Indiko_Xoiridio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2011 Ψάχνω να πάρω ένα ανεμιστηράκι για ένα παλιό κουτί με τα εξής χαρακτηριστικά:Όσο το δυνατόν καλύτερο/μεγαλύτερο air flow και όσο ποιό αθόρυβα γίνεται...Βρήκα αυτό , αλλά μιας και δεν το ξέρω το μαγαζί, δεν γράφει διαθεσιμότητα και έχει και 6 ευρώ μεταφορικά, δεν το πολυψήνω...Δυστυχώς δεν το βρίσκω σε κάποιο άλλο e-shop να τα παραγγείλω.Έχετε να προτείνετε τίποτα άλλο;Κατά προτίμηση από visionstudio μιας και θα παραγγείλει ένας φίλος μου κάποια πράγματα και θα γλιτώσω τα μεταφορικά.Edit: Τι λέτε για αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Ιούνιος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε με pwm για να τα ρυθμίζεις σε περίπτωση που κάνουν θόρυβο αρχικά! Έχω παρει 2 της coolermaster και 1 akasa. Τα cm είναι αθόρυβα. Το akasa μου παίρνει τα αυτιά! Μοντέλα δεν θυμάμαι... σόρρυ. Καλό airflow έχουν όλα. (τα cm είναι μάυρα.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.