτό το λινκ : http://www.thelab.gr/mobile-computing/zte-blade-87504-9.html#post1062969160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Φεβρουάριος 14, 2011 #692 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 Μια απορία που την ειχα πάντα γιατι διαγράφονται τα παλιά τοπικ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Φεβρουάριος 14, 2011 #693 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2011 βλακεια μου τελικα ηταν η επιλογη τελευταιας εβδομαδας :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 16, 2011 #694 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 μια πρόταση σχετικά με τα reviews. αφού η συνολική βαθμολογία βγαίνει ως ποσοστό επί τοις εκατό, δεν θα ήταν καλύτερο και οι επιμέρους βαθμολογίες να βγαίνουν έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 25, 2011 #695 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Ερωτηση : το οριο των 2 αγγελιων τον μηνα υπαρχει ακομα? 2 για πωληση και 2 για ζητηση ειναι? Γιατι κατι κουλα εχω δει τελευταια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 26, 2011 #696 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 αχ Κούλα...() Σοβαρά τώρα. Τι κουλά έχεις δει; Μπορείς να πεις παραδείγματα έτσι ώστε να ξέρουμε που να κοιτάξουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 4, 2011 #697 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 μπορεί να γίνει ένα thread (όπως έγινε με τους ssd) που να περιλαμβάνει όλα τα θεματα που έχουν δημιουργηθεί για τη Cebit, για να είναι και λίγο πιο εύκολη η αναζήτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 4, 2011 #698 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2011 Φυσικά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 5, 2011 #699 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 HD4890 Όχι όχι δεν βάζω αγγελία πώλησης, δεν την πουλάω (ακόμα). Απλά καθόμουν και κοίταγα το πρωί το thread http://www.thelab.gr/metriseis-and-apotelesmata-yperxronismon/unigine-heaven-benchmark-2-5-dx11-91997.html και σκεφτόμουν ότι, πόσο ποιο χρήσιμα θα ήταν τα posts των μελών αν στην αρχή του κάθε post αναφερόταν με μεγάλα γράμματα η κάρτα γραφικών που χρησιμοποιήθηκε; Σαν τίτλος με λίγα λόγια. Κάθεσαι και κοιτάς τα posts και ψάχνεσαι μισή ώρα να δεις τι κάρτα γραφικών έχει χρησιμοποιήσει ο καθένας. Τις περισσότερες φορές βέβαια έχει μια κάρτα που δεν σε ενδιαφέρει οπότε κουράζεσαι, ιδίως αν είναι thread πολλών σελίδων, το παρατάς και πλακώνεις το google με αναζήτηση "benchmark τάδε κάρτα τάδε". Κάτι αντίστοιχο βέβαια σε benchmarks για επεξεργαστές όπου στην αρχή του κάθε post θα αναφέρεται με μεγάλα γράμματα ο επεξεργαστής. Κάτι αντίστοιχο και για άλλο hardware, π.χ. SSDs. Λίγες και βασικές πληροφορίες, ούτε το μέγεθος της μνήμης ούτε η τελική συχνότητα ούτε τίποτα άλλο. Μοντέλο cpu/gpu, HD4890 σε threads με benchmarks για κάρτες, Phenom 9750 σε threads με benchmarks για επεξεργαστές κ.τ.λ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 6, 2011 #700 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2011 Το feature που όταν βάζεις ένα link από μία είδηση για παράδειγμα και σου βγάζει στο μήνυμα τον τίτλο της και την πηγή της είναι πάρα πολύ βολικό και χρήσιμο. Congrats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.