Jump to content

Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!

fanisk

Recommended Posts

Είμαι ο μόνος που έχει θέμα με το tapatalk; Απλά σέρνεται στο loading.. Σε άλλα forums λειτουργεί κανονικά.

• Replies 1,5k
  • Created
  • Last Reply
Είμαι ο μόνος που έχει θέμα με το tapatalk; Απλά σέρνεται στο loading.. Σε άλλα forums λειτουργεί κανονικά.

Έχω δεν έχω πρόβλημα

Στάλθηκε από το Android κινητό μου με το Tapatalk

Μάλλον ναι... Εμένα δουλευει κανονικά.

Σου πάει αργά είτε με Wifi, είτε με 3G κλπ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ναι, δεν παίζει κάποιο ρόλο ο τρόπος σύνδεσης. Πάντα σέρνεται. Δοκίμασα reinstall αλλά πάλι τα ίδια.. Εδώ και 1 λεπτό πχ προσπαθεί να κάνει login.

Τώρα μερικά thread ανοίγουν αμέσως.. άλλα όχι. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι παίζει. :/

Παίζει να μπει ποτέ η δυνατότητα να κάνουμε embed τα tweets;

Τώρα μερικά thread ανοίγουν αμέσως.. άλλα όχι. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι παίζει. :/

Windows Phone έχεις;

Παίζει να μπει ποτέ η δυνατότητα να κάνουμε embed τα tweets;

Γιεπ, αλλά όχι στην σημερινή μορφή του site.

Άσε το πνεύμα και φτιάξε μου το Tapatalk :p

Μια χαρά παίζει στο Android Tapatalk κάτι φταίει στο δικό σου. Ποια version έχεις;

Λοιπόν. Tapatalk 4.4.5 αγορασμένο κανονικά από Play Store. Το πρόβλημα υπάρχει ακόμα :p. Για clear cache δε βρήκα κάποια επιλογή, αλλά την έβαλα στο internal αντί για SD και δεν άλλαξε κάτι.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Ρε βλαξ, στο application manager θα πας και θα κάνεις clear cache

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Quicklins > Σημειωσε όλα ως διαβασμένα, ή αν είσαι σε κάποιο subforum Εργαλεία Forums > σημείωσε όλα ως διαβασμένα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.