Guest Ιούλιος 13, 2014 #1401 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Μάγκες με τα e-mail στα quotes τι παίζει? Επιλογή να το βγάλω από το profile δεν βλέπω. Μήπως να το αλλάξετε εσείς?Επίσης, έχω πρόβλημα με το ignore list. Κάποια ονόματα δεν τα δέχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 13, 2014 #1402 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Μάγκες με τα e-mail στα quotes τι παίζει? Επιλογή να το βγάλω από το profile δεν βλέπω. Μήπως να το αλλάξετε εσείς?Επίσης, έχω πρόβλημα με το ignore list. Κάποια ονόματα δεν τα δέχεται. Τι σε πειράζει δλδ το quote+mail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 13, 2014 #1403 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Τι σε πειράζει δλδ το quote+mail? Aν θέλω να είμαι αυστηρός στην κριτική μου, θα πω ότι είναι ενοχλητικό να μην μπορείς αν το κλείσεις, τι καινούργιο φρούτο είναι αυτό με τα mails στα mention και τα quotes? Ακόμα χειρότερα είναι στην αγγλική (γιατί??), έρχεται και mail παρακολούθησης του θέματος (άρα 2 mail για το ίδιο θέμα), και τα links ανοίγουν μόνο την απάντηση, όχι το θέμα ολόκληρο να διθαβάζουμε τι άλλο έχει ειπωθεί.. Αν δεν θέλω να είμαι αυστηρός, απλά τα βάζω σε άλλη λίστα στα mail αυτόματα και δεν με νοιάζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 13, 2014 #1404 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Aν θέλω να είμαι αυστηρός στην κριτική μου, θα πω ότι είναι ενοχλητικό να μην μπορείς αν το κλείσεις, τι καινούργιο φρούτο είναι αυτό με τα mails στα mention και τα quotes? Ακόμα χειρότερα είναι στην αγγλική (γιατί??), έρχεται και mail παρακολούθησης του θέματος (άρα 2 mail για το ίδιο θέμα), και τα links ανοίγουν μόνο την απάντηση, όχι το θέμα ολόκληρο να διθαβάζουμε τι άλλο έχει ειπωθεί..Αν δεν θέλω να είμαι αυστηρός, απλά τα βάζω σε άλλη λίστα στα mail αυτόματα και δεν με νοιάζει.. Θα αλλάξει γκρινιάρηδες. Ενα update έγινε και πρέπει να το στρώσουμε. Υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 13, 2014 #1405 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Δεν μπορώ να μπω από Google Chrome. Μου βγάζει το παρακάτω. (Με IE όλα καλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 13, 2014 #1406 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Μπαίνω κανονικά απο όλους τους browsers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 13, 2014 #1407 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Τι σε πειράζει δλδ το quote+mail? Θα αλλάξει γκρινιάρηδες. Ενα update έγινε και πρέπει να το στρώσουμε. Υπομονή Έλα πες την αλήθεια. Επίτηδες το κάνατε για να πρήζουμε ομαδικώς τον [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] με τα mentions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 13, 2014 #1408 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Οκ αλλάχτηκε, έχουμε αφήσει μόνο το email για το mention, αν ενοχλεί το κλείνουμε κι αυτό στην πορεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 13, 2014 #1409 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Μπορείς να αφήσεις μονο του [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION]? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 13, 2014 #1410 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Οκ αλλάχτηκε, έχουμε αφήσει μόνο το email για το mention, αν ενοχλεί το κλείνουμε κι αυτό στην πορεία.Δηλαδή μπορώ να γράψω πχ [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] και να το πάρει σε e-mail?ουαου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 13, 2014 #1411 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Μπαίνω κανονικά απο όλους τους browsers Όλα καλά τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 13, 2014 #1412 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 ωραια η πλακα , αλλα αυτο με τα μαιλς ειναι πολυ σπαστικονα υπαρχει η επιλογη για το καθε μελος , τι Notifications θελει να δεχεται.δε θα το κανουμε φβ το δελαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 13, 2014 #1413 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 πες τα ρε [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] γιατί η ΔΟ έχει συνωμοτήσει για να είσαι εσύ κάθε ώρα και στιγμή ενήμερος με το ποιος σε ζητάει.on topic, τα υποχρεωτικά e-mails είναι εκνευριστικά. Βγάλτε τα όποτε βρείτε χρόνο, εγώ δεν βιάζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 13, 2014 #1414 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Κάντε κι εμένα mention να δω άμα θα μου έρθει μέιλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 13, 2014 #1415 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] sdfsdafgsdfgdsgsad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 13, 2014 #1416 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] sdfsdafgsdfgdsgsadΑρχίστε τον, τον ******!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 5, 2014 #1417 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2014 Αν κάνω αναζήτηση "VPN" τρώω ένα μεγαλοπρεπέστατο "Δεν έχω τίποτα καρντιά μου να σου δείξω".Αν πάω μέσω Google διαπιστώνω ότι η αναζήτηση... ψεύδεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 5, 2014 #1418 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2014 Αν κάνω αναζήτηση "VPN" τρώω ένα μεγαλοπρεπέστατο "Δεν έχω τίποτα καρντιά μου να σου δείξω". Αν πάω μέσω Google διαπιστώνω ότι η αναζήτηση... ψεύδεται. Μέχρι να το φτιάξουνε ( αν φτιάχνεται, γιατί υποθέτω το πρόβλημα είναι ότι είναι λέξη με 3 γράμματα μόνο) ρώτα ότι θες τον Trendy.. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 5, 2014 #1419 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2014 Όντως 3 γράμματα = ρώτα τον trendy. (δοκίμασα και ...κλασικά "AMD")Βασικά εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί μια προσφορούλα - αν είναι - από Steganos με 2GB/months VPN για έναν χρόνο, και έλεγα μπας και υπάρχει κανένα ποιο κατάλληλο μέρος από το thread τον προσφορών. Anyway θα το ποστάρω εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 6, 2014 #1420 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2014 *VPN* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.