TifoziF1 Απρίλιος 2, 2012 #963 Απρίλιος 2, 2012 @admins @su @....Υπάρχει θεμα για δωρεάν συγράμματα/βιβλία τεχνικού περιεχομένου (pc, programming, os etc) ?
SirDiman Απρίλιος 3, 2012 #964 Απρίλιος 3, 2012 Ο hayabusa δεν ηταν που σας ζαλιζε με τα bugs ?Τον κανατε και newsposter... Σιδεροκεφαλος μαν!:fun:
Nick61 Απρίλιος 4, 2012 #967 Απρίλιος 4, 2012 τώρα να δείτε τι έχει να γίνει Εγώ έχω περίπου 1.100 ειδησεις στο λάμπη σου εύχομαι να τις πολλαπλασιασεις απειρες φορες.
hayabusa Απρίλιος 4, 2012 #968 Απρίλιος 4, 2012 εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πόσες έχω συνολικά (και από την προηγούμενη θητεία μου) αλλά πολύ ευχαρίστως θα το προσπαθήσω αυτό
chrooooo Απρίλιος 7, 2012 #969 Απρίλιος 7, 2012 λοιπον,ο αστρολαβος μου ειπε να το προτεινω εδωαπο τη μια βλεπω πως ασχολουνται πολλοι news posters με την κατηγορια vgames με αποτελεσμα να εμφανιζονται νεα threads συνεχεια,και για παιχνιδια που δεν ειχα την παραμικρη ιδεα οτι υπαρχουν,αυτο ειναι πολυ καλο,γιατι δεν με βολευει καποιος αλλος τροπος για να ενημερωνομαι για τα νεα gamesτο θεμα μου ειναι το εξης,μπαινω ξερω γω καθε 4-5 μερες,μια βδομαδα στα vgames και γινεται ο χαμος απο νεα threads και threads με νεες απαντησεις,2-3 σελιδες συνηθως,και μπαινω σε ολα οσα δε μου θυμιζει τπτ ο τιτλος τους,αλλα τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω ξαναδει και εχω αποφασισει οτι δεν μου αρεσουν,απλα δεν τα θυμαμαι απο το ονομαθα ηθελα λοιπον να μπορουσα αυτα τα threads να τα κρυψω καπως ωστε να φαινονται μονο αυτα που με ενδιαφερουν + τα καινουρια threads που εχουν ανοιξεικατι παρομοιο ισως με αυτο το κουμπακι πανω δεξια σε καθε κατηγορια στην κεντρικη σελιδα του forum,που με εχει βολεψει πολυ,αφου δεν κανω overclocking κλπ και εχω κρυψει αυτες τις κατηγοριες..
SirDiman Απρίλιος 7, 2012 #970 Απρίλιος 7, 2012 βασικα θα προτεινα να μπει ενα "front page" για games ομως... μιας και βλεπω πολλους που βαζουν νεα θεματα θα μπορουσανε να γινουν new "game" posters ας πουμε και να ανεβαζουν εκει νεα
hayabusa Απρίλιος 18, 2012 #971 Απρίλιος 18, 2012 Όταν αναλύει ένα link το SEO αντί να βγάζει για παράδειγμα http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/as-kanoume-to-ergastiri-kalytero-3978-49.html δεν θα ήταν καλύτερο αν προσέθετε και το "-ΤheLab.gr" στο τέλος ;Το βλέπω σε άλλα sites και θα μου άρεσε αν γινόταν κι εδώ.
hayabusa Απρίλιος 25, 2012 #973 Απρίλιος 25, 2012 άλλη μια πρόταση που σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες: Θα μου φαινόταν πολύ χρήσιμο (για εξηγήσεις π.μ ) και φαντάζομαι όχι μόνο σε εμένα, να φαινόταν στα subforums, κάτω από τον τίτλο του κάθε θρεντ (ή το όνομα του thread starter) να φαίνεται κα η ημερομηνία που ανοίχτηκε το θέμα. Γινεται ;
Hydra Απρίλιος 25, 2012 #974 Απρίλιος 25, 2012 Όταν βάζουμε ερωτηματικό σε παρένθεση, βγαίνει η φάτσα: , δηλαδή έτσι (. Πρέπει να φαίνεται κανονικά χωρίς τη φάτσα, είναι στο χέρι σας;
hayabusa Απρίλιος 25, 2012 #975 Απρίλιος 25, 2012 μπορείς ή να απενεργοποιήσεις τα smileys από τον κανονικο editor για το ποστ σου (όχι από το quick reply δηλαδή) ή το προφανές, να αφήνεις δηλαδή ένα κενό πριν κλείσεις την παρένθεση (εγώ αυτό κάνω)
hayabusa Απρίλιος 28, 2012 #976 Απρίλιος 28, 2012 άλλη μια πρόταση που σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες:Θα μου φαινόταν πολύ χρήσιμο (για εξηγήσεις π.μ ) και φαντάζομαι όχι μόνο σε εμένα, να φαινόταν στα subforums, κάτω από τον τίτλο του κάθε θρεντ (ή το όνομα του thread starter) να φαίνεται κα η ημερομηνία που ανοίχτηκε το θέμα. Γινεται ; αν και δε μου αρέσει να quotάρω τον εαυτό μου, αυτό το είδε κανείς ;
hayabusa Απρίλιος 29, 2012 #979 Απρίλιος 29, 2012 Ναι, το είδα εγώ. εσύ δε μας κανεις...γι'αυτούς με τα μαύρα και κόκκινα γράμματα μιλάω
PetrosD Απρίλιος 29, 2012 #980 Απρίλιος 29, 2012 Πάλι με την παλιά οθόνη είσαι; Και εγώ κόκκινα γράμματα δεν έχω;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.