Snips Μάϊος 15, 2011 #741 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2011 Επειδή είχα χάσει επεισόδια σχετικά με τις αγγελίες, όταν άλλαξαν οι κανόνες....Βασικά γιατί άλλαξαν; Ποιος ακριβώς προστατεύεται με αυτήν την "δημόσια" εκδήλωση ενδιαφέροντος; Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να έιχα πρόβλημα είτε σαν αγοραστής, είτε σαν πωλητής. Το "δημόσιο" δεν μου δένει τα χέρια νομίζω... Γιατί δεν αφήνετε να εξελιχθεί η όλη αγγελία, καθαρά μεταλύ πωλητή-υποψήφιων αγοραστών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 15, 2011 #742 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2011 Περισσότερο για να υπάρχει μια σειρά προτεραιότητας γίνεται αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Μάϊος 15, 2011 #743 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2011 Και είναι και απόλυτα δίκαιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 18, 2011 #744 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 το όριο των αγγελιών παραμένει 2 τον μήνα για όλους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 18, 2011 #745 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Πάλι θα ξεστοκάρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 18, 2011 #746 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Πάλι θα ξεστοκάρεις? οχι. ρωταω γιατι ειδα το παρακάτω. Είναι 3η αγγελια του MOS και ρωταω αν άλλαξε κάτι :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 18, 2011 #747 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Έχεις κάτι μαζί μου ??? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Μάϊος 18, 2011 #748 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Φέρει σηματάκι μάλλον και έτσι δεν ισχύουν οι περιορισμοί ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 18, 2011 #749 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Έχεις κάτι μαζί μου ??? :p εννοείται πως όχι, απλα το παρατηρησα και το ανέφερα Φέρει σηματάκι μάλλον και έτσι δεν ισχύουν οι περιορισμοί ... να υποθεσω οτι το ειπες για να γελάσω. τα κατάφερες άτιμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 18, 2011 #750 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 εννοείται πως όχι, απλα το παρατηρησα και το ανέφερα πλάκα κάνω.... να υποθεσω οτι το ειπες για να γελάσω. τα κατάφερες άτιμε ναι δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 18, 2011 #751 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 ναι οκ, αλλα εχουμε καποια επισημη ενημέρωση? :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 18, 2011 #752 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 Άμα βάζεις στο Λάμπη 6 ειδήσεις την ημέρα, σου βάζω το όριο όσο θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 18, 2011 #753 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2011 είναι και αυτό !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Μάϊος 20, 2011 #754 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Να προσθέσω και εγώ κάτι.Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά από τότε που γράφτηκα στην σελίδα μέχρι και σήμερα τα προσωπικά μηνύματα είναι στο ίδιο ΜΗ εμφανές σημείο και με μικρά γράμματα(μόλις έχασα μια αγγελία από αυτό)! Προτείνω λοιπόν αλλαγή σε ένα πιο εμφανές σημείο η οτιδήποτε άλλο κρίνουν σωστό οι admins ώστε και να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να τα διαβάζουμε αλλά και να μην χαλάσει το στυλ της σελίδας. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 20, 2011 #755 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Βασικά μπορείς να το ορίσεις να σου εμφανίζει ένα notification για κάθε προσωπικό μήνυμα Από εδώ http://www.thelab.gr/profile/options/ Τήν ώρα που διαβάζετε τα μηνύματα στα forums άν λάβετε ένα νέο προσωπικό μήνυμα, το σύστημα με την χρήση αναδυόμενης ειδοποίησης μπορεί να σας ενημερώσει για την λήψη νέου προσωπικού μηνύματος.Προβολή αναδυόμενης ειδοποίησης για νέο προσωπικό μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 20, 2011 #756 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Επίσης μπορείς να ορίσεις να σου έρχεται ειδοποίηση με τον αποστολέα και το περιεχόμενο του μηνύματος στο email σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Μάϊος 20, 2011 #757 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 πολύ ωραία μπήκε το spoiler για τα comments , αλλά στο mail έρχεται ολόκληρο το μήνυμα.. αν γινόταν να μην έρχεται ότι είναι μέσα στο spoiler πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο βολικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 20, 2011 #758 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2011 Το είχαμε πει και παλαιότερα αυτό, αλλά ο web-μάστορας, είχε πει πως δεν γίνεται να μην φαίνεται το περιεχόμενο του spoiler (και λογικό είναι νομίζω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 31, 2011 #759 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2011 Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ταινίες, σειρές και μοτόρια. Έλεγα για subforum μέσα στο Off-Topic. Ας πούμε εφόσον υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ξεχωριστά thread για μερικές σειρές ή ταινίες. Αν γίνει αυτό μέσα στο off-topic θα γίνει ένας χαμός.Έχουμε κάποιο νέο; Νομίζω πως υπάρχει το ενδιαφέρον έτσι ώστε να γίνει "Κινηματογράφος - Σειρές" subforum στο Off-Topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούνιος 2, 2011 #760 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2011 Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε η σκέψη να "υποβάλλει" όποιος θέλει ένα νέο το οποίο άμα περνάει έναν έλεγχο από τους newsposter να εμφανίζεται στην κεντρική. Υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.