astrolabos Νοέμβριος 8, 2010 #601 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Βέβαια αν το upvote και το downvote ήταν ανώνυμο, τότε θα γινόταν πολύ ενδιαφέρον, si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 8, 2010 #602 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 εκδικητική γιατί ο άλλος νόμιζε ότι με το αφαιρέσει πόντους από εμένα πχ, εγώ θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει (γιατί όντως φαινόταν κάπως βαθμοθηρικό το τότε σύστημα). αν ομως μπει, χωρίς να υπάρχουν πόντοι κλπ, όπως είναι και το thumbs up τώρα, δεν νομίζω πως θα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Και αυτό που λέει ο Astro, καλό είναι αλλά δεν νομίζω ότι έχει νοήμα, για κάποιοι πίσω από την δήθεν ανωνυμία θα μπορούσαν να κάνουν βλακείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 8, 2010 #603 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 πράγματι, δεν είχε χρησιμοποιηθεί σωστά και ηταν συνδυασμένο με το reputation. αν όμως μπει σαν το thumbs up, απλά για να φαίνεται, το φόρουμ μάλλον θα γίνει κάπως πιο spam-less Thumbs UP και Thumbs Down,οπου και στα δυο θα αναγραφεται μονο ο αριθμος οσων το πατησαν. Αν ειναι να φαινονται και τα names,μονο στα thumbs up,προς αποφυγην του spam σε συνομιλιες που ενα thumb up ειναι αρκετο.( "Harry Potter 6/10" ... thumb up και τελος ). Αλλα μη γινεται της Καλλιοπης απο μερικους ,οπως τοτε ,που καναν thumbs down επειδη ο αλλος τους ειχε κανει 5 και ηθελαν να του κανουν 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 3, 2010 #604 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να βελτιωθεί κάπως το search στο forum; Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ψάχνω για θέμα με το Battlefield Bad Company 2, το search βγάζει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην 5η θέση. Άλλο παράδειγμα με αναζήτηση για Royal Mail. Πάλι το search βγάζει το αποτέλεσμα στην 10η θέση. Μάλιστα ίσως τελικά όταν ψάχνω για το θέμα του BFBC2 να ψάχνω καλύτερα για Royal mail μιας και έτσι βγαίνει στην πρώτη θέση Αυτά στην γρήγορη αναζήτηση, γιατί αν κάνω εξελιγμένη και ψάξω μόνο στους τίτλους θα τα πάρω όπως θα τα περίμενα. Άρα μήπως η γρήγορη αναζήτηση να έδινε μια προτεραιότητα στους τίτλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Δεκέμβριος 5, 2010 #605 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Ενα σχολιο και απο εμενα.Ηταν πολυ βολικο (τουλαχιστον για μενα) αυτο στην κεντρικη σελιδα του Φορουμ αριστερα που εβλεπες τις τελευταιες απαντησεις-σχολια, δεν μπορει να ξαναμπει;Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 5, 2010 #606 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Εκεί είναι βρε, απλά στο δεξί κάτω μέρος της σελίδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Δεκέμβριος 6, 2010 #607 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 οσο αναφορα τον διαγωνισμοστο σταυρολεξο "Βγάζει και τέτοιο η Siverstone"ειναι Silverstone&"Έχει πολλά από αυτά το π"απλα π? η μηπως ειναι καποια λεξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 6, 2010 #608 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Θα σου απαντήσω ότι όλα τα hints στο σταυρόλεξο είναι σωστά γραμμένα. Δεν υπάρχει κάποιο λάθος ή παράλειψη. Παραπάνω δεν μπορούμε να πούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 6, 2010 #609 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Sorry, το Siverstone είναι όντως λάθος, νόμιζα ότι το είχα διορθώσει, είναι Silverstone, αλλάχτηκε και στο σταυρόλεξο. Όλα τα υπόλοιπα είναι όπως πρέπει να είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Δεκέμβριος 6, 2010 #610 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Όποιο απο π γράψεις,θα τσεκάρεις αν είναι και σωστό με το "check puzzle"submit button. