DJD Μάϊος 22, 2012 #1001 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Τάκη σε ευχαριστούμε για την αναφορά, αλλά αν το post το οποίο προκαλεί το πρόβλημα δεν γίνεται report και δε το δούμε δε γίνεται τίποτα. Γιαυτό που λες μάλιστα υπάρχει και στους κανόνες:5. Απαγορεύεται το thread spoiling. Αν η τιμή είναι υπερβολική, ναι επιτρέπεται να γίνει δημόσια σύσταση, αλλά αν το προϊόν το βρίσκετε 1.5 ευρώ φτηνότερο σε Πορτογαλλικό online shop, δεν μας ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 22, 2012 #1002 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Για την Palit λεει, και εχει ενα δικιο. Καλο θα ειναι οι πολυ νεοι να μην εχουν δικαιωμα ποστ. Μονο read δηλαδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 22, 2012 #1003 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 ακόμα και από άμαζον 304λίρες = 304 * 1.23(φπα Ελλ.) * 1.24 (GBP/EUR) / 1.2 (φπα UK) = ~ 386Eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 22, 2012 #1004 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2012 Mε free shipping -within UK-. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 23, 2012 #1005 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 σαν πρόταση : κάποιος που ασχολείται με προγραμματισμό κλπ...να φτιάξει ένα app για το android με σκοπό την ενημέρωση του κάθε χρήση κοκ που έχει σχέση με το thelab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 23, 2012 #1006 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Το tapatalk δεν σε καλύπτει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 23, 2012 #1007 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Το tapatalk δεν σε καλύπτει ; δεν είναι free. προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 23, 2012 #1008 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 ενα αππ απο τον λαμπη δωρεαν θα ηταν ωραια.. ετσι θα εχουμε και support απο εσας παντως το tapatalk ειναι ωραιο app σε περιπτωση που δεν μπορεις να μπεις απο pc. δεν ειναι δωρεαν το tapatalk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 23, 2012 #1009 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Ελα ντε...Μεχρι κ το ινσομνια εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 23, 2012 #1010 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 ενα αππ απο τον λαμπη δωρεαν θα ηταν ωραια.. ετσι θα εχουμε και support απο εσας παντως το tapatalk ειναι ωραιο app σε περιπτωση που δεν μπορεις να μπεις απο pc. δεν ειναι δωρεαν το tapatalk? ναι,θεωρητικά δεν είναι...πρακτικά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 23, 2012 #1011 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Εδώ δεν γίνεται να αλλάζω εικόνα με τα βελάκια; Είναι σπαστικό να κάνεις κλικ και κλικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάϊος 23, 2012 #1012 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2012 Το tapatalk δεν σε καλύπτει ; Το ForumRunner απλα με βολευει καλυτερα το συνηθισα απο το xda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 24, 2012 #1013 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 [MENTION=23]DJD[/MENTION] [MENTION=27]RootX[/MENTION] [MENTION=1347]jpavly[/MENTION] [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Oταν παω να σβησω pm's πατωντας τον συνολικο νουμερο αυτο επιλεγει μονο αυτα της τρεχουσα σελιδας.Οπως ακριβως κανει και το αποκατω κουτακι. Παιζει να φτιαξετε σχετικα συντομα για να μη τα σβηνω ανα 50αδες??() Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 24, 2012 #1014 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Όταν υπάρχει πρόβλημα τότε πατάτε το κουμπί report και το αναφέρετε. Δε βλέπουμε όλα τα posts που γίνονται.Επίσης δε θα γίνουν αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούν οι αγγελίες για τουλάχιστον το επόμενο 3μήνο λόγω μεγαλύτερων προτεραιοτήτων στο site. Συνεχίζοντας το παραπάνω, θέλω να σας ενημερώσω ότι λόγω των προτεραιοτήτων που αναφέρει ο DJD, θα κρατήσουμε στην άκρη τις ιδέες/προτάσεις σας και θα εστιαστούμε μόνο σε troubleshooting, αν προκύψει κάποιο έκτακτο πρόβλημα, για το επόμενο διάστημα. Μπορείτε φυσικά να συνεχίσετε να δίνετε τις προτάσεις σας (και σας παροτρύνουμε να το κάνετε), αν και οι περισσότερες από όσες λέτε είναι ήδη σε εξέλιξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 24, 2012 #1015 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 Oταν παω να σβησω pm's πατωντας τον συνολικο νουμερο αυτο επιλεγει μονο αυτα της τρεχουσα σελιδας.