jax Αύγουστος 24, 2010 #541 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2010 Καλησπέρα...Εγώ έχω να προτείνω κάτι...Ενώ το forum έχει πολλά review δεν είδα κανέναν οδηγό...Προτείνω λοιπόν να φτιάξουμε ένα θέμα στο οποίο να μπαίνουν τα λινκ από τους οδηγούς που γράφουν τα μέλη...Για να μπει το λινκ όμως θα πρέπει να πληρεί ο οδηγός κάποια κριτήρια ποιότητας..Τί λέτε...;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 25, 2010 #542 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Οδηγούς έχει πολλούς Είναι stickies στις κατηγορίες τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 25, 2010 #543 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Μπορεί να μπει ένα κενό 10px ανάμεσα στους συνδέσμους "Νέα Μηνύματα" και "Αποσύνδεση" στην αρχική?Ευτυχώς που υπάρχει και το confirmation dialog για την αποσύνδεση... :nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 25, 2010 #544 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Αν σε μπερδεύει, πάτα αυτό, τέρμα δεξιά στη μπάρα: Είναι το ίδιο ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Αύγουστος 25, 2010 #545 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2010 Αν σε μπερδεύει, πάτα αυτό, τέρμα δεξιά στη μπάρα: Είναι το ίδιο ακριβώς. Θενκς, αλλά μέχρι να το συνηθίσω θα πάρει καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax Αύγουστος 27, 2010 #546 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Ένα download center δεν θα ήταν καλό...;;; Ή έχουμε και από αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Αύγουστος 27, 2010 #547 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Να κατεβάσεις τι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax Αύγουστος 27, 2010 #548 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2010 Επειδή το site ασχολείτε με hardware, Benchmark & Overclocking Εργαλεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 28, 2010 #549 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 Επειδή το site ασχολείτε με hardware, Benchmark & Overclocking Εργαλείαπαρτα απο δω που ειναι και πιο στο στοιχειο του forumhttp://www.hwbox.gr/hwbox-2d-team/5679-h-o-t-60-overclocking-benchmarking-stressing-tools-pou-den-prepei-na-xasete.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 28, 2010 #550 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 παρτα απο δω που ειναι και πιο στο στοιχειο του forumhttp://www.hwbox.gr/hwbox-2d-team/5679-h-o-t-60-overclocking-benchmarking-stressing-tools-pou-den-prepei-na-xasete.html Δεν τον έχεις μελετήσει καλά τον Λάμπη. Αύριο με τον κηδεμόνα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Αύγουστος 28, 2010 #551 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2010 mea culpa οντως εδω ειμαι νεοπας ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 1, 2010 #552 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 Ψυχολογική βελτίωση: Bot που να αλλάζει το "καλό χειμώνα", σε "πέρασα χάλια καλοκαίρι και θέλω να ξενερώσω και εσάς"ή ένα ban-del post-ότι εκδικητικό θέλετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 5, 2010 #553 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2010 Στο logo λεει " Επειδη τα μεγαλα παιδια δεν σταματουν να παιζουν ποτε" Το σωστο ειναι "Επειδη τα μεγαλα παιδια δε σταματουν να παιζουν ποτε" Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos161 Σεπτέμβριος 10, 2010 #554 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 kalispera filoi epeidi eimai neo melos tou lab akoma den ksero pou tha prepei na apefthintho gia mia sugkekrimeni erotisi pou exo mipos tha mporouse kapoios na mou pei pou mporo na upovalo erotiseis sxetika me provlimata ton gpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 10, 2010 #555 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2010 Να ξεκινήσεις με τα προβλήματα του πληκτρολογίου σου και μετά να προχωρήσεις στην gpu. Διόρθωσε την καταχώρησή σου σε παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DS-7- Οκτώβριος 7, 2010 #556 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Μια κατηγοριοποίηση των News δεν θα ήταν καλή...;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Οκτώβριος 7, 2010 #557 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Για λόγους τυπικότητας και δίκαιης αντιμετώπισης όλων, καλό θα ήταν να καθιερωθούν συγκεκριμένες ποινές για συνηθισμένες παραβάσεις των κανόνων.Αυτό διότι βλέπω π.χ. τον Αστρολάβο να δίνει κόκκινη για χρήση greeklish, ενώ προχτές είδα κάποιον moderator να δίνει μόνο κίτρινη για τον ίδιο ακριβώς λόγο.Εφόσον αφήσατε εμφανείς τις ποινές προς συμμόρφωση όλων, νομίζω πως αυτό είναι απαραίτητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Οκτώβριος 7, 2010 #558 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 Μια κατηγοριοποίηση των News δεν θα ήταν καλή...;;; Το έχουμε σκεφτεί κατά καιρούς αλλά θέλει δουλίτσα....προσωπικά θα μου άρεσε και καλά το ανέφερες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 7, 2010 #559 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2010 νομίζω παιδιά πως θα πρέπει να ρωτάνε αν κάποιος θέλει να κάνει quote μια φράση/πρόταση του εκάστοτε χρήστη και να το βάζει στο σημείο υπογραφήςαυτό το λέω επειδή έχουν γίνει κάποιες παρεξηγήσεις και επίσης επειδή μερικά ίσως λαμβάνονται ως ειρωνικά.δεν βάζετε παιδιά πέρα από κατηγορίες αλλά και υποκατηγορίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DS-7- Οκτώβριος 8, 2010 #560 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2010 Το έχουμε σκεφτεί κατά καιρούς αλλά θέλει δουλίτσα....προσωπικά θα μου άρεσε και καλά το ανέφερες !! Το είδα στο box και μου άρεσε πολύ...Θές να πάς για μητρικές και να διαβάσεις πάς εκεί, θές software πάς εκεί... Δεν νομίζω ότι εσείς οι newsposters έχετε δουλίτσα...Απλά το νέο θα το βάζετε στην σωστή κατηγορία.Αν εννοείς τους founders ναι αυτοί έχουν...Αλλά μια φορά θα είναι και τερμα... Και δεν χρειάζονται και όλες οι κατηγορίες moderation αφού μόνο εσείς ποστάρετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.