Jump to content

Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!

fanisk

Recommended Posts

• Replies 1,5k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION]

Αυτούς που γραφουν με κοκκινα bold γραμματαή αυτούς που είναι γραμμένοι με κόκκινα bold γραμματα ????.....

Nα κάνω και μια ερώτηση.....μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά δεν βρήκα τίποτα.Όταν γίνεται αναζήτηση για νέα θέματα υπάρχει περίπτωση - επιλογή να εμφανίζονται και αποτελέσματα από τα

sub-forum Το Παζάρι

και

sub-forum Μη τεχνολογικά θέματα

:getlost:

Κυριοι, δεν μπορώ να δω τα συννημένα που ανέβηκαν πριν τις 5 του μήνα, είναι δίκό μου πρόβλημα ή γενικό?

Δοκίμασα με firefox και iexplorer. Εδώ http://www.thelab.gr/intel-epeksergastes/metriseis-scaling-klp-se-sandybridge-2600k-103939-7.html τα συννημενα πριν τις 5 του μήνα σε εμένα τουλαχιστον ειναι αόρατα (φαινονται μόνο οι εικόνες που ειναι hosted και hot-linked σε αλλα sites).

post-58-1416076155,4723_thumb.jpg

Μια παρατηρησούλα έχω μόνο να κάνω.. Βλέπω τώρα τελευταία σε κάποιες ειδήσεις να παρατίθενται δηλώσεις στα αγγλικά, αυτούσιες από την πηγή.Προσωπικά μου χτυπάει άσχημα να υπάρχει έτσι ξεκάρφωτα κείμενο σε άλλη γλώσσα στην είδηση και φαντάζομαι πως υπάρχουν άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί.

Sent from my Huawei Ideos X5 1.12.9(ret4rt) using Tapatalk 2

Μιας και μεγαλωνει η κοινοτητα αρκετα πλεον και αυξανεται ο ογκος των αγγελιων, εχετε σκεφτει να βαλετε subforums αναλογα με το ειδος ? πχ καρτες/σι-πι-γιου/κουτια/πσου/ κλπ...

Φυσικα θα χρειαστει μερικη τροποποιηση στον κανονισμο αγγελιων . πχ 2 αγγελιες τον μηνα σε καθε κατηγορια, η καλυτερα 1 να μην γινεται της κακομοιρας...

Ποιος Μωυσής χώρισε τους moderators σε TheLab Staff και Super Moderators; Επίσης να πω ότι αυτό το χρώμα των βλήτων που έχουν στο staff δε μου αρέσει καθόλου. :p

Θα ηθελα να προτεινω εγω προς τους δημιουργους του φορουμ μηπως θα ηταν καλυτερο να ξανακλεισετε τις αγγελιες;

Εχει καταντησει Α...α το ολο θεμα.

Συγνωμη για το υφος αλλα οντως υπαρχει προβλημα.

Ευχαριστω

Όταν υπάρχει πρόβλημα τότε πατάτε το κουμπί report και το αναφέρετε. Δε βλέπουμε όλα τα posts που γίνονται.

Επίσης δε θα γίνουν αλλαγές στον τρόπο που λειτουργούν οι αγγελίες για τουλάχιστον το επόμενο 3μήνο λόγω μεγαλύτερων προτεραιοτήτων στο site.

Να εξηγησω, εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα αλλα δεν μπορω να βλεπω μια λογικη αγγελια ( σε τιμη που ζητα ο χρηστης εννοω ) και καποιος που γραφτηκε στο φορουμ μονο και μονο για να κανει παζαρι να βαζει ενα link απο Ζιμπαμπουε για δικαιολογια παζαριου.

Εγω μια σκεψη μου εξεφρασα στο αναλογο χωρο και σιγουρα δεν περιμενω αυριο το πρωι να υλοποιηθει απλα το ειπα.

Και παλι ευχαριστω για την προσοχη σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.