GoMaR Ιανουάριος 11, 2011 #661 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 αυτα που ειναι ασχετα με το θεμα (οπως το δικο σου και το δικο μου τωρα) και οι προσφορες που εχουν ληξει , ωστε το θεμα να ειναι συνεχεια up2dateΠιστευω πως ισχυει κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 11, 2011 #662 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Αυτο δηλαδη που ειδα πριν λιγο απο τον χρηστη fallkniven θα επρεπε να ειχε σβηστει ;AV Outlet | DELL MONITOR 23in U2311H ULT.(1920x1080)TCO5 DVI-D (MONITOR 83670-67) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 11, 2011 #663 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν από το θέμα των προσφορών.Αυτο δηλαδη που ειδα πριν λιγο απο τον χρηστη fallkniven θα επρεπε να ειχε σβηστει ;AV Outlet | DELL MONITOR 23in U2311H ULT.(1920x1080)TCO5 DVI-D (MONITOR 83670-67)στα 199 είναι προσφορά. Στα 213 δε θα το έλεγα, σύμφωνα με το σκρούτζ πάντα. Εξάλλου έχουμε πει ότι δε βάζουμε προϊόντα που είναι 1-2 € χαμηλότερα στο skroutz, αλλά προσφορές οι οποίες είναι κατά πολύ χαμηλότερες της κανονικής τιμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιανουάριος 14, 2011 #664 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Μηπως εχουμε rss feed για τα νεα θεματα?Εννοω ενα συνολικο με ολα τα forum,subforum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 17, 2011 #665 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 άσχετο, τι font είναι αυτό που χρησιμοποιείτε στο Logo πάνω αριστερά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 18, 2011 #666 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 JPavly Sans Serif, γιατί ρωτάς; Στείλε μου ΠΜ σχετικά με το τι χρειάζεσαι, γραφικά και λογότυπα είναι αποτέλεσμα δουλειάς πολλών ατόμων και είμαστε λίγο ευαίσθητοι με αυτά, καταλαβαίνεις ελπίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 22, 2011 #667 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Ωραίο favicon Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 25, 2011 #668 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Χρησιμοποιώ τον chrome και 8/10 φορές που θα πατήσω να δω τα νέα μηνύματα θα μου κατεβάσει ένα αρχειάκι με κατάληξη .gzΑυτό συμβαίνει περίπου με την ίδια συχνότητα και αν πατήσω στο forum από την αρχική και 1/10 όταν πατάω να ανοίξει σε άλλο tab κάποιο θέμα (ένα ένα, στο ίδιο tab, να ανοίξω δεν δοκίμασα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 25, 2011 #669 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Τα ίδια και εδώ με chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 27, 2011 #670 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 μήπως πρέπει να επανέλθει του κουμπάκι Thumbs Down; Για κάτι τέτοια ποστ θα ήταν μάλλον ιδανικό γιατί δεν νομίζω πως ό,τι και να γραφεί ως απάντηση πιάνει τόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 27, 2011 #671 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Ρε Ζαννή το βάλαμε, αλλά δε σας άρεσε να σας σχολιάζουν αρνητικά τις δημοσιεύσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 27, 2011 #672 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 τότε, αν δεν κάνω είχε συνδεθεί και με το reputation. αν μπει όπως το Thumbs Up, δηλαδή απλά να φαίνεται στο προφίλ πόσα και πόσα έχεις και γίνει και συνετή χρήση δεν νομίζω να έχεις κανείς πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 27, 2011 #673 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Nope, οι χρήστες στράβωναν και ζητάγανε τα ρέστα γιατί κάποιος τους έριξε thumbs down. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 27, 2011 #674 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 ε ναι, γιατί του χάλαγε το reputation/μόστρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 27, 2011 #675 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 μήπως πρέπει να επανέλθει του κουμπάκι Thumbs Down; Για κάτι τέτοια ποστ θα ήταν μάλλον ιδανικό γιατί δεν νομίζω πως ό,τι και να γραφεί ως απάντηση πιάνει τόπο...Παρόλο που, όντως, κάτι τέτοια posts πιθανώς να σηκώνανε όχι μόνο thumbs down αλλά κάτι χειρότερο, η χρήση του thumbs down θα γινόταν καταχρηστική, χωρίς μέτρο και θα οδηγούσε σε ίντριγκες, ρεβανσισμούς και πολύ γκρίνια.Το πράγμα, νομίζω, θα ήταν πιο ήπιο εάν είχαμε την δυνατότητα να δηλώσουμε απλά "διαφωνώ" (ή "συμφωνώ") μέσω κατάλληλου smile, π.χ. του "no" (:no:), καθώς το thumbs down πάει ένα βήμα πιο πέρα και δηλώνει ταυτόχρονα "ουουουουου". Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 27, 2011 #676 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Για να μπει δυνατότητα έκφρασης αρνητικής κριτικής για δημοσιεύσεις, πρέπει πρώτα να μάθουμε να δεχόμαστε την αρνητική κριτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 27, 2011 #677 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Όταν το δοκιμάσαμε είχαμε το θέμα της εκδίκησης, μου έβαλες εσύ thumbs down, θα σου βάλω κι εγώ, άσχετα με το περιεχόμενο του post. Για την ώρα δεν θα επανέλθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 27, 2011 #678 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Για να μπει δυνατότητα έκφρασης αρνητικής κριτικής για δημοσιεύσεις, πρέπει πρώτα να μάθουμε να δεχόμαστε την αρνητική κριτική.Δεν καταλαβαίνω την σχέση αυτή εξάρτησης και δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη προυπόθεση.Εξάλλου, αν περιμένεις πρώτα να μάθουμε να δεχόμαστε την αρνητική κριτική και μετά να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, ζήσε Μάι να φας τριφύλλι.Αντίθετα, νομίζω, θα μπορούσαν 5 ή 10 "no" να σου μάθουν να δέχεσαι την αρνητική κριτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιανουάριος 27, 2011 #679 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Όταν πάω να επιλέξω στην κεντρική σελίδα εκεί που λέει online χρήστες, μου εμφανίζει το μήνυμα ότι δεν έχω τα απαραίτητα δικαιώματα. Δεν μπορούμε να δούμε ποιοι χρήστες είναι online; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 28, 2011 #680 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 πράγματι.Μπορείς όμως να τους δεις από εδώ http://www.thelab.gr/forums/Στο κάτω μέρος της σελίδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.