hayabusa Οκτώβριος 25, 2009 #441 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 νομίζω πρέπει να καταργήσεις και τις παρακολουθήσεις edit @ racer για να μην πεταχτεί: στο πισι δουλεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 25, 2009 #442 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 το κανα και αυτο αλλα συνεχιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Νοέμβριος 6, 2009 #443 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ,αλλα σε καποια site υπαρχει βαθμολογηση των μελων οσον αφορα τις πωλησεις.Αυτο ειναι πολυ χρησιμο για να μειωθει ακομα και να εξαλειφθει ο κινδυνος απο "μπανανοφλουδες" στις αγοραπωλησιες .Ετσι μπορουμε πχ να εμπιστευτουμε το μελος που εχει ολο θετικα σχολια,ενω μπορουμε να αποφυγουμε αυτο που εχει αρνητικα σχετικα με τις πωλησεις.Γιατι βλεπω πολυ κοσμο και πουλαει αλλα και αγοραζει απο το site (κι εγω επισης) και ειναι κριμα καποιοι να χαλασουν αυτο το προνομιο των ιντερνετικων αγορων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 6, 2009 #444 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2009 Έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε σε αυτό το βαθμό με τις αγγελίες των μελών.Οι αγγελίες υπάρχουν για την εξυπηρέτηση των μελών και μόνο. Από κει και πέρα, αγοράζετε με την ίδια προσοχή όπως από μία εφημερίδα ή οτιδήποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Νοέμβριος 7, 2009 #445 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Να ρωτήσω και εγώ δυο πράγματα με τη σειρά μου. 1ο) Όταν πάω στο μενού quicklink> θέματα που παρακολουθείτε μου εμφανίζει όλα τα θέματα όπως στην εικόνα: Πως μπορούμε να το κάνουμε όταν ο Α χρήστης να βλέπει μόνο τα νέα θέματα; Δηλαδή όπως παρακάτω? 2ο) Όταν πατάει κάποιος για να μεταφερθεί σε κάποιο θέμα όπου παρακολουθεί τον πετάει στη 1η σελίδα πχ από της 50 σελίδες. Πως μπορεί ο Α χρήστης λοιπόν να το προσάρμοση έτσι ώστε κάθε φορα' που θα πατάει για κάποιο θέμα που παρακολουθεί να τον πετάει απευθείας στο τελευταίο page του θέματος; Ποστάρω εδώ γιατί αν δεν μπορούν να εφαρμοστούν τώρα τα παραπάνω τότε αυτομάτως πιάνει για πρόταση. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 7, 2009 #446 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Πατάς το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω μπροστά ακριβώς από το όνομα του θέματος που εμφανίζεται. [ ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Νοέμβριος 7, 2009 #447 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Πατάς το βελάκι που δείχνει προς τα κάτω μπροστά ακριβώς από το όνομα του θέματος που εμφανίζεται. [ ] Α όμορφα tnx. Για το 1ο καμιά ιδέα?:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 7, 2009 #448 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Πως μπορούμε να το κάνουμε όταν ο Α χρήστης να βλέπει μόνο τα νέα θέματα;Δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Νοέμβριος 7, 2009 #449 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Δεν καταλαβαίνω τι θες να πείς αν δεις της εικόνες στη 1η εμφανίζει ολα τα θέματα στα οποία παρακολουθώ στη 2η εμφανίζει τα θέματα που παρακολουθώ αλλά μόνο αυτά που έχουν νέες απαντήσεις. Για να της δεις έτσι όπως τις δείχνω στο 2 image πρέπει να πας επεξεργασία επιλογών και έπειτα αφού κάνεις αποθήκευση θα δεις ότι θα σου εμφανίσει μόνο τα ενεργά θέματα (αυτά δηλαδή που έχουν νεα μηνύματα απο τα θέματα που παρακολουθείς.) πιστεύω πως βολεύει αφάνταστα να είναι ως προεπιλογή να δείχνει μόνο τα ενεργά θέματα που παρακολουθούμε. Δες παλι στο 1ο image και στο 2ο τα bolt ορισμένα θέματα ειναι αυτά που ειναι ενεργά δηλαδή αυτα που έχουν νέες απαντήσης και δεν τις έχω διαβάσει ακόμα. :man_in_love: Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω Edit : Αν δεν κατάλαβες πες μου αν ειναι να φτιάξω βίντεο και να στο στείλω σε pm ή να το ποστάρω και εδώ μεσώ rapidshare βεβαία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 7, 2009 #450 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Σίγουρα θα βόλευε, αλλά σύμφωνα με τη λογική του κατασκευαστή, καλό είναι να φαίνονται όλα τα μηνύματα, αλλά να σου δίνεται η δυνατότητα να φιλτράρεις και να πάρεις σαν αποτέλεσμα μέρος των μηνυμάτων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Νοέμβριος 8, 2009 #451 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 Σίγουρα θα βόλευε, αλλά σύμφωνα με τη λογική του κατασκευαστή, καλό είναι να φαίνονται όλα τα μηνύματα, αλλά να σου δίνεται η δυνατότητα να φιλτράρεις και να πάρεις σαν αποτέλεσμα μέρος των μηνυμάτων Επειδη το vBulletin το έχω δει