Jump to content



Ας κάνουμε το Εργαστήρι καλύτερο!


Recommended Posts

αυτα που ειναι ασχετα με το θεμα (οπως το δικο σου και το δικο μου τωρα) και οι προσφορες που εχουν ληξει , ωστε το θεμα να ειναι συνεχεια up2date

Πιστευω πως ισχυει κατι τετοιο.

Link to comment
Share on other sites

Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν από το θέμα των προσφορών.

Αυτο δηλαδη που ειδα πριν λιγο απο τον χρηστη fallkniven θα επρεπε να ειχε σβηστει ;

AV Outlet | DELL MONITOR 23in U2311H ULT.(1920x1080)TCO5 DVI-D (MONITOR 83670-67)

στα 199 είναι προσφορά. Στα 213 δε θα το έλεγα, σύμφωνα με το σκρούτζ πάντα. Εξάλλου έχουμε πει ότι δε βάζουμε προϊόντα που είναι 1-2 € χαμηλότερα στο skroutz, αλλά προσφορές οι οποίες είναι κατά πολύ χαμηλότερες της κανονικής τιμής.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

JPavly Sans Serif, γιατί ρωτάς; :p

Στείλε μου ΠΜ σχετικά με το τι χρειάζεσαι, γραφικά και λογότυπα είναι αποτέλεσμα δουλειάς πολλών ατόμων και είμαστε λίγο ευαίσθητοι με αυτά, καταλαβαίνεις ελπίζω :)

Έγινε επεξεργασία από jpavly
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Χρησιμοποιώ τον chrome και 8/10 φορές που θα πατήσω να δω τα νέα μηνύματα θα μου κατεβάσει ένα αρχειάκι με κατάληξη .gz

Αυτό συμβαίνει περίπου με την ίδια συχνότητα και αν πατήσω στο forum από την αρχική και 1/10 όταν πατάω να ανοίξει σε άλλο tab κάποιο θέμα (ένα ένα, στο ίδιο tab, να ανοίξω δεν δοκίμασα...)

Link to comment
Share on other sites

τότε, αν δεν κάνω είχε συνδεθεί και με το reputation. αν μπει όπως το Thumbs Up, δηλαδή απλά να φαίνεται στο προφίλ πόσα :T: και πόσα :TD: έχεις και γίνει και συνετή χρήση δεν νομίζω να έχεις κανείς πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

μήπως πρέπει να επανέλθει του κουμπάκι Thumbs Down; Για κάτι τέτοια ποστ θα ήταν μάλλον ιδανικό γιατί δεν νομίζω πως ό,τι και να γραφεί ως απάντηση πιάνει τόπο...

Παρόλο που, όντως, κάτι τέτοια posts πιθανώς να σηκώνανε όχι μόνο thumbs down αλλά κάτι χειρότερο, η χρήση του thumbs down θα γινόταν καταχρηστική, χωρίς μέτρο και θα οδηγούσε σε ίντριγκες, ρεβανσισμούς και πολύ γκρίνια.

Το πράγμα, νομίζω, θα ήταν πιο ήπιο εάν είχαμε την δυνατότητα να δηλώσουμε απλά "διαφωνώ" (ή "συμφωνώ") μέσω κατάλληλου smile, π.χ. του "no" (:no:), καθώς το thumbs down πάει ένα βήμα πιο πέρα και δηλώνει ταυτόχρονα "ουουουουου".

Link to comment
Share on other sites

Για να μπει δυνατότητα έκφρασης αρνητικής κριτικής για δημοσιεύσεις, πρέπει πρώτα να μάθουμε να δεχόμαστε την αρνητική κριτική.

Δεν καταλαβαίνω την σχέση αυτή εξάρτησης και δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητη προυπόθεση.

Εξάλλου, αν περιμένεις πρώτα να μάθουμε να δεχόμαστε την αρνητική κριτική και μετά να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, ζήσε Μάι να φας τριφύλλι.

Αντίθετα, νομίζω, θα μπορούσαν 5 ή 10 "no" να σου μάθουν να δέχεσαι την αρνητική κριτική.

Link to comment
Share on other sites

Όταν πάω να επιλέξω στην κεντρική σελίδα εκεί που λέει online χρήστες, μου εμφανίζει το μήνυμα ότι δεν έχω τα απαραίτητα δικαιώματα. Δεν μπορούμε να δούμε ποιοι χρήστες είναι online;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.