mchls Ιούλιος 25, 2012 #1061 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 ...ή και μέσω TheLab.gr - Tags Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Αύγουστος 2, 2012 #1062 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Όταν κλικάρεις σε ένα θέμα από τη σελίδα forum ανοίγει το θέμα από τη πρώτη σελίδα και πρέπει να ξανακλικάρεις για να δεις τη τελευταία ανάρτηση.Αυτό γίνεται να διορθωθεί;Μάλλον το έγραψα λάθος και το διορθώνω.Όταν είσαι εκτός σύνδεσης και θες να απαντήσεις σε ένα νέο πόστ τη στιγμή που κάνεις σύνδεση σε βγάζει στη αρχική σελίδα και πρέπει να ξαναπάς στο θέμα που είδες.Αυτό που ρωτάω αν γίνεται τη στιγμή που συνδέεσαι με το lab να ανοίγει στη σελίδα που διάβαζες.(το έχω δει να γίνεται σε άλλα forum γι'αυτό ρωτάω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 2, 2012 #1063 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Όταν κλικάρεις σε ένα θέμα από τη σελίδα forum ανοίγει το θέμα από τη πρώτη σελίδα και πρέπει να ξανακλικάρεις για να δεις τη τελευταία ανάρτηση.Αυτό γίνεται να διορθωθεί; Πήγαινε σε ένα θέμα και δοκίμασε να πατήσεις τα κυκλωμένα βελάκια, όπως στην φώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Αύγουστος 2, 2012 #1064 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Πήγαινε σε ένα θέμα και δοκίμασε να πατήσεις τα κυκλωμένα βελάκια, όπως στην φώτο... Ευχαριστώ Μιχάλη δε το έθεσα καλά από την αρχή έκανα διόρθωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 2, 2012 #1065 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Οκ, δεν πειράζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 2, 2012 #1066 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Στα reviews. Μιας και το print είναι γτπ (sorry εννοούσα ΓΤΠ - και πάλι sorry), θα μπορούσε στην αρχή ή στο τέλος να υπάρχει η λίστα με τα links των σελίδων του review? Στο στυλ που το έχουν τα παιδιά στο hwbox (π.χ.) ή στην πρώτη/τελευταία σελίδα αν είναι ποιο εύκολο στην υλοποίηση. Με αυτό τον τρόπο κάποιος θα μπορούσε να ανοίξει πολλαπλά παράθυρα/tabs και να δει ποιο εύκολα/γρήγορα το review. Με add ons τύπου snaplinks μιλάμε για τρελή ευκολία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 2, 2012 #1067 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 έχω μια απορία έχω ανεβάσει μερικές παλιές εικόνες στο forum σε κάποια θέματα και επειδή θέλω να καθαρίσω λίγο τις εικόνες και δεν με αφήνω να τις διαγράψω γιατί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 2, 2012 #1068 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 έχω μια απορία έχω ανεβάσει μερικές παλιές εικόνες στο forum σε κάποια θέματα και επειδή θέλω να καθαρίσω λίγο τις εικόνες και δεν με αφήνω να τις διαγράψω γιατί ;Γιατι δεν μπορεις να επεξεργαστεις ποστ που ειναι παλαιοτερα των τριων ημερων :-)Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 2, 2012 #1069 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Γιατι δεν μπορεις να επεξεργαστεις ποστ που ειναι παλαιοτερα των τριων ημερων :-)Sent from my Galaxy Note using Tapatalk άρα θα μείνουν για "πάντα" εκεί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 2, 2012 #1070 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 ναι, εκτός κι αν κατέβουν από το site που τις φιλοξενεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 2, 2012 #1071 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Θεωρώ πως στις μέρες μας είναι απαραίτητη μια mobile μορφή του site , ώστε να έχουμε από τα κινητά μας γρήγορη πρόσβαση και οικονομική Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 2, 2012 #1072 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 http://m.thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 2, 2012 #1073 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 το link δε λειτουργεί . Καλό θα ήταν όταν μπαίνεις από κινητό να προωθείσαι αυτόματα στη μορφή για κινητά Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Αύγουστος 4, 2012 #1074 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Το TheLab με έχει τσακίσει στις διαφημίσεις από Browser Games σαν pop-up κάτω δεξιά στη σελίδα. Άπειρες φορές σε κάθε σελίδα. Τι παίζει μάστορες!?! EDIT: Και όχι μόνο από Browser Games, αλλά και από κινητά και άλλα. Περιέργια μου προκαλεί πως κανένας δεν το ανάφερε στο ΠΟΘ ή εδώ πέρα. Τι σκ@τ@ όλοι add-blocker έχουν? :/ Κατ' αρχάς, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους χρήστες του TheLab που δε βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να επιβεβαιώσει ό,τι το πρόβλημα αυτό ισχύει ή όχι. Πιθανώς να μην ίσχυε, αφού αν συνέβαινε αυτό θα είχε γίνει χαμός στο forum (όπως παλιότερα με ένα τεράστιο pop-up που 'χαν λυσσάξει όλοι) αλλά ούτε ένας ρε παιδιά? Anyway... Το θέμα είναι πως τελευταίες full αναβαθμισμένες εκδόσεις από MSE και Malwarebytes ΔΕΝ βρίσκαν τίποτα, σε browsers είχα μηδέν addons/extentions και όποτε άνοιγα το TheLab είτε από mozilla είτε από chrome με τρέλαινε με pop-up διαφημίσεις. Λύση δε βρήκα ό,τι και να έκανα. Τελικά σήμερα λόγω κάποιων αλλαγών στο hardware έψησα και format. Πριν το format εντόπισα κάτι στο msconfig να τρέχει στο startup και να μη μπορώ να το ξηλώσω με τίποτα, ούτε καν με άλλα προγράμματα. Όνομα δε θυμάμαι, ήταν πολύ περίεργο και ούτε είχα διάθεση/χρόνο να το googlάρω. Ύποπτα πράματα... τελικά με το format εξαφανίστηκαν και οι extra pop-up διαφημίσεις, τέλος καλό όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 4, 2012 #1075 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Πως γινετε να απενεργοποιησω εντελως τα quotes που λαμβανω στο profile μου οποτε εχω νεο ποστ σε καθε τοπικ που παρακολουθω?Δεν εννοω να καταργησω να μου στελνει email το φορουμ σε καθε νεο post σε τοπικς που παρακολουθω απλα να ΜΗΝ βλεπω τα quotes στο profile του forum μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 4, 2012 #1076 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 εχω την εντύπωση πως δεν μπορεί να γινει αυτό που θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Αύγουστος 4, 2012 #1077 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2012 Δεν μπορει καπως θα γινεται δεν μπορει σωνει και καλα να εχεις τα quotes.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Αύγουστος 12, 2012 #1078 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Παιδια οταν μπαινω στο site και παταω "νεα μηνυματα", γιατι δε μου εμφανιζει και τα νεα μηνυματα απο το offtopic thread?Ειναι καποια ρυθμιση ή ετσι λειτουργει το forum?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 12, 2012 #1079 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 Παιδια οταν μπαινω στο site και παταω "νεα μηνυματα", γιατι δε μου εμφανιζει και τα νεα μηνυματα απο το offtopic thread?Ειναι καποια ρυθμιση ή ετσι λειτουργει το forum?ΕυχαριστωΕιναι ετσι εδω και κατι χρονια :-)Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Αύγουστος 12, 2012 #1080 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2012 ^^Α οκ bro…ευχαριστω.Προτεινω λοιπον να αλλαξει αυτο και να εμφανιζονται ολα τα μηνυματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.