unstoppable Ιούλιος 23, 2005 #181 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Λιγο υπομονη ειναι δυσκολο να κανεις?..... Το προβλημα το γνωριζουμε οπως εχουμε πει και κοιταμε να βρουμε λυση/λυσεις. Δεν με πειραζει καθολου το προβλημα, απλα το λεω μιας και αναφερθηκε οτι καποιοι δεν εχουν αυτο το προβλημα και υπεθεσα οτι εχατε εφαρμοσει καποια μερικη λυση που ισως δεν δουλεψε για ολους, αν σας πειραζει η ενημερωση απλα δεν ξανααναφερω προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Ιούλιος 23, 2005 #182 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2005 Εδω παντως ειναι ολα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 19, 2005 #183 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Μήπως γίνεται όταν κάνεις αναζήτηση για κάτι να σε βγάζει με κάποιο τρόπο κατευθείαν στο/στα posts που υπάρχουν αναφορές¨αντί να σου λέει τα threads και να κάθεσαι να ψάχνεις μέσα σε τόσες σελίδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 19, 2005 #184 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Γινεται αυτο, αν καταλαβα καλα. Στις επιλογες αναζητησης εχει μια επιλογη "δειτε τα αποτελεσματα σαν απαντησεις" . Για δες το και πεε μου .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 19, 2005 #185 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Επελεξε στο search "Δείτε τα αποτέσματα σαν απαντήσεις". Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 19, 2005 #186 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Ειμαι αργος γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 19, 2005 #187 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 10:58] Ειμαι αργος γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 19, 2005 #188 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 ΤΗΝΧ! Δεν το είχα προσέξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 19, 2005 #189 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Να προτείνω και μια φλασιά που μου ρθε τώρα; Δεν ξέρω βάβαια κατα πόσο είναι δυνατή η υλοποίησή της... Στις "νέες απαντήσεις" να έχει μια "ομάδα", "πίνακα", όπως θέλετε πείτε το, με αυτά ακριβώς που δείχνει τώρα και από πάνω της άλλη μία που να έχει τα νέα pms. Πιστεύω θα είναι πάρα πολύ χρήσιμο καθώς συνήθως δεν προλαβαίνει να βγει pop-up πριν πατήσεις στο "δείτε τις νέες απαντήσει" και δεν αντιλαμβάνεσαι την ύπαρξη νέου μηνύματος (το έχω πάθει πολλές φορές), είτε κοιτάω τις νέες απαντήσεις και ξεχνάω τα pms. Πιστεύω θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο. Μια ιδέα έριξα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 19, 2005 #190 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 κατι τετοιο ας πουμε;http://www.thelab.gr/assistant.php?s= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Αύγουστος 19, 2005 #191 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Δεν το είχα δει καθόλου αυτό αλλά όχι, δεν εννοώ αυτό... Να είναι ρε παιδί μου στις "νέες απαντήσεις" να εμφανίζονται και τα πμ σαν Threads ας πούμε αλλά ξεχωριστά από τα άλλα. Όχι απλώς να σου λέει πχ έχετε τόσα μηνύματα και πατήστε εκεί για να μεταφερθείτε στα προσωπικά μηνύματα... Δεν ξέρω κατα πόσο με καταλαβαίνετε και κατα πόσο είναι αυτό εφικτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Αύγουστος 19, 2005 #192 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2005 Αν και δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλά πλέον που χρειάζονται να αλλάξουν, το μοναδικό πράγμα που ίσως να έπρεπε να γίνει και αυτό καθαρά για λόγους καλαισθησίας, να προστεθεί ένας ορθογραφικός έλεγχος (όπως έχει το Word) οπότε πριν προσθέσεις την απάντησή σου να μπορείς να τσεκάρεις αν έχεις γράψει τιποτα μαργαριτάρια...(Ξέρω οτι πιθανότατα είναι πολύ δύσκολο να γίνει, αλλά δεν θα ήταν κακή ιδέα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 23, 2005 #193 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Εχω να προτεινω κατι:Γιατι δεν προσθετετε εκτος απο τα ICQ Number:,AOL Instant Messenger Handle:,Yahoo Instant Messenger Handle: και ενα πεδιο για το MSNMessenger ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Αύγουστος 24, 2005 #194 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 έκανα search αλλά δεν βρήκα τίποτα για αυτό που θέλω να πω οπότε μη βαρέσετε. Τι λέτε για ένα shoutbox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 24, 2005 #195 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Αν και δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλά πλέον που χρειάζονται να αλλάξουν, το μοναδικό πράγμα που ίσως να έπρεπε να γίνει και αυτό καθαρά για λόγους καλαισθησίας, να προστεθεί ένας ορθογραφικός έλεγχος (όπως έχει το Word) οπότε πριν προσθέσεις την απάντησή σου να μπορείς να τσεκάρεις αν έχεις γράψει τιποτα μαργαριτάρια...(Ξέρω οτι πιθανότατα είναι πολύ δύσκολο να γίνει, αλλά δεν θα ήταν κακή ιδέα) Aπλα το θεωρησα οντως χρησιμο για ολους μας -μη ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε- για αυτο και το quote! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 14, 2005 #196 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Ρε παιδιά, δείτε πάλι αυτό με τα πμ και τα pop-up... Λαμβάνω mail οτι έχω πμ (και πραγματικά είχα) αλλά στην κεντρική δεν έλεγε τπτ, ούτε βγήκε κάποιο pop-up, παρόλο που είχα αρκετή ώρα τη σελίδα ανοικτή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 14, 2005 #197 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 καμια φορα θελει ριφρες η κεντρικη.τουλαχιστον σε μενα ετσι δουλευει παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 14, 2005 #198 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2005 Δεν κατάλαβες, άνοιξα τη σελίδα και άνοιξα αμέσως και το Thunderbird. Το mail το πήρα αμέσως και άρα σημαίνει οτι όταν εγώ άνοιξα τη σελίδα είχε έρθει το πμ. ’ρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 24, 2005 #199 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Παιδια δεν ξερω αν ειναι εφικτο..εχει ζητηθει και παλιοτερα!Η αναζητηση με κατω απο δυο χαρακτηρες θα ηταν καλο να υπαρχει!Αν δεν αλλαζει κατι ή ειναι προγραμματισμενο εδω και καιρο ζητω συγνωμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 24, 2005 #200 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 02:43] Παιδια δεν ξερω αν ειναι εφικτο..εχει ζητηθει και παλιοτερα!Η αναζητηση με κατω απο δυο χαρακτηρες θα ηταν καλο να υπαρχει!Αν δεν αλλαζει κατι ή ειναι προγραμματισμενο εδω και καιρο ζητω συγνωμη! Μπορεις να δοκιμάσεις με *... πχ zs* θα βγάλει και όλα τα αποτελέσματα που περιλαμβάνουν την γνωστή audigy 2 zs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.