deadlock7 Σεπτέμβριος 24, 2005 #201 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2005 Eυχαριστω πολυ φιλε μου!Το μονο που βρηκα να γραφει ειναι αυτο: Προχωρημένη αναζήτηση: Μαζί με τις λέξεις, χρησιμοποιήστε AND, OR και NOT για καλύτερο έλεγχο της αναζήτησης.Προσθέστε αστερίσκους (*) για περισότερα αποτελέσματα (*sco* θα επιστρεψει Prescott κλπ.) Καλο θα ηταν να το εγραφε καπου στην αναζητηση για να το ξερουν ολοι.. .οπως και να'χει χαιρομαι που λειτουργει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 19, 2005 #202 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Στην σελίδα του φόρουμ στο:¨Δείτε τις νέες απαντήσεις¨,όταν κάνω drag and drop το λινκ στην μπάρα του Firefox μετά δε δουλεύει.Υπάρχει κάποιο άλλο λινκ που να κάνει το ίδιο?ΥΓ: Κάποιος είχε πει για thelab.gr/nea απ ότι θυμάμαι αλλά δε δουλεύει, ή το γράφω λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Δεκέμβριος 19, 2005 #203 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει chat?πιστευω οτι θα ειναι οτι καλυτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 19, 2005 #204 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 εχει ξανασυζητηθει και η ιδεα απορριφθηκε.ο λογος ειναι απλος.ποιος θα κατσει να ανοιξει νεο θεμα για το προβλημα του ενω υπαρχει το τσατ.επειδη ομως το λαμπ ειναι φορουμ και τα γραφομενα μενουν και για τους επομενους που θα ρωτησουν, καταληξαμε να μεινουμε οπως ειναι χωρις τσατ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 19, 2005 #205 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Kατι σαν μικρο τσατ εχω πλεον θεωρησει το πειτε οτι θελετε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Δεκέμβριος 19, 2005 #206 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Εμενα το εργαστηρι μου αρεσει ετσι οπως ειναι!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 19, 2005 #207 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από angelos Υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει chat? πιστευω οτι θα ειναι οτι καλυτερο... Μπορεί να μην έχουμε chat αλλά έχουμε ένα πολύ μικρό thread που παίζει ουσιαστικά αυτό το ρόλο: Αρχική απάντηση από YDinopoulos Kατι σαν μικρο τσατ εχω πλεον θεωρησει το πειτε οτι θελετε ! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 19, 2005 #208 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από kender [Σήμερα, στις 15:38] Στην σελίδα του φόρουμ στο:¨Δείτε τις νέες απαντήσεις¨,όταν κάνω drag and drop το λινκ στην μπάρα του Firefox μετά δε δουλεύει.Υπάρχει κάποιο άλλο λινκ που να κάνει το ίδιο?ΥΓ: Κάποιος είχε πει για thelab.gr/nea απ ότι θυμάμαι αλλά δε δουλεύει, ή το γράφω λάθος... σε μενα στο 1.5 παιζει μια χαρα. ποια εκδοση εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 19, 2005 #209 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αυτήν έχω και εγώ αλλά μου βγάζει: Τhe link u specified doesnt exist click here to contact the webmaster... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 19, 2005 #210 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από kenderΥΓ: Κάποιος είχε πει για thelab.gr/nea απ ότι θυμάμαι αλλά δε δουλεύει, ή το γράφω λάθος... http://www.thelab.gr/nea.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Δεκέμβριος 19, 2005 #211 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2005 Ευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 19, 2006 #212 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Μήπως θα γινόταν ο καθένας να θέτει κάποια threads ως sticky που να τα βλέπει μόνο αυτός ως sticky; Δηλαδή κάτι σαν bookmarks σε threads του forum... Προσωπικά θα με βόλευε απίστευτα καθώς πολλές φορές ψάχνω κάποιο παλιό thread που με ενδιέφερε... Θα μου πείτει "και γιατί δεν τα βάζεις στα bookmarks σου;". Η απάντηση είναι γιατί πιστεύω οτι θα ήταν αρκετά πιο λειτουργικό και "όμορφο" έτσι... Πχ στην κεντρική του forum, εκεί που λέει TheLab.gr , Γενική συζήτηση, Intel, AMD κτλ κτλ να έχει και μια περιοχή οπου θα βάζει κάθε χρήστης τα "προσωπικά του sticky" και θα τα βλέπει μόνο αυτός. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 19, 2006 #213 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Κάτω από το πεδίο Γρήγορης απάντησης, στα δεξιά, υπάρχει ένα link που λέει "Εγγραφή σε αυτό το θέμα". Αν εγγραφείς σε ένα θέμα ή παραπάνω θέματα, τα έχεις μαζεμένα στο προφίλ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 19, 2006 #214 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2006 Κοίτα τι μαθαίνεις ώρες ώρες... ΤΗΝΧ πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 31, 2006 #215 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Yπαρχει δυνατοτητα να αυξησουμε τις εικονες που μπορουμε να βαλουμε στην sig μας?? Eχω βαλει μια,και προσπαθω για λλη μια...μηκρη ειναι,δηλ δεν θα ξεπερασει τα ορια, αλλα μου βγαζει μυνημα πως μεχρι μια επιτρεπεται...... RootX,DJD τι λετε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 31, 2006 #216 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2006 Γιατί δεν συνθέτεις μία εικόνα απο δυο άλλες; Προσωπικά πάντως πιστεύω καλώς υπάρχει ο περιορισμός που υπάρχει στις υπογραφές, γιατί το δεύτερο πράγμα που σιχαίνομαι μετά τα greeklish, είναι τα posts που έχουν ένα κατεβατό εικόνες για υπογραφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 1, 2006 #217 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Γιατί δεν συνθέτεις μία εικόνα απο δυο άλλες; . Δεν σε καταλαβα τι εννοεις..... Εγω πχ εννοω οτι στην υπογραφη μου....εκει που εχω βαλει μια εικονα και απο πισω ενα λινκ......να μπορουσα να βαλω λλη μια ,με αλλο ενα λινκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Φεβρουάριος 27, 2006 #218 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 'Εχετε σκεφτεί την ανανέωση της κεντρικής σελίδας?ή και του banner? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 27, 2006 #219 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2006 Αρχική απάντηση από angelos [Σήμερα, στις 04:38] 'Εχετε σκεφτεί την ανανέωση της κεντρικής σελίδας? ή και του banner? patience my child...patience......everything on its time and the kolios at august:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 9, 2006 #220 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Το μεγιστο επιτρεπτο μεγεθος εικονων μηπως θα επρεπε να αλλαξει, ενα μεγαλο μερος εχει dsl ηδη και monitors με αναλυση τουλαχιστον 1280χ1024. Ενα poll πανω στο θεμα πιστευω θα ηταν καλη ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.