Jump to content

Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!

fanisk

Recommended Posts

• Replies 1,5k
  • Created
  • Last Reply

Εννοεί αν κατάλαβα καλά με τα συνημμένα.

Αν ανοίξεις ένα και κάνεις scroll (απο τη ροδέλα του πόντικα) τότε χάνεται η εικόνα

Για ξανά πες το γιατί δεν κατάλαβα τι εννοείς. Ή δώσε κάποιο screenshot.

ελπίζω σύντομα γιατι τα χρεπια στη δουλεια κολλάνε και μονο που γραφεις :p

δε σου εχω πει να μην ανοιγεις ιντερνετ στη δουλεια ; :p

Αυτό που είπε η Αγάπη.

Με τα συνημμένα, όταν ανοίξεις και κάνεις scroll κλείνει η εικόνα.

Ας κάνω κ εγώ μια πρόταση..

Λόγω του πλήθους των αγγελιών που έχει πλέον το Lab πιστεύω πως θα βοηθούσε πολύ να υπάρχουν κατηγορίες. Θα διευκόλυνε πολύ κάποιον που ψάχνει κάτι συγκεκριμένο.

Επίσης ένα lifting στο site θα ήταν ότι πρέπει.

Κάτι πρέπει να γίνει. Είτε εγώ να πάψω να είμαι τεμπέλης και να αρχίσω να σβήνω τα εισερχόμενα/εξερχόμενα, είτε εσείς θα πρέπει να ανεβάσετε το όριο των 350 μηνυμάτων. (Τσίπηδες..γκουχου-γκούχου).

Κάτι πρέπει να γίνει. Είτε εγώ να πάψω να είμαι τεμπέλης και να αρχίσω να σβήνω τα εισερχόμενα/εξερχόμενα, είτε εσείς θα πρέπει να ανεβάσετε το όριο των 350 μηνυμάτων. (Τσίπηδες..γκουχου-γκούχου).

Ναι σταματήσεις να επικοινωνείς μέσω πμ, και να χρησιμοποιείς περισσότερο το forum. Η ιδέα είναι να μοιραζόμαστε ιδέες/σκέψεις/προβληματισμούς/ερωτήσεις.

Θα εισηγηθώ να σου ρίξουν το όριο των πμ σε 100, για να σε βοηθήσουμε λίγο προς την σωστή κατεύθυνση!

:hehe:

Ενα chatbox εντος forum νομιζω οτι θα ηταν χρησιμο εψαχνα ενα topic και ηθενα να ρωτησω καποιον

αλλα πως ? Το βρηκα βεβαια αλλα νομιζω θα ηταν καλο να υπηρχε.

θεωρώ ότι αυτά είναι πταίσματα μπροστά στην πληροφορία που θα ανταλάσσεται εκεί και θα πηγαίνει στράφι στο τέλος.

Nope.

- Μεγάλες τρύπες ασφάλειας

- Βιασμός του σερβερ

Εχω ενα εξωτερικο chatbox ShoutMix - Live chat software for your website στο forum της ομαδας Hellenic Assault Forces - Πόρταλ εδω και 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα.

Εκανα λογαριασμο με 0.99$ το μηνα και μπαινουν οσοι χρηστες θες αν θες να το τεσταρεις μπορω να σου δωσω προσβαση admin και στα 2.

Πιστευω ο βασικοτερος λογος ειναι για την ανταλλαγη πληροφοριων και σε δευτερη μοιρα οι τρυπες και ο βιασμος.προτιμουν οι περισσοτεροι να γραφονται ολες οι αποψεις και προβληματα στο φορουμ κ οχι να χανονται σε τσατ

Δεν μου αρέσει το οποιοδηποτε chat/shout box.

Ετσι θα χάνονται πολύτιμες πληροφορίες. Ενω τώρα με ενα search βρήκες αυτό που θέλεις;)

Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...

Ετσι θα χάνονται πολύτιμες πληροφορίες. Ενω τώρα με ενα search βρήκες αυτό που θέλεις;)

Google search, γιατί του λάμπη είναι μεθυσμένο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.