MicAn Φεβρουάριος 24, 2010 #481 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 hayabusa,έχω δει αρκετά "+1".SirDiman,προφανώς αυτό που βλέπεις εσύ, δεν το βλέπουν όλοι.Αν παίζει πάντως σε διπλό ταμπλό, θα πρέπει το σχετικό εικονίδιο Thumbs up να βγάζει tip "Thanks/Agree" αντί για σκέτο "Thanks" και κάτω αριστερά να εμφανίζεται "Ευχαριστώ/Συμφωνώ από:" αντί για σκέτο "Ευχαριστώ από:" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Φεβρουάριος 24, 2010 #482 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Επειδή ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει (ευχαριστώ/συμφωνώ/good posting κλπ), η καλύτερη λύση είναι, όπως είχα πει και όπως είχε γίνει αντίστοιχα με το thumbs down, να γράφει: " από: " Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 24, 2010 #483 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 hayabusa,έχω δει αρκετά "+1". SirDiman, προφανώς αυτό που βλέπεις εσύ, δεν το βλέπουν όλοι. Αν παίζει πάντως σε διπλό ταμπλό, θα πρέπει το σχετικό εικονίδιο Thumbs up να βγάζει tip "Thanks/Agree" αντί για σκέτο "Thanks" και κάτω αριστερά να εμφανίζεται "Ευχαριστώ/Συμφωνώ από:" αντί για σκέτο "Ευχαριστώ από:" Σου ξαναλέω πως δεν έχεις άδικο μεν αλλά όλα τα πόστ με τέτοιο περιεχόμενο μεταφέρονται άμεσα από τους mods-admins. όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν να ελέγξουν από πριν τι θα ποστάρει ο καθένας αλλά τουλάχιστον διατηρούν σε πολύ καλό επίπεδο τις συζητήσεις και το περιεχόμενο του φόρουμ. Από εκεί και έπειτα δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω. Όσο για το thumbs up, αφού ο καθένας το εκλαμβάνει όπως θέλει δεν ειναι και τρομερό το ότι δεν γράφει "ευχαριστώ-συμφωνώ" αλλά μόνο "ευχαριστώ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 24, 2010 #484 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2010 Δυστυχώς, το "thumbs up" δεν μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει, καθώς δηλώνει ξεκάθαρα "ευχαριστώ". Και όταν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι απλά συμφωνεί, νομίζω ότι δεν θα κλικάρει "thumbs up", αλλά θα αναγκαστεί να ποστάρει "+1" ή "συμφωνώ".Τέλος, δεν νομίζω ότι είναι τόσο σπουδαίο να γίνει μια σχετική βελτίωση / συμπλήρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Φεβρουάριος 25, 2010 #485 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2010 και εγω εχω σκεφτει παρομοιο πραμα οπως ο mican, αλλα κλαινμαιν , ειναι οπως ειπε ο nickstamat "ευχαριστώ/συμφωνώ/good posting" το google search τα σπαει, στο head-fi.org εχει google custom search και βρισκεις ακριβως αυτο που θες με τη μια ! πχ http://www.head-fi.org/forums/gtsearch.php?cx=005274520625664720466:pai3rdbiuu8&cof=FORID:10&q=akg+k701&sa=Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 23, 2010 #486 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2010 δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί ξανα αλλά ποιος ο λόγος να υπάρχει το "thumbs up" στις αγοραπωλησίες; Και επισης γιατί το συγκεκριμένο thread δεν ειναι sticky και το έψαχνα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Απρίλιος 25, 2010 #487 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2010 δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει....προτεινω να μπει αλλη μια κατηγορια στο "Βασικο hardware & υπερχρονισμος" ή οπου θεωρειτε καταλληλα, για Apple Hardware...πιστευω εχει πολυυυ πραμα...iphone, ipad, ipod, macbooks, imacs κτλυγ: και δεν το λεω επειδη εχω iphone και macbook:whistling :to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 2, 2010 #488 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2010 επαναφέρω στο τραπέζι την παρακάτω αλλαγή: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάϊος 14, 2010 #489 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Εψαχνα χτες να βρω ενα review και χαθηκα τελειως στις 20+ σελιδες (το review με τις vga ψυκτρες εψαχνα, και τελικα δεν το βρηκα). Τα reviews πλεον εχουν γινει πολλα σε αριθμο. Πιστευω οτι ειναι αναγκαια πλεον η υπαρχξη κατηγοριων, πχ CPU, vga, psu, cooling, hdd, κλπ. Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 14, 2010 #490 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Ναι το έχουμε υπόψιν μας, οι αλλαγές θα γίνουν μέσα στο σ/κ καλώς εχόντων των πραγμάτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 14, 2010 #491 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Κατι που ειχα ξαναναφερει πριν παραπ πολυ καιρο ,αν θυμαμαι καλα. Την υπαρξη spoilers ( .... ) πως την βλεπετε? Πιστευω ειναι πολυ βολικο σε ορισμενα θεματα οπως συζητιση για ταινιες και αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 14, 2010 #492 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 asdsadΈτοιμο[spoiler] [/spoiler] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 14, 2010 #493 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 μονο 8 λεπτα σου πήρε να το φτιάξεις? :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 14, 2010 #494 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 I think teh spoiler just got pwned...xD hint:quote/highlight me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάϊος 14, 2010 #495 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 asdsadΈτοιμο[spoiler] [/spoiler]Βάλτε και ένα icon στον editor, θα είναι και πιο εμφανές στους χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 14, 2010 #496 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 @ jerry F U : p Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 14, 2010 #497 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 I think teh spoiler just got pwned...xD hint:quote/highlight me Ε άμα κάνεις quote φυσικά και το βλέπεις. Εκτός αν λες κάτι άλλο και δε σε πιάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 14, 2010 #498 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Βάλτε και ένα icon στον editor, θα είναι και πιο εμφανές στους χρήστες. Έτοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάϊος 14, 2010 #499 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Ε άμα κάνεις quote φυσικά και το βλέπεις. Εκτός αν λες κάτι άλλο και δε σε πιάνω. Όχι ρε, απλά το αστείο είναι ότι έβαλα μαύρα γράμματα και δεν φαινόταν τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 14, 2010 #500 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Ωχ,τοσο ευκολο ηταν?Χεχεχε ωραια! Τωρα θα πρεπει ομως να μαθουμε να το χρησιμοποιουμε. τεστ 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.