Οπως ακριβως κανει και το αποκατω κουτακι. Παιζει να φτιαξετε σχετικα συντομα για να μη τα σβηνω ανα 50αδες??() Δεν χρειάζεται να τα σβήνεις ανά 50, χρειάζεται όμως να επισκεφθείς την κάθε σελίδα και να επιλέξεις την 50άδα σου Μόλις τα επιλέξεις όλα, τότε ακολουθείς την διαδικασία διαγραφής μία μόνο φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 24, 2012 #1016 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 same shift. Τα πολλα κλικ ηθελα να αποφυγω οχι την ιδεα της διαγραφης (κοντα στα 600(-) απεσταλμενα ..και λιγα παραπανω απο 400 εισερχομενα) Tεσπα..πλεον ειμαι στα 15(oλικη εκκαθαριση..σχεδον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 24, 2012 #1017 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2012 παίζει να αποκτήσω κι εγώ 1000άρι inbox χωρίς να γίνω moderator ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Μάϊος 28, 2012 #1018 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Υπαρχει καποιο κεντρικο RSS feed που να ανανεώνεται με ολα τα latest posts του φορουμ, ανεξαρτητα κατηγοριας;Οπως δηλ. εχετε το κουμπι "Νέα Θέματα" να υπήρχε και ένα ίδιο RSS feed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Ιούνιος 6, 2012 #1019 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 λοιπον,ο αστρολαβος μου ειπε να το προτεινω εδωαπο τη μια βλεπω πως ασχολουνται πολλοι news posters με την κατηγορια vgames με αποτελεσμα να εμφανιζονται νεα threads συνεχεια,και για παιχνιδια που δεν ειχα την παραμικρη ιδεα οτι υπαρχουν,αυτο ειναι πολυ καλο,γιατι δεν με βολευει καποιος αλλος τροπος για να ενημερωνομαι για τα νεα gamesτο θεμα μου ειναι το εξης,μπαινω ξερω γω καθε 4-5 μερες,μια βδομαδα στα vgames και γινεται ο χαμος απο νεα threads και threads με νεες απαντησεις,2-3 σελιδες συνηθως,και μπαινω σε ολα οσα δε μου θυμιζει τπτ ο τιτλος τους,αλλα τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω ξαναδει και εχω αποφασισει οτι δεν μου αρεσουν,απλα δεν τα θυμαμαι απο το ονομαθα ηθελα λοιπον να μπορουσα αυτα τα threads να τα κρυψω καπως ωστε να φαινονται μονο αυτα που με ενδιαφερουν + τα καινουρια threads που εχουν ανοιξεικατι παρομοιο ισως με αυτο το κουμπακι πανω δεξια σε καθε κατηγορια στην κεντρικη σελιδα του forum,που με εχει βολεψει πολυ,αφου δεν κανω overclocking κλπ και εχω κρυψει αυτες τις κατηγοριες..ειχα προτεινει αυτο τις προαλλες, δεν προχωρησε προφανως, αλλα εγω ακομα, εξαιτιας του [MENTION=19449]mchls[/MENTION]:worship: , δεν μπορω να παρακολουθησω το gaming, γιατι γινεται χαμος απο μη αναγνωσμενα, ακομα και μετα απο μια-δυο μερες που να μην εχω μπει.. εχω μια αλλη ιδεα λοιπον, ευκολοτερη νομιζωθα μπορουσε να γινει υποχρεωτικο να βαζουμε στον τιτλο του θεματος καποια βασικα στοιχεια του παιχνιδιου? πχ ειδος,sp-mp και release date? σε καποια threads υπαρχει, και με βολευει αφαντασταπχ υπαρχει το watchdogs, καινουριο thread, το παιχνιδι θα βγει το 2015(!), αλλα μεσα σε 3 σελιδες μη αναγνωσμενων αντε να θυμασαι τον τιτλο του, οποτε καθε φορα που τσεκαρω το gaming μπαινω στο thread του watchdogs(ισχυει για πολλα games αυτο), χωρις λογο:suicide2:ή ξερω γω εγω δεν παιζω adventure,rts,mmo κλπ, αλλα δεν θυμαμαι ολους τους τιτλους που εχουν thread, με αποτελεσμα να τρωω ωρες μεσα σε threads ψαχνoντας τι ειδος ειναι το παιχνιδι(το ιδιο που εψαχνα πριν 2 μερες) κλπαν οι διαχειριστες βαριουνται,εγω προσφερομαι να το κανω για τα τελευταια threads,πχ κανα-δυο μηνες πισω,αλλα δεν ξερω πως Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 6, 2012 #1020 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 αν οι διαχειριστες βαριουνταιΤο βαριούνται ειναι καπως βαρυ γιατι υπαρχει και η real life, οικογενεια και υποχρεώσεις πολλες φόρες :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.