papajim Αύγουστος 30, 2013 #1301 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Tapatalk..Δηλαδή επειδή υπάρχει app για forums και ο labης καλώς το υποστηρίζει, δε πρέπει να γίνει το site πιο φιλικό στις mobile συσκευές όταν μπαίνεις από κάποιο browser;+Ότι το tapatalk δεν είναι δωρεάν Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Αύγουστος 30, 2013 #1302 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] οι απόψεις διίστανται.Το ότι εσύ το βλέπεις μια χαρά και σε έχει βολέψει δε σημαίνει ότι το βλέπω κ εγώ,τουλάχιστον σε αυτά που πρότεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 30, 2013 #1303 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Δηλαδή επειδή υπάρχει app για forums και ο labης καλώς το υποστηρίζει, δε πρέπει να γίνει το site πιο φιλικό στις mobile συσκευές όταν μπαίνεις από κάποιο browser;+Ότι το tapatalk δεν είναι δωρεάνΚαλά, δεν είναι και κάποια τεράστια τιμή, αλλά οκ, όπως το πάρει κανείς, εξαρτάται και από την συσκευή.Ναι θα μπορούσε να βγει μια m. version Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Αύγουστος 30, 2013 #1304 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Το καλοκαίρι έπεσα και εγώ στην ανάγκη για m. thelab. Μου κακοφάνηκε που δεν υπάρχει. Παλαιότερα είχαμε νομίζω. Κάτι άλλο, γιατί όλες οι ειδήσεις "Σαν σήμερα" αναρτώνται κάθε φορά μία μέρα μετά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 30, 2013 #1305 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Δεν γίνεται πάντα αυτό που λες με το "Σαν σήμερα"Απλά κάποιε;ς φορές δεν προλαβαίνω να τα γράψω νωρίς (χρειάζεται και ψαξιματάκι το συγκεκριμένο είδος άρθρων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Αύγουστος 30, 2013 #1306 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 Οι newsposters δουλεύουν με ώρα HawaiiςSent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Αύγουστος 30, 2013 #1307 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2013 To Interface ειναι λιγο εχθρικο στα κινητα.Πχ εκει που ειναι ο συνδεσμος NEA ΘΕΜΑΤΑ, μονιμως επικαλυπτεται απο τα κουμπια του Facebook κλπΕιναι λιγο απαραδεκτο, εν ετη 2013 να μην υπαρχει φιλικο mobile view απο site, που ειναι τεχνολογικο κιολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 31, 2013 #1308 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2013 Παιδιά, για να μην τσακώνεστε, εμείς θα κάνουμε update, όσοι δεν θέλουν να πάνε στο wayback machine μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 24, 2013 #1309 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Ρε αλητες τι σκ@$%!#$^%τα κανατε με τις διαφημισεις???Καταρχην πεταγεται παλι ενα σπαστικο ad με ηχο οποτε περναει ο κερσορας απο πανω του "bling εχετε ενα νεο μηνυμα!"Και το αλλο το νεο ειναι οτι 4 φορες το τελευταιο 2ωρο σε ανοιγμα "new tab" μονο στον λαμπη μου ανοιγει εξτρα tab στον ff "IQ test" το ειναι απο τα "επιμονα" κιολας. Το κλεινω πριν φορτωσει και λεει "Οχι μην το κλεισετε ειναι σημαντικο κλπ κλπ" και αν επιμεινεις 2ο "R U sure you want to exit?" Παιζει να μην φταιτε εσεις για το 2ο αλλα μου το κανει μονο σε σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 24, 2013 #1310 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Που ρε είναι τα ηχητικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 24, 2013 #1311 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Πρόταση προσθήκης λίστας αποκλεισμού χρηστών (block list) των οποίων τα post δεν θα εμφανίζονται κατά τη πλοήγηση του χρήστη που τους έχει αποκλείσει (σε περίπτωση mention ή quote ισχύει η ήδη υπάρχουσα ειδοποίηση).Δε γνωρίζω αν έχει ειπωθεί/συζητηθεί/αναφερθεί προηγουμένως (ή αν υπάρχει ήδη και δεν το έχω βρει) αλλά θα ήθελα να το δω ως feature στο forum.edit: Προφίλ - Ρυθμίσεις & Επιλογές - Επεξεργασία Ignore List Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 24, 2013 #1312 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Υπάρχει, ignore list λέγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 24, 2013 #1313 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2013 Που ρε είναι τα ηχητικά;Εχω κανει 35 φορες F5 και δεν μου το εχει ξαναβγαλει. Αμα το ξανακανει θα σου πατησω print screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Οκτώβριος 25, 2013 #1314 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Αποτυπώνει και ήχο το print screen; Ρε τί μαθαίνει κανείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 25, 2013 #1315 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Εχω κανει 35 φορες F5 και δεν μου το εχει ξαναβγαλει. Αμα το ξανακανει θα σου πατησω print screen Να σταματήσεις τα doobies φιλοccccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 25, 2013 #1316 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Tα ξαναεβγαλε, χτες το IQ test (οταν πηγα να ανοιξω σε νεο tab τα πμ...) και το "εχεις μηνυμα" σημερις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Νοέμβριος 10, 2013 #1317 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 γιατι δεν φορτωνει το logo του thelab, και γιατι εξαφανιστηκε το βελακι των Notifications?εχω κανει f5 και λοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 10, 2013 #1318 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Δοκίμασε ctrl+F5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Δεκέμβριος 1, 2013 #1319 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Λίγη παραπάνω προσοχή στο κείμενο τον ειδήσεων πριν ανέβει. του αγίου Systran βοήθειά μας.http://www.thelab.gr/eidiseis/oi-efarmoges-pou-straggizoun-tin-mpataria-tou-129624.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 1, 2013 #1320 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Λίγη παραπάνω προσοχή στο κείμενο τον ειδήσεων πριν ανέβει. του αγίου Systran βοήθειά μας.http://www.thelab.gr/eidiseis/oi-efarmoges-pou-straggizoun-tin-mpataria-tou-129624.htmlΠερα από ένα λαθάκι το οποίο στα δικά μου μάτια μοιάζει ασήμαντο αλλά φυσικά θα διορθωθει το συντομότερο το ακριβώς σου έμοιασε με systran στο παραπάνω άρθρο; :-) Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.