hayabusa Σεπτέμβριος 10, 2012 #1101 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 προσωπικά δεν θα μου άρεσε γιατί δεν θα ήθελα να γινουμε σαν το insomnia. Μια χαρά είναι ετσι, κατά την ταπεινή μου άποψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 10, 2012 #1102 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Κάνοντας Share σε μια είδηση δεν ανοίγει το παραθυράκι του fb σε νέα κατέλα αλλά αλλάζει σελίδα και από το thelab με πάει στο fb. Θα ήταν καλύτερα να ανοίγει νέο παράθυρο για να μην χρειάζεται να πατάμε επιστροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 10, 2012 #1103 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Κάνοντας Share σε μια είδηση δεν ανοίγει το παραθυράκι του fb σε νέα κατέλα αλλά αλλάζει σελίδα και από το thelab με πάει στο fb. Θα ήταν καλύτερα να ανοίγει νέο παράθυρο για να μην χρειάζεται να πατάμε επιστροφή. [MENTION=23]DJD[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Σεπτέμβριος 10, 2012 #1104 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Ένα tab στην πάνω μπάρα για τις Αγγελίες, ώστε να μην τις ψάχνουμε κάτω κάτω στο forum κάθε φορά. ( ^^ What I do: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lelekasin Οκτώβριος 4, 2012 #1105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Σχετικά με τα "Σαν Σήμερα" άρθρα,αν έχετε σκοπό να συνεχίσετε για αρκετό καιρό(και μακάρι να γίνει)ας γίνει ενα sub-section στις ειδήσεις η όπου πιστεύουν οι mods ώστε να μπαίνουν εκεί μόνο αυτά και να μείνει σαν αρχείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Νοέμβριος 4, 2012 #1106 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2012 Διαβάζοντας την είδηση του Ζαννή περί τρανζίστορ σκέφτηκα να ρωτήσω αν γίνεται όπου ποστάρονται πίνακες με δεδομένα να μπαίνει στο τέλος της είδησης ο πίνακας σε μορφή XLS για να μπορούμε να sortάρουμε τον πίνακα όπως θέλουμε??? Ντάξει, λεπτομέρια της λεπτομέριας Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 5, 2012 #1107 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Kαλημέρα στην παρέα του λάμπη...Είμαι χρόνια ενεργό μέλος και νιώθω πως πλέον έφτασε ο καιρός και χρειάζεται ένα ρετουσάρισμα οπτικό στο φορουμ. Αλλάζουν οι εποχές και νιώθω ότι ο λάμπης μένει παραδοσιακός ,σαν τον Λουμίδη ένα πράμα...Αυτό δεν είναι κακό ... απλά πως να το κάνουμε, επειδή μπαίνω καθημερινά σχεδόν θέλω να δω κάτι καινούργιο. Το ρεύμα είναι προς το γενικότερο feeling των Windows8, Tiles στα smartphones, νέα απλοποιημένα εικονίδια κτλ. Θα απαιτήσει πολύ προσωπικό χρόνο από τα παιδιά που συντηρούν τον ιστότοπο και σίγουρα θα υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις από άλλους χρήστες αλλά δείτε το.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 5, 2012 #1108 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Το παλεύουμε, δεν το έχουμε αφήσει έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 5, 2012 #1109 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2012 Εγώ αντίθετα είμαι πολύ συντηρητικός και μου αρέσει που έχει παραμείνει ίδιος. Δε μου αρέσουν οι αλλαγές και, Win8; Τί είναι αυτό;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Νοέμβριος 10, 2012 #1110 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2012 Υπάρχει η δυνατότητα να μπορούμε να βάλουμε ένα [solved] στο θέμα μόνοι μας όταν επιλύεται ένα πρόβλημα και να μην παρακαλάμε τους mods; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Δεκέμβριος 5, 2012 #1111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 αντι να βάζουμε υπγραφές με τα συστήματά μας, θα μπορούσε να ήταν σε στυλ drop down menu οπως στο forum τις corsair...παράδειγμα εδώThe Corsair Support Forums - View Single Post - AX760 coilwhine(?)πατήστε στο vasvas PC specs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Δεκέμβριος 5, 2012 #1112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 Παρόμοιο σύστημα έχει και στο overclock.net.Συμφωνώ πως είναι αισθητικά όμορφο και χρήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 5, 2012 #1113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2012 Υπάρχει η δυνατότητα να μπορούμε να βάλουμε ένα [solved] στο θέμα μόνοι μας όταν επιλύεται ένα πρόβλημα και να μην παρακαλάμε τους mods;Αν πας στο πρωτο ποστ του θρεντ και πατησεις διορθωση, σου δινει επιλογη να αλλαξεις και τον τιτλο. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Δεκέμβριος 13, 2012 #1114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Οι ολοκληρωμενες αγγελιες καταργηθηκε να μεταφερονται στο αρχειο;Απλη απορια οχι παρατηρηση.:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Δεκέμβριος 13, 2012 #1115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 -Γιατί όχι και μια android app του TheLab?-"Άνοιγμα" topic "Tutorials" το οποίο θα απευθύνεται σε διάφορους τομείς, όπως ασφάλεια κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Δεκέμβριος 13, 2012 #1116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Οι ολοκληρωμενες αγγελιες καταργηθηκε να μεταφερονται στο αρχειο;Απλη απορια οχι παρατηρηση.:...: Για τεχνικούς λόγους πρέπει να μένουν στο κανονικό thread. -Γιατί όχι και μια android app του TheLab? Be our guest! Φτιάξε ένα -"Άνοιγμα" topic "Tutorials" το οποίο θα απευθύνεται σε διάφορους τομείς, όπως ασφάλεια κλπ. Καλή ιδέα είναι. Αν έχεις κάτι στο μυαλό σου, γιατί δεν το βγάζεις? Τι καλύτερο από το να βγάζουμε tutorials πάνω σε κάτι που ξέρουμε, με σκοπό να βοηθήσουμε. Εμείς από την πλευρά μας βγάζουμε τέτοια στην κατηγορία "Εργαστήρι". Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Δεκέμβριος 13, 2012 #1117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Be our guest! Φτιάξε ένα Πάντως δεν μπορώ να πω, έχετε χιούμορ οι admins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Δεκέμβριος 13, 2012 #1118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Πάντως δεν μπορώ να πω, έχετε χιούμορ οι admins. Mod είμαι Και δεν έκανα απόλυτα πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 13, 2012 #1119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 -Γιατί όχι και μια android app του TheLab?-"Άνοιγμα" topic "Tutorials" το οποίο θα απευθύνεται σε διάφορους τομείς, όπως ασφάλεια κλπ. Το Tapatalk δεν σε καλύπτει ; (όσον αφορά την πρώτη πρόταση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Δεκέμβριος 13, 2012 #1120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2012 Mod είμαι Το ίδιο μου κάνει. Κάθεσαι και δουλεύεις για site αλλουνού τζαμπέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.