mmm Οκτώβριος 25, 2010 #581 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Καλησπέρα είδα κάποιες αλλαγές στο forum και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν...Απλά ένα σχόλιο και ελπίζω να μην με πάρετε στραβά..Όταν δεν είμαι συνδεδεμένος και πάω να μπώ στο forum όχι στην κεντρική, δεν φαίνονται πόσοι είναι συνδεδεμένοι ούτε ποσοι διαβάζουν μια κατηγορία...Μπήκα το πρωί χωρίς να συνδεθώ επειδή δεν είχα χρόνο και δεν βλέπω κανέναν συνδεδεμένον, κανένα να διαβάζει κάτι...Λέω τί έγινε...Γιατί;;;Μετά κατάλαβα ότι μάλλον θα πρέπει να συνδεθώ και όλα εντάξει...Αυτό που θέλω να πώ είναι μήπως η επιλογή σας αυτή κάνει το κόσμο να βλέπει ότι είναι παρατημένο, ούτε μέλος συνδεδεμένο και απλά να φεύγει,,,;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 25, 2010 #582 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο κουμπί που να μας πηγαίνει στην αρχή της κάθε σελίδας? Δηλαδή πατώντας το να εκτελείται κάτι σαν Ctrl+Home? Θα βοηθούσε ειδικά σε threads που περιέχουν πολλές φωτό και χρειάζεται συνεχές scroll μέχρι να ανέβεις στο πρώτο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 25, 2010 #583 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 υπάρχει κάτω αριστερά το βελάκι με το ονομα ΤΟΡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Οκτώβριος 25, 2010 #584 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 υπάρχει κάτω αριστερά το βελάκι με το ονομα ΤΟΡΝαι, κάτι τέτοιο εννοώ αλλά να υπάρχει σε κάθε post (δίπλα στο "thanks" ή στο "report post" πχ) έτσι ώστε να μπορείς από οποιοδήποτε σημείο να πηγαίνεις στην αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 25, 2010 #585 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 όπως είπες και μόνος σου υπάρχει το κουμπάκι ΗΟΜΕ στο πληκτρολόγιο σου, δεν χρειάζεται ούτε καν να πατήσεις το Ctrl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Οκτώβριος 25, 2010 #586 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Εγώ αυτό που δέν έχω καταλάβει είναι γιατί ένα thread μπαίνει υπό παρακολούθηση άν ποστάρεις, με αποτέλεσμα να είμαι συνέχεια στο -σβήσε από την λίστα-.Ειλικρινά μου σπάει τα νεύρα, και είναι το μόνο που με ενοχλεί στο forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 25, 2010 #587 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 μπορείς να το αλλάξεις αυτό. τις ρυθμίσεις του προφίλ σου --> αποδοχή email Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 25, 2010 #588 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 Εγώ αυτό που δέν έχω καταλάβει είναι γιατί ένα thread μπαίνει υπό παρακολούθηση άν ποστάρεις, με αποτέλεσμα να είμαι συνέχεια στο -σβήσε από την λίστα-.Ειλικρινά μου σπάει τα νεύρα, και είναι το μόνο που με ενοχλεί στο forum! deliver Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 25, 2010 #589 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 άργησες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 25, 2010 #590 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 άργησες Απαντησες τελειως αλλο πραγμα, εγω καταλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 25, 2010 #591 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2010 σιγά τα ωά. ένα tab κάτω είναι 'nough spamming Link to comment Share on other sites More sharing options...
DS-7- Οκτώβριος 27, 2010 #592 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2010 Λίγο έλλειψα και βλέπω αλλαγές...respect:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 6, 2010 #593 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 reported already στο σωστό thread http://www.thelab.gr/1062914305-post1169.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Νοέμβριος 6, 2010 #594 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 εκεί ήθελα να το βάλω και καταλάθος το έβαλα εδώ αν πρόσεξες έσβησα το post πριν απαντήσεις :dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 6, 2010 #595 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 ninja skills Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 8, 2010 #596 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Επιτέλους!!! μονο να γίνει αυτή η αλλαγή και θα είναι ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 8, 2010 #597 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 συμφωνώ, μόνο η λέξη να μπει δεξιά από τη φάτσα (και μήπως να επανερχόταν και το thumbs down, είναι μερικά ποστ...άλλο πράμα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Νοέμβριος 8, 2010 #598 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 To thumbs down είναι στιγμές που μου λείπει αφόρητα Θυμάμαι όμως ότι είχε γίνει της τρελλής όταν εφαρμόστηκε αλλά εχω την εντύπωση πως ήταν συνδεδεμένο με κάποιου είδους reputation ;;; Ισως να ήταν καλή ιδέα να εφαρμοστεί αυτόνομο για μια δοκιμαστική περίοδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 8, 2010 #599 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 πράγματι, δεν είχε χρησιμοποιηθεί σωστά και ηταν συνδυασμένο με το reputation. αν όμως μπει σαν το thumbs up, απλά για να φαίνεται, το φόρουμ μάλλον θα γίνει κάπως πιο spam-less Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 8, 2010 #600 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Παίδες είχαμε πολύ δράμα με το thumbs down και η χρήση τους ήταν εντελώς λάθος, εώς και εκδικητική πολλές φορές. Ξέρουμε από δράμα εμείς εδώ, αλλά μπορούμε να κάνουμε και χωρίς αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.