Jump to content

προβλημα με καρτα?

xsakis23

Recommended Posts

εχω αν προβλημα και μαλλον ειναι απο gpu(4870χ2).ολα δουλευαν ρολοι παιζοντας BFBC2 μια μερα παω να μπω και βλεπω περιεργα ¨κουτακια¨και μαυρη οθονη χωρισμενη στη μεση με μια καθετη γραμμη ο υχος ομως οκ.ολα αυτα στην εισαγωγη του game.λεω την στον@#$%^...κανω ενα restart.ξαναμπαινω και ολα καλα.παιζω 15 λεπτα και κολαει το συμπαν(εικονα και υχος)και επαναρχετε μονο απο το κουμπι του restart :)αυτο συμβαινει μονο οταν μπαινω στο game.σε περιβαλον win(2D) ολα καλα.εχει κανεις ιδεα τι φταιει.μην αγορασω gpu τσαμπα και φταιει κανενας σκληρος η οι μνημες.αλλο pc για να τεσταρω hardware δεν παιζει.

Για αρχη εξαφανιζεις "Drivers k Ati Catalyst" και οτι profile με ρυθμισεις εχεις κανει για την καρτα.

τους ξανακανεις ενα clean install κατα προτιμησει απο την ATI.

και αν συνεχιστει το προβλημα κανε ενημερωσει.για να τσεκαρουμε RAM/HDD.

Τι Windows τρεχεις ??

+1 κανε επανεγκατασταση τους τελευταιος drivers αφου κανεις unistall και κανεις και κανα scan με κανα registry mechanic για καθαρισμο της registry

πιστευω θα λυσει το προβλημα σου

σωστη ερωτηση γιατι εχει ενα θεμα η 4870χ2 με τις θερμοκρασιες, εκτος εαν εχεις καμια aftermarket ψυχτρα καμια accelero η ειναι 4870χ2 gainward or palit οπου εχουν καλυτερα coolers απο τα στοκ

μυρίζει μνημόνιο:) η δουλειά.ίσως να την έχει ακούσει κανένα τσιπ μνήμης πιθανόν από θερμοκρασία. τα ίδια μου έκανε στο παρελθόν μια 3870χ2 στην αρχή πάγωνε μόνο στα παιχνίδια και μετά ακόμα και σε ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο μέχρι που την έστειλα πίσω στο δημιουργό της και ησύχασα.

Για αρχη εξαφανιζεις "Drivers k Ati Catalyst" και οτι profile με ρυθμισεις εχεις κανει για την καρτα.

τους ξανακανεις ενα clean install κατα προτιμησει απο την ATI.

και αν συνεχιστει το προβλημα κανε ενημερωσει.για να τσεκαρουμε RAM/HDD.

Τι Windows τρεχεις ??

win 7 64bit εκανα format φιλε μου και το προβλημα παρεμεινε.απλα ξαφνικα εμφανιστηκε το προβλημα.

σωστη ερωτηση γιατι εχει ενα θεμα η 4870χ2 με τις θερμοκρασιες, εκτος εαν εχεις καμια aftermarket ψυχτρα καμια accelero η ειναι 4870χ2 gainward or palit οπου εχουν καλυτερα coolers απο τα στοκ

κοντα στα 70 νομιζω.οχι το cooler ειναι stock απο asus.παντως οταν ζεστενεται ανεβαζει τις στροφες του fan για να κρυωσει.οπως ειπα εδω και 2.5 χρονια δεν ειχε ποτε προβλημα με θερμοκρασιες ουτε στο bfbc2 ουτε σε αλλα game.

μυρίζει μνημόνιο:) η δουλειά.ίσως να την έχει ακούσει κανένα τσιπ μνήμης πιθανόν από θερμοκρασία. τα ίδια μου έκανε στο παρελθόν μια 3870χ2 στην αρχή πάγωνε μόνο στα παιχνίδια και μετά ακόμα και σε ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο μέχρι που την έστειλα πίσω στο δημιουργό της και ησύχασα.

και μενα το μυαλο μου εκει παει.θα εκαψε καμια μνημη και οταν αρχισουν τα ζωρια απλα βγαινει off. λεω να παω σε αλλαγη λοιπον κατι σε gtx570?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.