Jump to content



Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!


Recommended Posts

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ-KIND REMINDER-YΠΕΝΘΥΜΙΣΗ [MENTION=1347]jpavly[/MENTION] πόσες φορές μου έχεις πει ότι κάτι ετοιμάζετε για αλλαγές στην εμφάνιση του λάμπη εχω χάσει το μέτρημα...θα σου δώσω μια 780gtx αν το κάνεις εντος του χρόνου:p αυτού του χρόνου 2014....:whistle2::whistle2:

Link to comment
Share on other sites

Μιας και το τοπικ ειναι "Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!" θαθελα να σχολιασω αρνητικα τον τροπο αντιμετωπισης, απο την μερια των υπευθυνων του φορουμ, καποιων χρηστων στην ενοτητα των Αγγελιων. Απο χτες ειμαι ψιλο δυσαρεστημενος απ αυτα που διαβασα.

Ισως φταιει και η αλλαγη του καιρου δεν ξερω πως να το εκλαβω.

Λιγη ανεκτικοτητα δεν θα εκανε κακο. (Δικη μου σκεψη) Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά, κρατήστε αυτή τη δήλωση, θα μας χρειαστεί μετά την αλλαγή :p

αλλαγή είχαμε μια φορά-το 81 και μας μαμησε για τα επόμενα 50τόσα χρόνια///όχι άλλες αλλαγές :p

άμα θέλετε αλλαγή,βάλτε μια χρωματιστή ζελατίνα μπροστά απο το μόνιτορ,voila αλλαγή σε 5' με 0 κόστος

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εγώ θα ήθελα να προτείνω ένα θέμα ακόμα για το section των ειδήσεων... Ειδήσεις περι υπολογιστών - λάπτοπ - καρτες γραφικών - κινητά - οθόνες - τηλεοράσεις οκ οκ οκ ... Η Μουσική που είναι??? Γιατι να μην ενημερωνόμαστε για νέα συστήματα ήχου νεους controller - mixer - cdιερες - ηχεία κτλπ...

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=29914]DjAzDeck[/MENTION] καλή ιδέα! Βέβαια είναι θέμα της Δ.Ο!

Με την σειρά μου θέλω να πώ και γώ 2 μικρά πραγματάκια.. 1) Στο section με τις μνήμες ram καλό θα ήταν να προστεθεί στο τίτλο και η νέα μνήμη DDR4 και 2 στο section Σκληροί δίσκοι/Ελεγκτές και οπτικές συσκευές να προστεθούν στο τίτλο και οι SSDs. Όχι τίποτα άλλο να μην ψαχνόμαστε :p

Link to comment
Share on other sites

Είμαι σίγουρος ότι αυτό το γεγονός με τους διαγωνισμούς, τις συμμετοχές και τα μεγάλα - μικρά δώρα που μοιράζετε σας έχει απασχολησει πολύ...Γιατί όμως ξαφνικά με ένα ποστ κάποιος να μπορεί να βρεθεί με έναν 5820κ στο χέρι; ...Ασχέτως της συνολικής συμμετοχής του, των πόστ, ασχέτως των προφίλ που έχει δημιουργήσει, ασχέτως το αν έχει κάνει Login το τελευταίο εξάμηνο τουλάχιστον...Είναι όροι που έθεσε η Intel;

θα μπορούσε να υπάρχει ένα πιο "δικαιο" σύστημα στις κληρώσεις μεταξύ ακριβών και πιο φτηνών δώρων που δίνετε...Πιστεύω δηλαδή ότι καποιος που κάνει Login μόνο για τον διαγωνισμό ή η συνολική συμμετοχή του είναι μηδαμινή (όχι αποκλειστικά από τον αριθμό των ποστ) δεν θα πρέπει να συμμετέχει (ούτε κάν με την πιθανότητα 1 συμμετοχής) και στα ακριβά δώρα...:giveup:

Έγινε επεξεργασία από sstav
Link to comment
Share on other sites

Εσύ αν ήξερες ότι παίζεις με handicap σε ένα διαγωνισμό θα συμμετείχες; Μπορεί και όχι. Θα έμενες στο site αυτό; Μπορεί και όχι.

Συνήθως στους διαγωνισμούς δίνουμε ένα αβαντάζ στους παλαιούς χρήστες αλλά από την άλλη θέλουμε να είμαστε ανοικτοί και στους νέους χωρίς να δίνουμε την εντύπωση ότι είμαστε ένα κλειστό κλαμπ στο οποίο δε μπορεί να μπει. Γι' αυτό και ζητάω να μην ειρωνεύεστε τους νέους χρήστες όταν ρωτάνε βλακείες αλλά - χρησιμοποιώντας την πείρα σας - να προσπαθείτε να καταλάβετε τι θέλουν και να τους βοηθάτε. Μια κοινότητα της οποίας τα μέλη δεν ανανεώνονται, είναι καταδικασμένη στον αφανισμό.

Link to comment
Share on other sites

τόσα χρόνια τι εχεις καταλάβει από τους ευκαιριακούς χρήστες-προφιλ; Μετρήστε πόσοι χρήστες από τους 35κ έκαναν 1 ποστ μόνο και μόνο στους διαγωνισμούς...ποιός είναι αυτός που θέλει να προσφέρει /ρωτήσει κάτι και γενικότερα να συμμετέχει και δεν σας έχει βρει ή δεν θα σας βρει κάποια ασχετη στιγμή πάνω στον χρόνο,χωρίς να είναι απαραίτητα ενεργός κάποιος διαγωνισμός; Πως μου βάζεις όρια στις αγγελίες; κάπως έτσι και στους διαγωνισμούς ... τουλάχιστον για τα ακριβά πράγματα...

Έγινε επεξεργασία από sstav
Link to comment
Share on other sites

Πέρα από αυτό όσο μεγαλύτερη συμμετοχή υπάρχει στους διαγωνισμούς τόσο πιο συχνά θα γίνονται. Διαγωνισμός με 50 συμμετοχές δε θα δώσει ακριβά ή συχνά δώρα, διαγωνισμός με (2500-3000 - άντε να υπερβάλω...) 1000+ συμμετοχές όμως δίνει άλλο αέρα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.