Jump to content

Πως να ξεβιδώσω μια κολλημένη βίδα;

DJD

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μεταφέρθηκε από το Π.Ο.Θ.

:hehe: Τι ακριβώς event; Να ξέρω να το κανονίσω αν είναι.

Έχω μια βίδα που είναι φαγωμένη και δεν ξεβιδώνει, καμιά ιδέα πως να την βγάλω;

:hehe: Τι ακριβώς event; Να ξέρω να το κανονίσω αν είναι.

Έχω μια βίδα που είναι φαγωμένη και δεν ξεβιδώνει, καμιά ιδέα πως να την βγάλω;

πάρε τα οξυγόνα και λιώστη :p

! Πώς; lol

Το κατσαβίδι "γλιστράει" και την έχω φάει την μισή.. το μυτοτσίμπιδο πως ακριβώς;

Τωρα το τι event ηταν θα σε γελασω,θα το δω μαλλον σημερα :p

τι βιδα ειναι?απο τις κλασσικες που βαζουμε για τα drives?

παντως οταν ειχα παθει κατι παρομοιο με ενα σιδεροπριονο εκανα μια σχισμη και μετα με ενα κατσαβιδι την εβγαλα.

attachment.php?attachmentid=44965&stc=1&d=1307723173

Τέτοιο στυλ είναι, από τη μία το αστέρι είναι τελείως φαγωμένο κι έχει γίνει ολοστρόγγυλο κι από την άλλη που είναι για ίσιο κατσαβίδι το κεφάλι έχει σχεδόν εξαφανιστεί τελείως.

post-23-1416075268,988_thumb.jpg

Εκει που ειναι το αστερι αν εχεις μικρο σιδεροπριονο κανε μια σχισμη οπως ακριβως ειναι για το ισιο κατσαβιδι και ξεβιδωσε την ετσι.τωρα αν ειναι σε σημειο που δεν μπορεις,βρισκουμε κατι αλλο...

Δεν το κάνετε θέμα; Με ενδιαφέρει και εμένα κάτι παρόμοιο.

Τρύπα τη, πέρα για πέρα με κατάλληλης διαμέτρου τρυπάνι. Αρκετά μεγάλο για να εξαφανίσεις το κομμάτι με το σπείρομα, αλλά μικρότερο από την τρύπα που είναι μέσα η βίδα, για να μη χαλάσεις και κάτι χρήσιμο.

Η αλλιως τρυπας με τρυπανι και απο τις δυο μεριες και μετα κανεις πασο με κολαουζο αναποδου σπειρωματος,βιδωνεις αλλες βιδες στα καινουρια πασα και καθως βιδωνεις ξεβιδωνουν οι παλιες.

Το κόλπο με το σιδεροπρίονο δε δούλεψε, η βίδα είναι πολύ μαλακή και πάνω στην κατσαβιδιά χαλάει.

Το κόλπο με το σιδεροπρίονο δε δούλεψε, η βίδα είναι πολύ μαλακή και πάνω στην κατσαβιδιά χαλάει.

Επρεπε να δοκιμασεις με κατι μακροστενο για να πιανει πιο μεγαλη επιφανεια.εγω το ειχα κανει με λαμακι ετσι ωστε να εκμεταλλευτω ολη τη σχισμη.και εννοειται το πιεζεις με δυναμη και κανεις αργες κινησεις.τωρα αν καταστραφηκε τελειως κανεις αυτο με το τρυπανι...

Τα κατάφερα.. με χειροκίνητο τρυπάνι των 4ευρώ παρακαλώ, δέχομαι συγχαρητήρια :p

attachment.php?attachmentid=44966&stc=1&d=1307732963

Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες :D

post-23-1416075269,0353_thumb.jpg

Τυχερός είσαι εσύ.

Να δω εγω πως θα βγάλω την μικρούλα από το κολλητήρι που μάλλον πλέον εκτός από φαγωμένη έχει κάνει και σώμα με το κολλητήρι :(

Τα κατάφερα.. με χειροκίνητο τρυπάνι των 4ευρώ παρακαλώ, δέχομαι συγχαρητήρια :p

attachment.php?attachmentid=44966&stc=1&d=1307732963

Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες :D

τι να σου πω ρε...μέχρι εδώ μύρισε καμμένο :hehe:

Τυχερός είσαι εσύ.

Να δω εγω πως θα βγάλω την μικρούλα από το κολλητήρι που μάλλον πλέον εκτός από φαγωμένη έχει κάνει και σώμα με το κολλητήρι :(

Δώσε photo

Αυτό το εργαλειάκι έχει και κάνα πολλαπλασιαστή στροφών μέσα ή είναι 1:1;

Άδειο είναι μέσα.. μόλις τέλειωσα έσπασε :hehe: Σοβαρά 4 ευρώ από τους κινέζους το πήρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.