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 6, 2010 #611 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Sorry, το Siverstone είναι όντως λάθος, νόμιζα ότι το είχα διορθώσει, είναι Silverstone, αλλάχτηκε και στο σταυρόλεξο. Όλα τα υπόλοιπα είναι όπως πρέπει να είναι.Daymn, Silverstone το διάβαζα και εδώ και στο σταυρόλεξο :$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 6, 2010 #612 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 ΕΠΙΣΗΣ, το "ας κάνουμε το εργαστήρι καλύτερο" δεν έχει καμία σχέση με το διαγωνισμό. Ας το κρατήσουμε έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 6, 2010 #613 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 κόντρα στον Αστρολάβο (), να κάνω και εγώ μια παρατήρηση-πρόταση επί του διαγωνισμού γιατί στο άλλο θέμα γίνεται χαμός από τις ευχές και θα χαθεί εντός δευτερολέπτων. Καλό θα ήταν αν υπάρχει να μπορεί ο χρήστης να κάνει save και να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Ειναι εφικτό αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 6, 2010 #614 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Δεν παθαίνεις τίποτα, άπαξ και βρεις τη λύση σε ένα σταυρόλεξο κάνεις μέρες να την ξεχάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 6, 2010 #615 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 φυσικά, έχεις δίκιο, άλλωστε δεν το λέω για αυτό. απλώς επειδή είναι βαρετό να το ξαναπιάνεις όλο από την αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirakosss Δεκέμβριος 6, 2010 #616 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Μόνο ένα πράμα θέλω να πώ. Πολύ μεγάλο λάθος να μην βάζετε στο Διαγωνισμό κάποιο περιορισμό. Κάμποσο αριθμό μηνυμάτων. Είδα άτομο που είχε εγγραφεί το 2005 και αυτό ήταν το πρώτο του μήνυμα... Εντελώς φιλικά το λέω και συγνώμη κ astrolαbos που συνέχισα το θέμα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 6, 2010 #617 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Να ήσουν κάποιο παλιό μέλος να το καταλάβω αυτό που λες.. Έχεις γραφτεί όμως ένα μήνα και έχεις κάνει 13 posts, ζητάς να σε αποκλείσουν από το διαγωνισμό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirakosss Δεκέμβριος 6, 2010 #618 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Όχι διότι εγώ μπορεί να έχω ένα μήνα εγγραφής και να έχω 13 post αλλά εκείνος είχε 5 χρόνια εγγραφής και δεν είχε ούτε ένα ποστ. Αλλά αφου η Διοίκηση το θέλει χωρίς περιορισμό ότι και να λέμε εμείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 6, 2010 #619 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 μπορείς να τεκμηριώσεις με κάποιο επιχείρημα την γνώμη σου; πραγματικά δεν καταλαβαίνω καθόλου τι πρόβλημα έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirakosss Δεκέμβριος 6, 2010 #620 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 Καταρχην μιλάμε και συνεπώς δεν μαλώνουμε, να το τονίσω αυτό.Δεν έχω πρόβλημα ακριβώς αλλά σκέφτομαι το εξής.Εγώ έχω ένα μηνα ακριβώς εγγραφής.Έχω κάνει 14 ποστς πράγμα που σημαίνει ότι μπαίνω και ασχολούμαι με το forum, μου αρέσει η θεματολογία του και συμμετέχω.Aν τώρα κάποιος είχε εγγραφεί πριν 5 χρόνια και το πρώτο του μήνυμα ήταν στο διαγωνισμό αυτό με κάνει με κάνει να συμπεράνω, πώς δεν τον νοιάζει να προσφέρει στην κοινότητα και ήρθε μόνο όταν 'γίνεται διαγωνισμός.Κατέμε είναι άδικο να κερδίσει αυτός κάτι και όχι εγώ, που αν και ένα μηνα εγγραφής έχω γράψει 13 μηνύματα(δεν μπορώ και περισσότερα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.