Jump to content



Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!


Recommended Posts

Μια πρόταση για τον χώρο των reviews.

Δεν θα ήταν καλύτερο, το CPU cooler database και το PSU database να εμφανίζονται πρώτα στα reviews? Ή τουλάχιστον σε κάποιο link δεξιά ή αριστερά. Αυτή την στιγμή για να τα βρούμε πρέπει να ψάξουμε στις σελίδες. Άσε που, τουλαχιστον εγώ προσωπικά, αρκετές φορές ανοίγω την database και μπαίνω από εκεί στο review που με ενδιαφέρει.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ελπιζω να μην γινομαι φορτικος... Εχω αλλη μια επισημανση. Στα statistics στην member page γραφει :

# Find all thanked posts by qbiefox

# Find all posts thanked by qbiefox

Εγω παντα μπερδευομαι με αυτα τα 2. Μηπως θα ηταν καλυτερο το 1ο να μετονομαστει σε

Find all thanked qbiefox's posts.

Ή καπως αλλιως τελος παντων. Το ψειριζω πολυ ε? Ειναι μαλλον επειδη βαριεμαι πολυ :p

Link to comment
Share on other sites

Στα review θα ήταν πιο ωραίο όταν πατάς next page, για να δεις την επόμενη σελίδα του review, να φορτώνει μόνο εκείνο το κομμάτι της σελίδας κι όχι ολόκληρη η σελίδα. Δε ξέρω βέβαια πόσο θα επιβαρύνει το server, αν και νομίζω πως δεν επιβαρύνει και γλιτώνετε και τον όγκο των δεδομένων που στέλνει ο server (δεν είμαι και ειδικός :p).

Έγινε επεξεργασία από papajim
Link to comment
Share on other sites

Bug : Προσπαθόντας να δείτε κάποιο ποστ που έχει μετακινιθει από ένα θέμα, κάνει τον ΙΕ να φορτώνει και να ξαναφωρτώνει την σελίδα. Πχ με αυτό το λινκ :

http://www.thelab.gr/mobile-computing/zte-blade-87504-9.html#post1062969160

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

HD4890

Όχι όχι δεν βάζω αγγελία πώλησης, δεν την πουλάω (ακόμα). :p

Απλά καθόμουν και κοίταγα το πρωί το thread http://www.thelab.gr/metriseis-and-apotelesmata-yperxronismon/unigine-heaven-benchmark-2-5-dx11-91997.html και σκεφτόμουν ότι, πόσο ποιο χρήσιμα θα ήταν τα posts των μελών αν στην αρχή του κάθε post αναφερόταν με μεγάλα γράμματα η κάρτα γραφικών που χρησιμοποιήθηκε; Σαν τίτλος με λίγα λόγια. Κάθεσαι και κοιτάς τα posts και ψάχνεσαι μισή ώρα να δεις τι κάρτα γραφικών έχει χρησιμοποιήσει ο καθένας. Τις περισσότερες φορές βέβαια έχει μια κάρτα που δεν σε ενδιαφέρει οπότε κουράζεσαι, ιδίως αν είναι thread πολλών σελίδων, το παρατάς και πλακώνεις το google με αναζήτηση "benchmark τάδε κάρτα τάδε".

Κάτι αντίστοιχο βέβαια σε benchmarks για επεξεργαστές όπου στην αρχή του κάθε post θα αναφέρεται με μεγάλα γράμματα ο επεξεργαστής. Κάτι αντίστοιχο και για άλλο hardware, π.χ. SSDs. Λίγες και βασικές πληροφορίες, ούτε το μέγεθος της μνήμης ούτε η τελική συχνότητα ούτε τίποτα άλλο. Μοντέλο cpu/gpu, HD4890 σε threads με benchmarks για κάρτες, Phenom 9750 σε threads με benchmarks για επεξεργαστές κ.τ.λ.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το feature που όταν βάζεις ένα link από μία είδηση για παράδειγμα και σου βγάζει στο μήνυμα τον τίτλο της και την πηγή της είναι πάρα πολύ βολικό και χρήσιμο. Congrats! :T:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.