Jump to content

Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!

fanisk

Recommended Posts

• Replies 1,5k
  • Created
  • Last Reply
Quicklins > Σημειωσε όλα ως διαβασμένα, ή αν είσαι σε κάποιο subforum Εργαλεία Forums > σημείωσε όλα ως διαβασμένα

μία παραπάνω βοήθεια?

π.χ. είμαι στην Home page του forum, που πάω?

ή αν είμαι σε subforums όπως π.χ. subforums : TheLab.gr , μου βγάζει μόνο αναζήτηση στο for

μία παραπάνω βοήθεια?

π.χ. είμαι στην Home page του forum, που πάω?

ή αν είμαι σε subforums όπως π.χ. subforums : TheLab.gr , μου βγάζει μόνο αναζήτηση στο for

26CqnGd.png

ή σε subforum εδώ.. δεν έχεις τέτοια επιλογή;

1ORyGly.png

το έχει ξαναδεί κανείς αυτό;

4niWKve.png

και μένα το πετάει ο chrome μόλις πάω να μπω στα αξιόλογα

Για κάποιο λόγο φταίει η υπογραφή του 2cpu :p

26CqnGd.png

ή σε subforum εδώ.. δεν έχεις τέτοια επιλογή;

1ORyGly.png

εκτός αν έχω στραβωθεί, όταν μπαίνω στα subs (subforums : TheLab.gr, subforums : Βασικό Hardware & Υπερχρονισμός κ.λπ.) μου βγάζει μόνο αναζήτηση.

ο μοναδικός τρόπος για να κάνω marked as read είναι να κλικάρω ένα-ένα τα "ανθρωπάκια" σε κάθε τομέα -είναι μπλε και γίνονται άσπρα-

δεν μπορώ να βρω ένα γενικό mark as read για όλο το φόρουμ, ούτε για τα sub

p.s. είμαι με firefox

• 2 weeks later...

Υπάρχει περίπωση να μπει ποτέ η μπάρα αυτή η τουλάχιστον κάποια στοιχεία της, πχ η αναζήτηση ή τα ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ, και στο κάτω μέρος του template;

post-1143-1416078244,0507_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Απο χτες δεν μου δουλευει το ταπατολκ, αλλα μονο στον λαμπη. Εχω καμια 15αρια αλλα φορα που δουλευουν κανονικα.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] ? :p

Μια χαρά παίζει εδώ, αλλά έχει βγει ένα Update, θα το βάλω το βραδάκι.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.