και έτσι όπως σου λέω καλό ειναι να το κοιτάξετε παίδες θα είμαστε τζαμαουα μετά όλοι μας :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Δεκέμβριος 17, 2009 #452 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2009 Καλημέρα. Οσοι θέλουν να πηγαίνουν να βλέπουν μόνο τα νεα θέματα που παρακολουθούν οταν επισκεπτονται το thelab μπορουν να μπουν στο http://thelab.gr/ και πάνω απο το αβαταρ τους εχει την επιλογή πινάκας έλεγχου ετσι μπορούν να δούνε μονο τα νεα θέματα.. Αντίστοιχα link για τις παραπάνω εικόνες του ποστ #445 : http://thelab.gr/subscription.php http://thelab.gr/usercp.php Προς mods: Επειδή οταν κάποιος θέλει να δει ολα τα θέματα που παρακολουθεί του παρέχετε η δυνατότητα μέσα απο το usercp να τα βλέπει... Αν θέλετε ως default να ειναι μονο τα νεα θέματα πηγαίνοντας στο quicklinks>Θέματα που παρακολουθείτε απλα αλλάξτε το link απο το admin panel δηλαδη απο http://thelab.gr/subscription.php που ειναι δώστε να πηγαίνει http://thelab.gr/usercp.php και βάλτε ενα Νεα μπροστά μη μείνει έτσι. Εγω πάντως το θέλω πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 26, 2009 #453 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2009 Να προτείνω και εγώ ένα δύο πραγματάκια.Πρώτα για το παρών νήμα: Καλύτερα θα ήταν να υπήρχε ξεχωριστός τομέας για τις προτάσεις, με την κάθε πρόταση να αποτελεί δικό της νήμα. Εγώ π.χ., τώρα θέλω να προτείνω κάτι. Πρέπει να περάσω 23 σελίδες + από το παρόν νήμα για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει γίνει ήδη πρόταση για την συγκεκριμένη ιδέα.Στη συνέχεια, άμα έχετε παρατηρήσει, πολλά νήματα είναι της μορφής: Ποια κάρτα γραφικών;, ποιόν επεξεργαστή; κ.τ.λ. Προτείνω λοιπον, να ορίσετε κάποια άτομα με τις αναγκαίες γνώσεις, που μια φορά κάθε μήνα θα φτιάχνουν τα "προτεινόμενα" συστήματα.Να είναι της μορφής π.χ.: value / gamer / enthusiast, και να έχουν ένα συγκεκριμένο "ποσό" διαθέσιμο με το οποίο θα πρέπει να στήσουν το εκάστοτε μηχάνημα. Προφανώς οι υπεύθυνοι για τις συνθέσεις αυτές θα πρέπει να είναι...αμερόληπτοι (intel/amd/nv/ati). Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 26, 2009 #454 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2009 αυτό με τις συνθέσεις το είχα προτείνει πριν 1-2 χρόνια αλλά θέλει 2 συστατικά που είναι φοβερά δύσκολο να τα κρατήσεις σταθερά.α)Άτομα που θα ασχολούνται σε μηνιαία βάση και θα κυνηγούν συνεχώς τις αλλαγές τιμών και τις νέες συμφέρουσες αφίξεις έναντι των παλαιών....και β)Κάποιον με τη σκούπα να καθαρίζει τα thread κάθε μέρα και να φροντίζει γενικότερα να είναι πάντα εντός ορίων οι απαντήσεις των μελών για να μη χανόμαστε από τις πολλές σελίδες που θα αποκτήσουν τα 3-4 main threads (low-end, mainstream, high-end, greedy-high-end) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Δεκέμβριος 29, 2009 #455 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2009 εβαλα opera γιατι ο firefox μου κανε κατι κουλα και οταν παταω δεξι + αριστερο κλικ στο κουτακι του quick reply οπου γραφω και τωρα, με πεταει στην εξης σελιδα http://tus.ath.cx/images/ibm_6221.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 29, 2009 #456 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2009 Κάτι πρέπει να έχεις κάνει. Την έχει ο dimitris_s στην υπογραφή του την εικόνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Δεκέμβριος 30, 2009 #457 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2009 btw, καθε φορα που ποσταρει καποιος σε thread που παρακολουθω, βλεπω κατω δεξια Εχετε λαβει email απο το Thelab.gr ....και ψαχνω να βρω ποιο thread ειναι Θα ηταν πιστευω οτι καλυτερο να υπαρχει μια μπαρα οπως το Facebook με ειδοποιησεις και link στο thread κατευθειαν, τυπου Jerry007 has posted on thread Ας κανουμε το Εργαστηρι καλυτερο! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 7, 2010 #458 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Παιδια, μια λάμπα (η αριστερή όπως το κοιτάμε) έχει καεί στο emoticon :patsak: Δουλεύει μόνο η δεξιά.Μπορεί κάποιος να την αλλάξει ?xik xik Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 7, 2010 #459 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Παιδια, μια λάμπα (η αριστερή όπως το κοιτάμε) έχει καεί στο emoticon :patsak: Δουλεύει μόνο η δεξιά.Μπορεί κάποιος να την αλλάξει ? xik xik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 8, 2010 #460 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Δεν γνωριζω αν εχει αναφερθει,πιθανον ναι... Εεεμ ... εχει συζητηθει καθολου το θεμα των spoilers? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.