Wizard! Ιανουάριος 11, 2013 #1161 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Εγώ προτείνω στο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του 2013 να μετράνε στις συμμετοχές τα likes και όχι τα posts (εξαιρουμένων πάντα των off-topic). Έτσι, νομίζω, θα φαίνεται η πραγματική συμβολή ενός χρήστη στην κοινότητα και όχι απλά η συμμετοχή του Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 11, 2013 #1162 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Εγώ προτείνω στο Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του 2013 να μετράνε στις συμμετοχές τα likes και όχι τα posts (εξαιρουμένων πάντα των off-topic). Έτσι, νομίζω, θα φαίνεται η πραγματική συμβολή ενός χρήστη στην κοινότητα και όχι απλά η συμμετοχή του Διαφωνώ. Παραπάνω από τα μισά μου Likes τα έχω δεχτεί από funny videos, αξιόλογα, giveaways κτλ. Δεν είναι καλό κριτήριο τα likes για την πραγματική συμβολή στο Λάμπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 11, 2013 #1163 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Δηλαδή τα giveaways δεν ειναι προσφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 11, 2013 #1164 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Πληρώνω για τις συμμετοχές μου στους Χριστουγεννιάτικους διαγωνισμούς δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 11, 2013 #1165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Διαφωνώ. Παραπάνω από τα μισά μου Likes τα έχω δεχτεί από funny videos, αξιόλογα, giveaways κτλ. Δεν είναι καλό κριτήριο τα likes για την πραγματική συμβολή στο Λάμπη... Νομίζω ότι διευκρίνισα, εκτός των Off topic που άλλωστε ούτε τώρα μετράνε στα posts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 12, 2013 #1166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 μήπως θα μπορούσε κάποιο καλό παιδάκι να μου μεγαλώσει το pm inbox για να μην αναγκάζομαι να σβήνω όλη την ωρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 12, 2013 #1167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 Πόσα έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 12, 2013 #1168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 Γιατί δεν τα κατεβάζεις σε csv να τα έχεις όλα στον υπολογιστή σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 12, 2013 #1169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2013 Πόσα έχεις;500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 21, 2013 #1170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 Μήπως θα έπρεπε να φτιάξουμε ένα forum για gadgets γενικότερα γιατί πολλά αντίστοιχα θέματα είναι σκόπρια και αρκετά από αυτά σε off-topic/ΠΟΘ...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 21, 2013 #1171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2013 μηπως θα πρεπε να γινω founder ,να φατε ban ολοι σας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 28, 2013 #1172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Παρατηρώ ότι η δυνατότητα επεξεργασίας των post μου δεν υπάρχει πάντα, δηλ. το κουμπάκι "διόρθωση" κάποιες φορές υπάρχει στα ποστ μου και άλλοτε όχι.Πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση ?Έστειλα και σχετικό μύνημα στο "Επικοινωνήστε μαζί μας" (κεντρική σελίδα κάτω αριστερά) αλλά δεν λαμβάνω απάντηση.Είναι αναγκαίο, ειδικά στα πόστ των πωλήσεων, το αρχικό ποστ να επεξεργάζεται πολλαπλές φορές και δεν υπάρχει η δυνατότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 28, 2013 #1173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 [MENTION=14346]MicAn[/MENTION] μετά από ένα όριο ημερών (νομίζω 3) δεν μπορείς να τροποποιήσεις τα μηνύματα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 28, 2013 #1174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Ισχύει ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 28, 2013 #1175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 Είναι αναγκαίο, ειδικά στα πόστ των πωλήσεων, το αρχικό ποστ να επεξεργάζεται πολλαπλές φορές και δεν υπάρχει η δυνατότητα. Για τις πωλήσεις, αν θες να κάνεις κάποια αλλαγή (sold κλπ) κάνε ένα report με τις αλλαγες και θα στο φτιάχνουμε εμείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 17, 2013 #1176 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 ρε παιδια πως θα γινει να μην παιρνω email οταν γινεται ποστ σε καποιο thread που παρακολουθω? εχω μεγαλο προβλημα! γεμιζει το inbox του mail μου και χανω τη μπαλάπαω Ρυθμίσεις & Επιλογές/Επεξεργασία Επιλογών/Αποδοχή Email >>> τα εχω ξετικαρει ολααλλα και στο Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα εχω επιλεξει καμια ειδοποιηση μεσω emailτι αλλο να κανω δεν ξερω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάρτιος 17, 2013 #1177 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2013 ρε παιδια πως θα γινει να μην παιρνω email οταν γινεται ποστ σε καποιο thread που παρακολουθω? εχω μεγαλο προβλημα! γεμιζει το inbox του mail μου και χανω τη μπαλάπαω Ρυθμίσεις & Επιλογές/Επεξεργασία Επιλογών/Αποδοχή Email >>> τα εχω ξετικαρει ολααλλα και στο Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα εχω επιλεξει καμια ειδοποιηση μεσω emailτι αλλο να κανω δεν ξερω!!Εγώ το έλυσα με ακύρωση παρακολούθησης όλων και μετά τα πρόσθεσα ένα ένα από τη αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 18, 2013 #1178 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2013 ουτε με αυτο που ειπε ο [MENTION=11106]akilleas[/MENTION] λυθικε το προβλημα μουπαρακαλω καποιος moderator να απαντησει γιατι υπαρχει θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 19, 2013 #1179 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Θα πας στο προφίλ σου και θα πατήσεις από αριστερά εκεί που λέει "Θέματα που παρακολουθείτε".Εκεί, θα δεις τη λίστα με τις εγγραφές σου. Αφ'ενός, δες τι είδος ειδοποίησης γράφει, π.χ. άμεσα. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις στα checkboxes τα threads που δεν θέλεις να παρακολουθείς και να διαγράψεις από τις επιλογές που σου δίνει κάτω από τη λίστα, ή να αλλάξεις τον τύπο της ειδοποίησης.Τι είδους ειδοποίηση έχεις βάλει να σου δίνει το σύστημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάρτιος 19, 2013 #1180 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2013 Θα πας στο προφίλ σου και θα πατήσεις από αριστερά εκεί που λέει "Θέματα που παρακολουθείτε".Εκεί, θα δεις τη λίστα με τις εγγραφές σου. Αφ'ενός, δες τι είδος ειδοποίησης γράφει, π.χ. άμεσα. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις στα checkboxes τα threads που δεν θέλεις να παρακολουθείς και να διαγράψεις από τις επιλογές που σου δίνει κάτω από τη λίστα, ή να αλλάξεις τον τύπο της ειδοποίησης.Τι είδους ειδοποίηση έχεις βάλει να σου δίνει το σύστημα;παω Ρυθμίσεις & Επιλογές/Επεξεργασία Επιλογών/Αποδοχή Email >>> τα εχω ξετικαρει ολααλλα και στο Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα εχω επιλεξει καμια ειδοποιηση μεσω emailτι αλλο να κανω δεν ξερω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.